Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Tzitziri, si eu am citit mesajul tau si mesajele celorlalte fete. Mie nu mi s-a parut nimic certaret pe acolo. Iar daca cuvantul "disparut" a fost citat ulterior cred ca fetele au criticat ideea de a disparea si nicidecum pe tine sau calitatile tale de mama. Exista gradinite si gradinite care au diferite moduri de abordare a copiilor noi si daca se procedeaza intr-un fel sau altul n-are legatura cu faptul ca noi suntem mame bune sau nu. La Stefan eu n-am avut din pacate timp sa parcurgem perioada de acomodare treptat asa ca l-am lasat destul de brusc si n-a plans niciodata dar vreo doua saptamani a fost trist intr-un mod sfasietor. Cu Lucia am fost timp de vreo 3 sapt. de 2-3 ori pe sapt. cate o ora-doua la cresa dar nu am interactionat cu nimeni, doar am sprijinit un stalp ca sa nu ma asocieze si pe mine cu cresa; am fost acolo doar ca sa-i dau ei sentimentul de siguranta. S-a jucat cu educatoarea, cu ceilalti copii iar daca venea la mine sa o ajut sau ceva o trimiteam la educatoare. In sapt. a patra am lasat-o o ora jumate singura in prima zi si cand am vazut ca e bine am trecut la 3 ore pe zi. Abia de 2 luni o las 5 ore pe zi. Nu a plans niciodata, totul a fost super, merge cu placere acolo. De fapt a plans de cateva ori insa nu la inceput ci mult mai tarziu dupa vreo juma' de an dar din cu totul alte motive. Din experientele mele eu cred ca e bine sa le oferim o perioada de acomodare copiilor insa daca nu se poate... cu sigurnta ca nu va fi o drama asa mare incat sa-i marcheze pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Am sters toate pozele... cu toate astea multumim de aprecieri...
In rest... sunt foarte constienta de ceea ce ziceti voi, dar s-a intamplat si punct. Nu cred ca acum trebuie sa fiu atat de moralizata pentru o chestie care s-a intamplat si a trecut...
Nocom... o tin in scaun cat pot de mult... dar nu sta tot timpul acolo, cat a atipit in spate a fost unul din acele momente... nu am cum s-o tin legata atata timp... si nici nu putem suporta sa o vedem urland continuu...
Si intotdeauna stau cu ea in spate.

Si in plus... de obicei nu mi se prea raspunde cand intru pe forum, ceea ce m-a facut de multe ori sa nu mai scriu perioade intregi, acum ca am iscat o intreaga polemica, ma intreb daca mi se pare "amuzanta" atata atentie...

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Alina, deci a fost mai bine aseara. Super. La ce ora s-a sculat Cipri?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

la 9 singur, singurel, iar acum doarme de la 13.45. trag sperante ca o da adorma si deseara repede:)
fetele care au renuntat la scutecel pliz o sugestie. fii'miu in casa sta fara si face la oala sau cel mai tare ii place sa se dezbrace rapid cand il trece si sa se bage in cada la o mica balaceala ce ma fac cu el afara ca nu vrea deloc sa faca din picioare la boscheti. asa ca afara iesim tot cu scutecul:( cum sa-l conving?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya bucata de centura care este inchisa acum nu va afecteaza. Este inchisa intre chitila si autostrada Buc-Pitesti. Tu ziceai ca veniti dinstre Brasov, intrati pe centura inspre Colentina si nua veti treaba cu Chitila si autostrada Buc-Pitesti. Drum Bun!!!!

preety acum am vazut ca multe fete ti-au spus parearea lor si am mai vazut ca ai fost deranjata chiar de la prima postare. Daca vedeam inainte, nu mai postam si eu.....Sunt sigura ca sti ca nu asta a fost intentia noastra, sa te tragem la raspundere sau sa te necajim!!!! Noi am spus doar ce am simtit cand am vazut pozele!!! hai, nu fi supi, stergele daca vrei..... Tu oricum vei face cum vei vrea de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Bravo Cipri.

Andreutac, eu i-as pune mici abzibilduri pe peretele de linga masa, ca sa fac locul mai atractiv. Sper ca asta sa nu o distraga total de la masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andreutac iti multumesc de pe acuma.
Preety eu nu ma bag cu sfaturi decat ff rar probabil s-a si observat eu spun mereu doar ce fac eu si atat si nu trebe luat de bun.Deci eu nu il las pe Deiu in pielea goala pe plaja ca nu ii place lui o sa radeti probabil dar copilul meu e pudic nu vrea sa il schimbe nimeni nici de pampers decat mami sau tati sau nu cumva sa il schimbam de fata cu cineva ca imediat isi pune manuta la ...sa o acopere.Si nu imi place nici mie sa fie in pielea goala din motive de igiena.Iar in masina Deiu sta doar in scaun dar aici recunosc ca am noroc el mereu a stat ff frumos in scaun acum se aseaza singur noiii punem centurile si gata plecam la drum nu vrea defel sa stea in alta parte deci aici e un noroc ca ii place dar nici nu am facut vreodata vreo concesie la statul in scaun si probabil lui asa i se pare normal sa stea mereu ii spuneam ca fiecare in masin asta in scaunul lui tati la volan mami in fata si el in scaunul lui in spate.E super ok de mers cu masina cu el.
Nocom pe unde umblati duamna???
Ange ce mai faceti voi??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom merci de lamurire.Deci putem merge fara probleme pe centura e super ca ne prindeam urechile in Buc.
Alina bravo pt Cipri o sa invete el si afara sa faca la copac.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Bravo Cipri.

Andreutac, eu i-as pune mici abzibilduri pe peretele de linga masa, ca sa fac locul mai atractiv. Sper ca asta sa nu o distraga total de la masa!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Da, ar fi o idee. Merci si concediu placut! N-am retinut cand plecati, insa destinatia ma face sa de invidie!

Alina, eu habar n-am cum sa faci cu pipi afara ca noi nu suntem asa inaintate, insa vroiam doar sa va felicit! Bv Cipri! Cam cat a durat acomodarea cu olita si cat de dornic/reticent a fost la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andreutac, merci. Plecam simbata
diana, uitasem sa-ti zic. Vacanta placuta si voua! Cit stati la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nocom in primul rand apreciez parerile voastre doar ca sunt tardive...
Ce vreau sa spun... e ca nu este un obicei sa stea acolo. Doi, nu ma justific fata de nimeni, dar cele 15 minute pe care le-a stat acolo, nu m-am gandit un moment ca ar fi in pericol... poate sunt eu mai inconstienta, dar niciodata nu am pus raul in fata... mai mult decat atat... am plecat foarte devreme si era libera autostrada deci nu m-am gandit deloc la chestii rele stiind foarte bine ca in sotul meu la condus pot avea deplina incredere...
Trei, referitor la stat goala pe plaja... Sorina a stat si in costum de baie, si in pampers de apa dar si goala, nu mi se pare atat de tragic acest lucru... cu atat mai mult cu cat mi s-a parut comod ptr ea sa se usuce dupa baie asa, decat cu un costum sau un pampers care sa tina in continuare apa pe ea...
Si patru, daca intr-adevar stiam ce polemici ridic cu pozele din masina si de pe plaja nu le mai puneam...

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput