Bobocei de sept-oct 2008 (304)
Raspunsuri - Pagina 3

andy_galro spune:
 babytza multa, multa sanatate mamei tale. ma rog pentru ea sa fie bine si pentru voi sa aveti puterea necesara si sa nu va pierdeti credinta si speranta. Daca ai nevoie de ceva, orice, stii ca suntem aici

ClaudiaH spune:
 Muuh, eu am impresia ca foarte devreme copiii bilingvi observa care e limba dominanta (limba mediului inconjurator) si incep sa o foloseasca cu preponderenta. Asa cum zici tu ca Alexei raspunde in romana asa face si Stefan cu mine, imi raspunde in germana. Speram ca la Lucia sa ne iasa mai bine faza cu limba romana. Insa... vad ca si ea se duce pe panta limbii germane. Deja pronunta r-ul specific zonei in care traim (ala din gat) in schimb r-ul nostru romanesc (format in varful limbii) nu-l zice inca. Si in ciuda faptului ca limba pe care o aude ea cel mai mult e limba romana pare sa se indrepte spre germana. Poate o fi normal si nu inteleg eu... sau cine stie. Poate ar trebui sa ma relaxez si ce-o fi o fi.

abe spune:
 Buna dimineata,
repostez aici ca aseara am postat dupa ce s-a inchis...
am fost si eu azi (ieri) la carrefour, i-am luat mariei un body foarte dragut cu minnie.
am gasit si aici produse disney totosimimi . r o
nocom multumesc mult, voi merge si eu la urmatorul lor curs!
babytza doamne ce greu trebuie sa-ti fie!! va doresc din suflet sa se intample o minune!! pana acolo insa, multa, multa putere! 
andreutac eu nu as duce-o la gradinita. de fapt, si la mine e cam aceeasi situatie si am decis sa nu o duc pana la anul. 
claudinna multumesc, abia astept sa coacem si noi margele
claudiah maria vorbeste si ea doua limbi, eu sincer nu pot sa vorbesc doar o signura limba cu ea desi stiu ca asa ar fi cel mai bine, dar sunt convinsa ca va invata si va vorbi ambele limbi fara probleme. 
poate Lucia are o perioada in care are peferinta pt limba germana, dar daca voi vorbiti in casa romana e imposibil ca ea sa ramana fixata pe germana.
mami de Maria si 
 26+

tzitziri spune:
 ClaudiaH, Lucia era la gradi,nu?
Mie mi se pare foarte normal ca ea sa vorbeasca germana si cu voi.E limba pe care o aude pana la urma in jur (parc, magazine,etc).
Mai ales ca din cate am inteles eu voi nu stiti daca va mai intoarceti aici eu una nu as considera ca ea trebuie sa vorbeasca in primul rand romana.Adica din considerente sentimentale da, dar dat fiind ca ea traieste si va trai probabil si de acum inainte intre vorbitori de limba germana eu cred ca e bine ca vorbeste in primul rand germana.ASta nu inseamna ca nu stie si limba romana (am vazut in filmulet ca vorbeste si romana).
Daca te intrebi cine a facut vizionare non stop la filmuletul cu Lucia la masa raspunsul e David
.Cere sa vada 'bebe papa' si cred ca il vede si de 30 de ori pe zi....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

babymom75 spune:
 Babytza sunt alaturi de tine. Dumnezeu sa va dea putere!  Ma rog pentru sanatea mamei tale. 
Ada, Nikole, fiti tari, mamicilor!!
Ada, e normal ca sefii sa te considere asa... putin "neputincioasa", am trecut si eu prin asta... ideea e ca trebuie sa le demonstrezi ca se inseala, si pt. asta, de cele mai multe ori, trebuie sa lucrezi de 10X mai mult decat una fara copii...

