Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andreutac cat ii dai tu bonei mi se pare chiar ok.Eu intrebasem pt ca gasisem pe cineva cu recomadare insa cand am ajuns la subiectul bani mi-a spus ca doreste 650-700 ron daca face si menaj ceea ce eu am spus ca nu e necesar si atunci a zis ca 550 plus sa ii platim transportul sta in alta parte de oras.Deci ne ajunge la 600 ron sa aiba grija doar de copil mie mi s-a parut cam mult si de aia am intrebat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Pretty, e mai usor sa taci si sa-l lasi pe om sa greseasca dar faptul ca fetele nu tac inseamna ca te pretuiesc si cu riscul de a te supara iti spun unde cred ele ca gresesti. Vor sa-ti faca bine, nu te supara pe ele. Ma alatur si eu celor care cred in necesitatea scaunului de masina. Nu am considerat niciodata mersul in brate ca o optiune si nu pentru ca n-as fi avut incredere in felul cum conduce sotul meu sau cum conduc eu ci pentru ca nu am incredere in ceilalti participanti la trafic sau in masina pe care o conduc si careia ii poate exploda un cauciuc chestie care pe autostrada... In consecinta ai mei au stat din ziua 1 in scaun. Uite si doua filmulete revelatoare zic eu.

Mergi la inceput

Babymom, super-tare flacaul!

Mergi la inceput

Andreutac, acuma citesc Free-Range kids- How to raise safe self-reliant children (without going nuts with worry) de Leonore Skenazy si mai citesc Reguli si ritualuri in viata de zi cu zi de Carola Schuster-Brink. Prima e in engleza, a comandat-o sotul de pe amazon iar a doua e in germana, mi-am luat-o de la biblioteca. Merg in mod regulat cu Stefan la biblioteca si imprumutam jocuri, carti pentru copii si imi mai iau si eu cate o carte desi rareori am timp sa o citesc in patru saptamani dar le mai prelungesc, le mai dau neterminate... citesc si eu cat pot ca nu avem timp nici noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

pretty, sincer, imi pare rau ca ti-am creat atitea neplaceri. Tu faci cum crezi tu ca e mai bine. Uite, eu am avut un accident fff nasol acum 4 ani, daca nu aveam centura de siguranta acum eram oale si ulcele. Unul a trecut pe rosu si m-a facut varza, masina a fost declarata epava. Insa eu m-am ales cu citeva vinatai si asta pt ca am avut centura, politistul i-a spus sotului meu ca daca nu aveam centura ma facea praf. Nu pot sa-ti redau ce am simtit, cum miroase aerul din air bag si cum am avut inca putere sa trag frina de mina sa-mi scot centura si sa ies din masina, pt ca tipul care m-a accidentat (un ungur nenorocit care a fugit in multime sa-si faca martori) nici macar nu a venit sa vada daca mai traiesc! (abe, scuze ref la ungur nenorocit, dar pot sa-ti spun ca a fost o javra si nu un om). Inca o data scuze ca m-am bagat. Poate povestea mea iti va da de gindit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

preety eram sigura ca o sa te superi, dar este alegerea ta.Mi-am exprimat punctul de vedere si poate macar asa tragi un semnal de alarma.Chiar nu regret ca ti-am scris pe aceste doua subiecte. Nu am nicio intentie de a crea polemici pe acest forum. Cred ca mesajele mele au fost foate pertinente si "punct".
Este dreptul tau sa faci cum crezi pt Sorina, acesta este un forum public si fiecare isi exprima un punct de vedere.Nu am vrut sa te jignesc cumva, am facut aceste comentarii in cunostiinta de cauza.
Mai mult si mai explicit ti-au raspuns fetele, care in mod sigur nu va doresc raul!

Anyway trecand peste asta, ti-am mai spus ca Sorina este o domnisorica foarte dragutza, sa va traiasca!

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya e fff mult.

Parerea mea legata de discutiile de azi e ca atata timp cat e cel mai bine pentru copil sa iei o anumita hotarare conteaza mai putin ce zic unii si altii, pe primul loc e copilul.

Eu intotdeauna cand o las pe Deea cu ai mei "dispar", pentru ca din experienta si din incercarile anterioare a fost mai dureroasa ruptura pentru ea, a plans mai mult, nu a inteles si nu intelege si atunci am ales metoda asta. Sau daca e posibil plec atunci cand ea doarme.
Pentru mine e mult mai greu si mai neplacut asa, am sentimentul ca dispar ca magarul in ceatza, dar pe moment nu am ce sa fac, copilul nu intelege si pace.

Cu scaunul de copil din pacate am avut si aici o experienta neplacuta, la drum lung Deea a avut rau de masina, groaznic, nici nu am crezut ca se poate sa ii fie asa de rau... asa ca din pacate aproape tot drumul dus-intors de la bucuresti a stat la mine in brate, nici nu voia la altcineva. Asa ca a fost pe primul loc starea ei de bine din pacate in detrimentul sigurantei.

Mergi la inceput

Irina, daca-mi permiti un sfat, da-i cocculine data viitoare. Un tub cu o seara inaintea voiajului si un alt tub inainte de plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina asa mi s-a parut si mie 600 ron pt 4 ore fff mult.La mine vor fi poate intr-o zi 6 ore dar in alta sunt doar 3 si media pe sapt e 4-4,5 ore pe zi nu mai mult.Din pacate ii voi spune ca mi se pare prea mult si renunt.
Imi pare tare rau ca Deea are rau de masina.E nasol stiu ca sora mea a avut era criminal pt ea sa mearga cu masina vomita pana la destinatie intr-o veselie si a tinut-o mult pe la 10 ani si-a mai revenit.
Tu ce ai hotarat cu Deea?Ai gasit gradi sau o lasi cu ai tai?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

wow, aici o bona costa salariul minim, adica 1380 de euro pe luna si asta pentru 35 de ore pe saptamina. Asa ca bona care sa vina acasa la tine nu prea exista (decit daca poti sa o platesti, bieninteles) asa ca trebuie sa-ti duci copilul la o bona acasa, care mai are citiva copilasi. Dar e bona acreditata, si nu orice femeie careia ii plac copiii.

Mergi la inceput