Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 15
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 uitasem de Michelle care maine isi cunoaste bebelina!! ![]() ![]() Tina ce mai faci mamico? nu ai mai intrat pe la noi ![]() LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!! LA CAT MAI MULTE LUNITE!! mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
Prezent!

tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
rodyka spune:
somn usor, natiune!
am tot citit azi pe bucati, n-am ramas cu mare lucru, am scris si un mesaj dar l-am pierdut nu stiu pe unde...
isabela mea a trecut in alta etapa: doarme mult mai putin, ii trebuie povesti si companie in permanenta, noaptea e insa in continuare pentru somn (cu trezire la orele 2 jumate si 6)... am schimbat LP, luam Aptamil Digest, asa am eliminat granulele ptr digestie si laxativul, azi am facut iar o urma de kk
. nu stiu voi cum produceti asa de mult lapte la un san (eu cred ca nu scot atat de la amandoi)! pe de alta parte, se intampla sa strang intre degete sau sa pun pompa si sa nu iasa nimik
, cu toate astea daca o pun pe Isa la san ea scoate de la amandoi atat cat are nevoie, in general o data/zi avem nevoie de completare, si aia de 60 ml. eu cred ca isa nu are la san atat de mult, cu toate astea saptamanal castiga foarte bine in greutate. sapt trecuta aveam deja peste 4,5 kg, maine ne cantarim iar si sunt foarte curioasa cum merge acum, hranita la cerere.
fetelor, vine un nou val de delfinasi!!!
hai burticutelor, va asteptam cat mai repede in randul mamicilor, cu delfinasii sanatosi si mancaciosi alaturi!

btz, cu intarziere iti spun cat ma bucur ca sunteti acasa, o familie fericita!!!
mycya, asa! arata-le ce poti! bbita are nevoie de tine 
mergem la culcare, isa mi-a adormit in brate si-mi rupe mainile de acum
, iar maria nu vrea sa se puna in pat pana nu merg sa spun rugaciunea cu ea 
noapte buna!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
Nici bine nu am facut ochi si am vazut mesaj de la michelle:
"Sunt la spital, mi s-a rupt apa la ora 1"
Bb de michelle vine cand vrea ea ![]()
Hai michelle 
Va tin la curent. Eu abia pe la 8 ajung la spital, probabil ca e nescuta deja la ora aia.
iul_aug2010 spune:
Hai maurice!
am modificat si in titlu, l-am cam bulibasit dar nu am incotro ca nu pot scrie decat un numar limitat de caractere.
vad ca s-a ajuns la pagina 15... ooana, beluistef, sunteti voi pe faza sa schimbati capitolul? ca eu ma intorc acasa pe la 10.
crissy sunt
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!!!
Maurice sunt cu gandul la tine!!!!

Vaaai cum ploua cu delfinasi!!!
Noi am dormit putin mai mult in sfarsit, au mai trecut putin durerile de burtica, a luat mami un espumisan si se pare ca a ajuns putin si in lapte si a dormit pitica linistita!
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 HAI MAURICE!!! ![]() ![]() ![]() Fetelor care stiti, fructe am voi in seara dinaintea operatiei? ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu ![]() AMR 1 zi ![]() |
Neata Fetele!!

Hai MAurice!!

Hai Michelle!!

Felicitari Stefania!Sa va aduca numai fericire si bucurii!1
Bamboleta:felicitari pentru vestile bune!!
Laura
40+ cu 
Hai bebe sa ne cunoastem!! 
Mai e putin si o sa fiu
larissa_79 spune:
Felicitari Stefania! Sa ne spui reactia la cea mica!
Maurice si Michelle, Doamne ajuta sa fie totul bine! Desi la ora asta cred ca deja trebuie sa va felicitam!
De noi ce sa va zic...bebe a dormit noaptea trecuta de la 1 la 7:30. M-am trezit speriata cand am vazut ca e dimineata si m-am repezit la patut. Bebe dormea cu bulanasele in sus. S-a trezit apoi...a papat amandoua tzitzi care dadeau pe afara si acum doarme in landou pe balcon. L-am scos la aer...ca e racoare... noi nu am inchis balconul.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Pai cred ca asa fac si eu, ii termin pe astia, mai am vreo 30 de buc, deci vreo 3 zile ![]() Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
eu am trecut la Happy 2 de ceva vreme..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:

Hai Michelle

Hai Maurice

Aici e 2,30 dimineata iar eu nu am somn 
cica sa te odihnesti inainte de venirea bebeilor.......nu inteleg de ce nu pot dormi 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
37+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

08.07.2010