mamidestefan spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui babymom75 Ada, e normal ca sefii sa te considere asa... putin "neputincioasa", am trecut si eu prin asta... ideea e ca trebuie sa le demonstrezi ca se inseala, si pt. asta, de cele mai multe ori, trebuie sa lucrezi de 10X mai mult decat una fara copii... Lavinia mama lui  Dragos    si a lui  Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."  | 
eu nu as fi atit de dura..neputiincios e cam mult spus
Cred ca e chiar nevoie de putina intelegere si un pic de rabdare din partea "celor de sus" la revenirea din concediu de maternitate..iar atitudinea sefului mi s-a parut chiar de apreciat
..eu am vazut partea plina a paharuluiSi eu am avut nevoie de citeva saptamini sa imi intru in ritm ..sa ma pun la punct cu schimbarile de prin firma (mai ales daca e o firma in care "lucrurile se misca"). Eram la a doua experienta de genul asta..si chiar stiam ce ma asteapta.
Asa ca Ada ..ia partea buna..si "Grabeste-te incet".Cineva "acolo sus" iti acorda tot suportul.Parerea mea

si sanatate puilor.LIDIA
 de Izabella-Cleopatra   (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) 

andreutac spune:
 Hello!
Am aterizat si eu acasa cu o sacosa maaaare de cumparaturi, din care 90% pt. Eva. Am dat iama la Kiabi si la Miniprix si am luat bluzite cu maneca lunga, pulovere si tricouri pt. vara viitoare. Daca stau bine sa ma gandesc nici n-am dat multi bani, la cate am cumparat...toare erau reduse, intr-adevar.
Va multumesc tuturor pt. opiniile cu privire la subiectul gradinita. Am vazut ca destule sunt contra, ceea ce ma face sa ma gandesc mai bine, mai ales ca al meu nu agreea el prea tare ideea momentan.
Ada, bafta multa (pe toate planurile)!
Niko, cum a fost a doua zi de gradi?

dyanira spune:
 Hello!!!
Acum am apucat sa deschid calculatorul.Am avut si musafiri a fost moasa lui Deiu pe la noi sa se joace cu el.Acum e cam obosit il bag la somn.
M-am apucat sa fac lista pt bagaje peste o sapt  plecam si am nevoie de o gramada de haine si pt mare si pt munte si de maine ma apuc sa le spal ca sa le am gata din timp ca nu mai vreau sa raman pe ultima suta de metri cu bagajele ca de obicei.Sper sa imi iasa de data asta...
Ada multa bafta in continuare o sa fie bine.
Babytza cum mai sunteti azi?
Laura voi ce mai faceti?
Niko azi cum a fost la cresa?
Eu sunt in cautare de bona deocamdata nu am gasit nimic 
mai am o luna si merg la servici full time si nu am gasit inca pe nimeni pe plac sa stea cu Deiu.Plus ca mai cer si niste sume....dar nu asta ar fi problema ci omul nu imi inspira incredere sa imi las copilul cu el...
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

andreutac spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dyanira Eu sunt in cautare de bona deocamdata nu am gasit nimic ![]()  mai am o luna si merg la servici full time si nu am gasit inca pe nimeni pe plac sa stea cu Deiu.Plus ca mai cer si niste sume....dar nu asta ar fi problema ci omul nu imi inspira incredere sa imi las copilul cu el...Diana mamica fericita de      ANDREI TUDOR     | 
Incerca sa postezi un mesaj pe DC la mica publicitate. Eu asa am procedat si vreau sa-ti zis ca mi-au scris destule mamici, membre pe forum care mi-au recomandat bonele lor, la care renuntau pt. ca mergeau copiii la gradi sau se pensiona vreun bunic, ceva de genul. N-am ajuns insa sa le cunosc, caci ma sunase deja bona actuala, care mi-a placut cum a vb si s-a prezentat la telefon si care era atunci intr-o perioada de proba.
Mult succes!Cumva trebuie sa gasesti tu persoana potrivita pentru a sta cu Deiu