Bv michelle,Stefania Hai maurice,luana,senty (175)
Raspunsuri - Pagina 16
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iul_aug2010 vad ca s-a ajuns la pagina 15... ooana, beluistef, sunteti voi pe faza sa schimbati capitolul? ca eu ma intorc acasa pe la 10. crissy sunt |
daca ma lasa micutul cu mare placere...fug ca deja scinceste

Michelle

Maurice

Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Dragaica![]() Hai Michelle![]() ![]() ![]() Hai Maurice![]() ![]() Aici e 2,30 dimineata iar eu nu am somn ![]() cica sa te odihnesti inainte de venirea bebeilor.......nu inteleg de ce nu pot dormi ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
din cauza adrenalinei....las' ca o sa vrei sa dormi dupa...doar ca atunci nu o sa prea mai poti..
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 L-am scos la aer...ca e racoare... noi nu am inchis balconul. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
noi l-am inchis si parca acum ii simt lipsa

Oana mamica lui Matei
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Nu stiu ce sa fac, sa-l obisnuiesc cu suzeta sau nu? Mi-e mai usor, cand ii dau suzeta, nu mai plange, toate sunt bune si frumoase, dar pe de alta parte, nu stiu daca e bine sau nu sa se obisnuiasca cu ea, sa-mi fie f greu sa-l dezvat... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
la noi a fost asa: eric n-a acceptat-o pana i-au iesit primii dintisori..si apoi pe la 1 an si ceva a renuntat singur la ea...deci se paote...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
noi l-am inchis si parca acum ii simt lipsa ![]() Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
io acum ma felicit ca nu l-am inchis...desi recunosc e meritul sotului...ca eu as fi bagat termopan...el a vrut musai terasa
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Buna fetele, Am ajuns ieri la spital la 21.30 cu dilatatie 6 cm. A trebuit sa asteptam sa vina prietena mea ca sa stea cu fetita cea mare inainte sa mergem la spital. Am ajuns la spital, dilatatie 6 la 21.30 la 23.35 a venit pe lume baietelul nostru Rafael, 4030 gr, 55 cm. Nasterea a fost naturala in apa. Acum am ajuns acasa, suntem in formula completa. Catarina este foarte entuziasmata, vrea sa stea numai cu fratiorul sa il tina in brate, A bagat sanul in gura la 20 min dupa nastere. Nu am lapte dar colostru e din belsug :) Va multumim de incurajari si va pupam pe toateBuna fetele, Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 40+ AMR ? pana la marea intalnire www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
uauuuuuuu, Stefania...felicitari mami si bun venit pe lume Rafael! sa fiti sanatosi!

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui crissteo Draga Eladea2005, multumesc tare mult pentru raspunsuri. Acum am emotii ca vad ca baiatul meu cel mare-3 ani, incepe sa fie stresat de venire afratiorului, parca nu ii mai convine asa mult. Voi cum va descurcati cu 2 copii, Eric e un pic mai mic decat Teo al meu.
38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007) |
draga mea, noi am avut noroc ca Eric l-a acceptat f rapid si usor pe Filip...inca de la venirea din maternitate... evident l-am pregatit pt asta, i-am spus ca bb Filip o sa-i aduca un cadou frumos(el si-a ales ce anume vrea...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
HAI MICHELLE!! HAI MAURICE!!!!! BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI VA DORESC SI VOUA RECUPERARE RAPIDA!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
eu am trecut la Happy 2 de ceva vreme.. ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eiiii pai voi a-ti fost maricei de cand a venit barza
unde ai gasit in Cluj pampersi sanosan? merge mama pana la Cluj si poate reuseste sa imi ia...in Mures eu nu am vazut
Oana mamica lui Matei
giorgia23 spune:
Neata
HAI MICHELLE
HAI MAURICE
Wow Larisa 6ore de somn..eu ma bucur daca doarme 4
...ieri de la 3 pana la 8 seara cand am scos-o afara nu a dormit...m-a terminat
Am jum de ora de cand ma chinui sa scriu acest msg
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

37+ de
Tudor Sébastian si
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Aida Alexandra (30.06.2010)