Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Bravooo Karinutza!

Eu cu mica mea maimutica urlatoare nu stiu ce fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya nu ma supar deloc.Bona am mai spus nu vreau nici macar sa aud si nici nu cred ca ne-am permite acum la ce preturi sunt in B, dar cum am mai spus nu asta este pb mea principala.
Legat de intrarea in colectivitate, eu cred ca varsta ideala este in jur de 3 ani, atunci cand copilul intelege ce i se intampla oarecum intr-o oarecare masura, tinutul copilului cat mai mult acasa nu-l consider o decizie buna, dar fiecare cum crede ca e bine pentru copil lui.Eu cred cu tarie in beneficiile intrarii in colectivitate.Au fost ele enumerate de multe ori pe aici.Dar na pareri pro si contra vor fi mereu.

Legat de drumul catre mare de pe DN1, esti sigura ca e inchia centura Bucurestiului pe la Baneasa?Daca e asa, puteti incerca Ploiesti-Buzau Cta.

Karina a mai mancat un bol de supa cu 5 galusti destul de maricele, oare chiar a mancat la cresa 2 feluri?Sau e efectul curei de imunizare pe care o face 3 luni?

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo Karinutza! fruntea sus Nikol sunteti pe drumul cel bun. spuneai acum ceva timp de o hep aparuta la analize care te impiedica sa nasti normal si sa alaptezi. am o verisoara care cred ca se confrunta cu aceeasi sit, ai facut cercetari sau te bazezei doar pe medicul tau?
Laura, am reusit sa-l culc pe la 23, bine ca io tot pe la 0.30 m-am culcat dar m-am relaxat si eu un pic
Pio sa aveti super vacanta si astept pozele:)
Lavinia ce emotionant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citesc din urma... raspund daca-mi mai ajunge timpul...

Nikolici, tind sa-i dau dreptate Laurei(Andy-p) - n-o sa prea ai timp special-special doar tu cu Karina... Parerea mea e ca mai bine incerci s-o integrezi pe Karina in viata cu surioara ei, eu cred ca e mai putin traumatizant si mai usor pt. tine.
La noi asa a functionat... Pe de o parte a fost mai usor ca Victor era mai mare si intelegea mai bine, dar pe de alta parte tocmai ca era mai mare ii crea mai mult frustrari si sensibilitati la care trebuia sa fiu atenta.

Mie mi-a fost de un ajutor imens wrapul. De cand avea 5 zile l-am legat pe Dragos de mine si in timpul asta ma ocupam exclusiv doar de Victor - ma plimbam cu el, ne juca, povesteam. Nu era mare schimbarea fata de cand era Dragos in burtica... Si inca ceva, eu n-am vorbit DELOC si NIMIC cu bebelusul cand era Victor de fata. Il luam in brate, il puneam la san, il tineam in wrap, dar... atat. Toata atentia era indreptata numai si numai spre Victor, ca sa nu se simta dat la o parte, mai putin important decat era inainte de venirea lui Dragos. Bebe isi primea portia lui de afectiune, ca pana la urma pt.el conta sa ma simta, sa ma miroase, sa stea lipit de mine, nu neaparat sa-i vorbesc.. Eu asa am procedat si zic ca a fost bine...
Peste tot eram noi 3.
Mergeam la petreceri de copii mari cu bebe in wrap, dansam si ma prosteam cu Victor, cand ii dadeam sa manance lui V, D era in brate la san si altele de genul... Nu i-am lasat in perioada aia pe niciunul in grija altcuiva - pe bebe pt. ca era pre mic, pe V ca sa nu se simta neglijat sau nedorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Niko ma bucur ca nu te-ai suparat.Si da ai dreptate fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul lui.
Despre centura am auzit la tv ca e inchisa toata luna august centura de nord a Buc ei ziceau ca e cea pe care se intra de pe dn1 si de pe autostrada 1.Acum eu habar nu am care e asta ca eu in Buc nu am fost decat de cateva ori si nu stiu deloc traseele.Multumesc pt varianta.

Bravo pt Karinutza cea papacioasa.Da chiar a papat nu gluma.Te rog imi spui si mie cum faci galustile?Mie imi ies mereu tari in mijloc...Vreau sa fac si eu maine o supa si as pune galusti.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lavinia super.Ce mai are mama 2 baieti mari acum poti sa le faci si o surioara.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nikolici:
1. am pus pozele temporar la rugamintea mamidestefan, neavand de gand sa le las acolo prea mult... daca verifici o sa vezi ca cele nud au fost deja sterse...
2. nu am obiceiul sa merg prea des pe autostrada si nici s-o las pe fimea sa doarma acolo... s-a intamplat odata si gata... nu vad de ce atata caz cu atat mai mult cu cat observ ca am ajuns acasa "safe"...
Daca ti se pare ok le sterg si pe cele cu autostrada ca sa nu se mai panicheze nimeni ...

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,

Bravo Karinutza! S-o tii tot asa cu gradi! Nikole, ti-a venit inima la loc macar un pic?

Babymom, ai baieti mari! Mortal dialogul cu Dragos!

Dya, parca am auzit si eu ca este inchisa centura Bucurestiului pe la Chitila, dar nu stiu pana unde. Diseara il intreb pe sotul meu si iti spun exact si poate imi da si o varianta de traseu, ca eu sunt cam pe langa la chestiile astea.

