Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

gradinita/cresa, eu sint pentru, iar motivele sint cele enuntate de Claudia deja, asa ca nu mai repet. Eu vad clar ca Elsa a invatat f multe chestii la cresa, asa ca sint pe deplin multumita si-mi dau seama ca am luat o decizie f buna. Bine, aici poate sint si alte conditii decit in Romania de unde si usurinta in a spune ca sint pro cresa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

foarte bine punctat Piolica

In decizia de a da copilul la cresa trebuie sa ne raportam si la spatiul in care suntem..una e in Romanica..alta e in Germania, Franta, etc.....
of oare v-om ajunge sa vedem si noi crese in Romania la standarde europene?..poate intr-o 100 de ani

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

tzitziri eu stiu la ce fel de incaltaminte te referi ca si eu am avut la Andrei si inca mai avem...problema este ca acestea nu se gasesc decat pana la nr 23 si lui Andrei deja ii ies degetele afara din ele pentru ca deja este aprx. la nr 24....cele care le are David in picioare nu sunt destul de inalte...uite la ce ma refer astea sunt cele de cand avea 1 an...trebuie sa fie cat mai inalte pe picior ca sa i se corecteze mersul...din pacate nu stiu in Bucuresti unde ai putea gasi...marca este Ivania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

'Neata.

Si noi treze de la 7

LA noi..s-a mai racorit.

O zi frumoasa tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Zi-mi si mie cam ce program o sa aiba Alexa daca e treaza de la 7? Ca mie nu mi s-a mai intimplat ca Elsa sa se trezeasca asa devreme, cu toate astea as vrea sa faca o singura siesta azi si nu doua, ca altfel iar o apuca miezul noptii sarind in pat! Merci mult. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, cum a fost ieri la scirbici? Ce fac voinicii tai? Sint mai bine?
Nikole, care sint vestile de la cresa? Ai adus-o acasa pe Karina? Apropos, nu stiu daca ai spus deja, tu nu poti sa stai cu ea in perioada de acomodare? Ca eu asa am facut cu Elsa. Oricum plingea cind eu plecam, dar nu a fost genul de la o zi la alta sa o las acolo si sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lidia, doctorul nu se referea la incaltaminte de aia ortopedica gen gheata...eu am inteles ca exista si incaltaminte 'normala' dar putin mai inalta in spate.Adica nu ar trebui sa fie chinuit..ca daca e de chinuit clar ma duc sa mai cer o parere.
E un magazin Ortopedica parca la Obor care are o gramada de incaltaminte cum cred ac se refera doctorul..arata ca sandalutele lui de acum numai ca par mai bune calitativ,sunt mai inalte in spate si mai scumpe...o sa dau o fuga sa vad ce si cum..
Dar eu de genul ala zic ca vorbeste doctorul...a zis clar NU gheata ortopedica dar alt gen de incaltaminte decat are acum

andy_g, multumesc de poza.Nu stiu de ce as fi incadrat totusi respectivele sandale in categoria 'incaltaminte speciala'....voua vi le-a recomandat doctorul asa de la inceput?Sau ai 'simtit' tu ca sunt cele mai bune?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Laura, trimite si la noi ploaia aia....

Mergi la inceput

Am gasit http://www. andy kids .ro/produse.html incaltaminte..pare ca respecta ce zice doctorul (sa fie inalt in spate - se vede ca e mai inalt decat ce are el acum..).Sunt de la Ortopedia si au magazin si la Obor.
andy_g, se pare case pot comanda si online si au numere mai mari (unele modele seamana cu ce mi-ai aratat tu).Desi stiu ca nu e usor sa iei incaltaminte online fara proba...

Mergi la inceput

tzitziri eu i le-am dat alea lui Andrei la recomandarea dr. pentru ca el cand a inceput sa mearga a mers pe varfuri si astea ii sustineau glezna si nu a mai mers pe varfuri. Dar nu sunt "speciale", sunt doar mai inalte, cu talonet si fff bune calitativ si fff comode de aceea am ramas si vara asta tot pe ele...sunt piele interior si exterior si sunt singurele care nu-l bat...Andrei e foarte incantat de ele cand i le dau picioare spune: mami astea-s bune!!!

Mergi la inceput

tzitziri ce super e site-ul ala...chiar nu stiam de el dar am vazut produsele www.andyreclama ilegala - avertizare/produse/1176/211/detalii-produs.html" target="_blank">astea si aici in Mures si chiar la jumatate de pret
Edit nu ma lasa sa arat exact site-ul dar daca te uiti pe pagina 5 la cele albastre care au arici numai la cureaua de sus o sa iti dai sema despre ce vorbesc....si daca te hotarasti pot sa iti trimit de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Oana, si eu am auzit ca incaltamintea la la Ortopedica ar fi potrivita pentru astfel de probleme. N-am folosit, insa am auzit ca sunt de foarte buna calitate si ca exista un astfel de magazin si in Unirea.
Andy_galro,ici. Ce mai face nazdravanul?

Mergi la inceput