Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

s-a inchis pravalia?
ma ajutati si pe mine sa-l fac pe fii'miu sa adoarma la 22,30 cand ma pun cu el in pat la somn si nu la orele astea mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Azi dau eu cafeluta, juice sau pepsi. Poftiti! Sa avem o zi buna si nu prea calduroasa (desi nu cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si eu dau cafea cu apa plata ca se pare ca la robinet curge apa rece cu rugina...yac, mama lor de banditi!Si trebuie sa fac mancare la bobocica ca vine rapusa de la cresa de foame.;)Cred ca ma duc la Uncle Hipp sa-i iau ceva deosebit pt la pranz.

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Neata!

Alina, daca stiam ca la orele alea asa de mici inca esti treaza, te-as fi tinut eu de vorba, ca asa a fost si la noi...
Eu imi propusesem sa o scol in dimineata asta pe Elsa la 8, ca sa-i schimb putin programul de somn, insa si de data asta 'mi-a tras-o', trezindu-se singura la 7:30. Asta nu a mai facut-o de cind avea citeva luni... Sint curioasa cum va fi azi.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata.

Si noi treze de la 7

LA noi..s-a mai racorit.

O zi frumoasa tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Salutare si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

vin si eu cu o rugaminte.

Introducere: David a inceput sa mearga cam stramb de cateva zile.Am crezut ca doar de la oboseala dar nu e asta cauza.Il banuim si de platfus dat fiind ca are antecedente in familie, dar stiu ca nu se pune diagnosticul asta asa devreme la copii.
In fine...mers cu el la doctor azi (medicul de familie), uitat la el, sucit, invartit. Concluzia:sa il tinem incaltat inclusiv in casa cu incaltaminte nu ortopedica dar mai 'speciala'
Precizez ca el are doar sandale destul de inchise (cu bot adica si cu glezna 'imbracata'), cu talonet - deci eu chiar credeam ca e suficient (adica erau cum citisem eu ca trebuie sa fie incaltamintea la varsta asta)

Ne-a recomandat totusi sa ii luam incaltaminte in care glezna sa fie cat mai fixa (revin - glezna lui era total 'imbracata' cu material de ala care pare solid), dar trebuie mai fix de atat...si ca in timp sa corecteaza si mersul asta.
Asa arata in spate sandalele lui de acum...dar se pare ca trebuie ceva mai inalte si mai putin flexibile.
Aveti vreo recomandare de unde sa iau astfel de incaltaminte?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Salutare si de la noi!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

ce fac baietii veseli? ..sper sa sunt bine!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata,

vin si eu cu o rugaminte.

Introducere: David a inceput sa mearga cam stramb de cateva zile.Am crezut ca doar de la oboseala dar nu e asta cauza.Il banuim si de platfus dat fiind ca are antecedente in familie, dar stiu ca nu se pune diagnosticul asta asa devreme la copii.
In fine...mers cu el la doctor azi (medicul de familie), uitat la el, sucit, invartit. Concluzia:sa il tinem incaltat inclusiv in casa cu incaltaminte nu ortopedica dar mai 'speciala'
Precizez ca el are doar sandale destul de inchise (cu bot adica si cu glezna 'imbracata'), cu talonet - deci eu chiar credeam ca e suficient (adica erau cum citisem eu ca trebuie sa fie incaltamintea la varsta asta)

Ne-a recomandat totusi sa ii luam incaltaminte in care glezna sa fie cat mai fixa (revin - glezna lui era total 'imbracata' cu material de ala care pare solid), dar trebuie mai fix de atat...si ca in timp sa corecteaza si mersul asta.
Asa arata in spate sandalele lui de acum...dar se pare ca trebuie ceva mai inalte si mai putin flexibile.
Aveti vreo recomandare de unde sa iau astfel de incaltaminte?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

nu stiu sa te ajut Oana, imi pare rau.
dar eu zic sa ceri mai multe pareri ..de la mai multi medici..sa nu chinui puiul degeaba!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

'Neata.

Si noi treze de la 7

LA noi..s-a mai racorit.

O zi frumoasa tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

vrem si noi un strop de ploaie

Mergi la inceput