Pretty, foarte frumoase creatiile tale si Sorina la fel. Insa, la fel ca Nikole, te-as sfatui sa le stergi, nu de alta, dar de curand a fost deschis un subiect despre pedofilii care s-au infiltrat in comuniunea de mamici DC.
Pe de alta parte mi se pare foarte riscant sa nu o puneti pe Sorina in scaunul de masina. Se circula haotic si sunt multi nebuni si teribilisti pe soselele noastre, chiar daca voi circulati regulamentar. Nici Eva mea nu suporta scaunul de masina (am mai spus eu, circulam pe distante f mici si circul cauzat de aseazarea ei in scaun era monstruos), dar incet, incet am convins-o sa stea, spunandu-i ca ne amendeaza Politia daca nu sta cumintica acolo, cu centurile legate. Acum, nu-ti imagina ca sta ca un mielusel in scaun, mai are accese pe plans cand cere la mami in brate, insa mi-am promis ca nu fac nici-o concesie in acest sens, mai bine oprim masina pentru 5-10 minute, se linisteste si continuam drumul.

ClaudiaH, tare mult imi place cum explici lucrurile si cum procedezi cu copiii tai, chiar daca anumite solutii nu ni se potrivesc

Ei, m-am hotarat s-o conving pe Eva sa mancam in bucatarie si vreau sa incerc sa nu ma abat de la asta. Unde stateam inainte aveam o bucatarie fff mica, unde ne inghesuiam toti si prefeream sa-i dau sa manace in sufragerie, in scaunul special pt. masa. Intre timp a renuntat la scaunul respectiv, ne-am mutat si avem o bucatarie incapatoare, insa nu vrea sa manance decat ocazional acolo. De cele mai multe ori am cedat si am venit in sufragerie, insa nu vreau sa va spun ce avem pe covor, in conditiile in care l-am spalat acum 2-3 luni. Cum sa procedez daca ma lovesc de refuzul ei? Sa raman ferma pe pozitii si sa o invit sa paraseasca bucataria daca nu vrea sa manance acolo, uramand sa nu mai primeasca nimic pana la urmatoarea masa? Alte solutii?

Hai ca m-am intins cat o zi de post si nu sunt convinsa ca am scris tot ce vroiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lavinia, vai ce mi-a placut ce dialog ai avut cu Dragos! Parca mi-l si inchipui ca o mica ratusca cu scutecelul la fundulet cum iti spunea tie batrineste sa te duci in casa si sa-l lasi! Super tare.

Nikole, felicitari Karinutei. Wow, se pare ca acomodarea va fi rapida. Bravo.

Alina, deci a fost mai bine aseara. Super. La ce ora s-a sculat Cipri?

pretty, cu riscul de a-mi lua mari bobirnace in nas, si eu iti spun ca mi se pare extrem de periculos ce ati facut voi. Eu am crezut ca aia mica doar se asezase acolo cind ati stationat. Poate ca ar trebui sa tac, sincer nu pot cind e vorba de securitatea copiilor, la fel ai fi gindit daca nu ajungeati safe acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

tzitziri eu cred ca SIGUR din cauza migrenei ai interpretat asa. Eu am citit si posturi tale si celellate si din niciunul nu mi s-a parut ca cineva a insinuat macar ca tu iti parasesti copilul la gradi si ca nu va mai pasa de el!! Exista momente cand este buna si metoda "disparultului", o stiu din proprie experineta :)

Desi Matei este de 3 ani la gradi, inca mai are dimineti cand se miorlaie ca nu vrea sa mearga si ZILNIC imi spune plangacios sa vin repede sa-l iau. Dar asa e el. La inceput a plans ZILNIC 9 luni de zile, apoi n-a mai plans dar nici fericit nu e si cu toate astea, IN FIECARE ZI cand ma duc sa-l iau vrea sa mai stam putin, sa se mai joace cu copiii. Deci fiecare copil e diferit si reactioneaza diferit..... Si noi am inceput povestile despre gradi cu jumatate de an inainte de a incepe gradi de fapt si ii spuneam ca numai daca e cuminte si ma asculta il duc acolo, deci era ceva ca un premiu..... si tot nu a reactionat asa cum speram noi. Este un RAC get beget, mamos si are nevoie de ffff multa afectiune....de la maica-sa

preety ff frumoase pozele de la mare, ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Si eu sunt intru totul de acord cu ce a spus Nikolici, viata lor este mai importanta decat confortul oferit de "lasat fara centura in masina, fara scaunel..." Sunt sigura ca esti constienta de ce putea pati Sorina daca va lovea o masina din spate pe autostrada, si mai stiu ca ai motive intemeiate sa nu o ti in scaunel, dar mai bine plang copiii pe drum si se chinuie cateva ore in scaunel (eventual stai cu ea in spate, faceti opriri dese....) decat sa se intample un necaz... Hai, nu te supara!!!,

Lavinia tu chiar ai baiat mare!!!! dar si inima puternica!! Eu recunosc ca nu as fi avut curajul s-o las sa plece asa cum ai facut tu cu Dragos, dar poate si pentru ca la noi iesitul pe strada este ff periculos, strada este circulata... bla, bla, nu este camp ca la voi!!! Bravo mami!!!!!

babytza ce faceti? Cum e mami? Sti ca suntem aici!!!!

Mergi la inceput