Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

HAI MAURICE!!!

Fetelor care stiti, fructe am voi in seara dinaintea operatiei?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Venim si noi cu vesti bb tot in prezentatie craniana,greutate 2910-3238,circulara de cordon,facut control pe masa...colul e scurtat si permeabil la index (sper ca am retinut bine ),luat cultura de col,exudat nazal ,mi-a dat sa repet hemoleocograma..pt internare cartea de indentitate,adeverinta CAS si trimitere de la medicul de familie

Otilia-multumim de raspuns deci vreau eu prea mult de la Antonia sa doarma si ziua ...ce ciudat la noi la gradinitele de stat ii obliga sa doarma si acolo nu-i lasa sa doarma

Hai Michelle

e jale mare cu caldura asta ma termina

Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice, ma voi gandi la tine, ( sunt traza la ora aia), iti doresc o operatie cat mai usoara, totul sa decurga asa cum trebuie, si eu am nascut la 37s1z, si Letizia a stat de la inceput cu mine, asa ca sa nu-ti faci griji, Doamne Ajuta!!!

Inainte de operatie cu 5 ore nu mananci si nu bei nimic ca te poti sufoca pe masa de operatie, in rest ai voie de toate nu sunt restrictii, dar daca planuiesti sa mananci mai mult atunci lasa vreo 6 ore! mie mi-au intarziat operatia ca bausem un pahar cu apa chiar cu o ora inainte ca nu am stiut!
dupa se poate manca orice, e chiar indicat ca sa ai scaun cat mai repede ca e cel mai impotrant!

Mergi la inceput

Hai Maurice

AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Am ajuns ieri la spital la 21.30 cu dilatatie 6 cm. A trebuit sa asteptam sa vina prietena mea ca sa stea cu fetita cea mare inainte sa mergem la spital. Am ajuns la spital, dilatatie 6 la 21.30 la 23.35 a venit pe lume baietelul nostru Rafael, 4030 gr, 55 cm. Nasterea a fost naturala in apa.

Acum am ajuns acasa, suntem in formula completa. Catarina este foarte entuziasmata, vrea sa stea numai cu fratiorul sa il tina in brate,
A bagat sanul in gura la 20 min dupa nastere. Nu am lapte dar colostru e din belsug :)

Va multumim de incurajari si va pupam pe toateBuna fetele,

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Stefania! Bine ai venit bb Rafael voinicel, sa fii sanatos si norocos!
Se pare ca si la voi e un sistem relaxat daca deja esti acasa cu bb. Tare imi este ca si eu voi sta pe acasa cat mai mult din acelasi motiv, ca nimeni nu are grija de fetele mari mai bine ca mine pana pot veni cunostintele sa stea cu ele. Am o mica teama avand 5 ani si 8 luni de la cezariana ar fi mai bine in spital monitorizata.

Hai Maurice!
Hai Michelle!

Bamboleta, felicitari pentru vestile bune!
Asa mi se parea si mie ciudat si ei i-a venit greu anul trecut in Ro unde timp de 5 luni a trebuit sa doarma la pranz sau macar sa stea in pat. Dar a invatat ce-i aceea disciplina

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Matusa77, ce fel de anestezie ti-a facut tie?

Elena 38+ cu un cuminte

AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

RAHIE (cea in coloana) dar a fost super bine- anestezistul e un dragut m-a tinut mai tot timpul de mana sau m-a mangaiat pe cap in timpul operatiei

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

Felicitari Stefania bine ati revenit acasa sa va traiasca grasunelul...refacere rapida si mult laptic

cum a fost nasterea in apa?

AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

HAI MAURICE!!!

Fetelor care stiti, fructe am voi in seara dinaintea operatiei?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu

AMR 1 zi

Incearca sa eviti fructele

Mergi la inceput

STEFANIA FELICITARI PENTRU BB RAFAEL

Mergi la inceput