Bobocei de sept-oct 2008 (304)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Pio ai dreptate cu orele de somn inainte de 12 noaptea dar eu nu pot sa il trezesc nu ma lasa inima.La mare insa il voi trezi ca nu vreau sa merg la plaja decat pana in ora 11.De ex azi s-a trezit la 10,30 ceea ce la mare va fi criminal ca nu mai prindem plaja asa ca acolo il trezesc frumusel la 8 cel tarziu si la 8,30 suntem pe plaja in cel mai rau caz... Azi sigur va dormi pe la 3 la pranz si seara tot asa. ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
nici pe mine nu ma lasa deloc inima, de unde si orarul asta decalat. De ce crezi ca o duc la cresa de la 10:30? Ca sa nu o trezesc devreme.
Insa de azi mi-am calcat pe inima si am trezit-o, eu zic ca bine am facut, mai ales ca simbata plecam in vacanta, asa ca vreau sa o obisnuiesc inca de acasa, daca se poate:) Ca altfel nu o sa mai mergem deloc pe plaja.
dyanira spune:
Pio da exact despre concediu ziceam si eu acolo o sa il trezesc clar.Unde plecati?Voi aveti tot timpul niste locatii tare faine de vacanta.
Concediu placut.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Nikolici, eu incep munca in octombrie si Dragos va ramane cu buni, adica soacra-mea. Cred ca va fi totul bine, chiar daca n-am reusit sa-l intarc si defapt, nici nu ma mai stradui... Ma streseaza mult mai mult faptul ca Victor o sa inceapa scoala si nu stiu cum se va acomoda, cum ne vom acomoda, cu totii, cum vom face fata programului incarcat, cu dusul, cu adusul copilului de la scoala, in conditiile in care amandoi parintii muncim, iar buni e cu grija celui mic... Om trai si om vedea...
Eu nu prea sunt adepta integrarii in colectivitate la copii atat de mici; mi se pare putin traumatizant pt. ei, sunt prea multe ore petrecute in afara familiei, intr-un mediu relativ strain. Dar daca n-ai de ales... poate fi o solutie.
Citeam undeva un studiu ca doar la varsta de 3 ani sunt pregatiti sa intre in colectivitate si ca n-ar trebui lasati mai mult de 3- max.4 ore/zi, pentru binele lor psihic.
piolica spune:
Diana, mergem in sudul Frantei, in Pirineii Orientali. O saptamina la munte si una la mare.
nikolici spune:
preety poate o s ate superi pe mine, dar iti spun:
1. este extrem de periculos sa lasi copilul in spate la luneta, mai ales pe autostrada, eu una m-am ingrozit cand am vazut poza.Eu nu sunt de acord nici cu copilul in brate in masina, dara poate ca as mai inchide ochii la felul asta.
2. nu stiu daca ai citit recent ca pedofilii si-au facut site-uri sau bloguri personale cu poze preluate in special de pe DC cu copiii expusi dar si cu gravide cu multe comentarii perverse.Acum tu faci cum vrei, sfatul meu este macar sa scoti pozele in care Sorina este nud.
Sper ca nu te superi pe mine!
cu K2 in 27s si mamica de K1
dyanira spune:
Pio super fain de abia astept sa vad pozele.
Babymom nici eu nu sunt adepta integrarii in colectivitate la varste atat de mici si mai ales in colectivitatile de la noi.In plus eu sunt de parere si doresc ca Deiu sa ramana in mediul lui cu care e obisnuit macar pana la 3 ani de aceea de ex nu il duc la o matusa de a mea care ar putea sta cu el insa nu poate veni la noi acasa si sa il duc pe el acolo mi se pare iar chinuitor pt el loc nou, oamenii noi etc.Bine ca voi o aveti pe buni prin preajma.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Karinutza mea azi a fost linistita cica, a dansat mult partea asta o cred, a mancat si dimineatza si dupa amiaza chiar si felul doi, asta nu o mai cred, a intercationat cu copiii la joaca.Deci suntem aproape de victorieee.
Si mi-a cantat pana acasa!
cu K2 in 27s si mamica de K1
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Karinutza mea azi a fost linistita cica, a dansat mult partea asta o cred, a mancat si dimineatza si dupa amiaza chiar si felul doi, asta nu o mai cred, a intercationat cu copiii la joaca.Deci suntem aproape de victorieee. cu K2 in 27s si mamica de K1 |
Niko ma bucur ca azi a fost mai bine.
Sper ca nu te vei supara dar iti zic sincer ca nici eu nu inteleg de ce nu ai ales varianta cineva sa te ajute 3-4 ore pe zi eu clar as fi facut asa si m-as fi bucurat enorm ca am posibilitatea sa il tin pe Deiu pana la 4 ani aproape de mine.Sa nu va suparati pe mine dar eu cred ca la varsta asta ei nu se acomodeaza cu plecarea din mediul lor ci doar se resemneaza.
Nu vreau sa starnesc polemici e doar o parere.
Dupa 3 ani se schimba situatia.
Si tot asa nu vreau sa mi-o luati in nume de rau sau sa ma considerati dusa dar eu as dori si sper ca voi putea sa il dau la gradi abia peste 2 ani adica cand va avea 4 ani.Pana la 7 ani are 3 ani de mers la gradi e super suficient din punctul meu de vedere pt beneficiile pe care le aduce gradi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si inca o intrebare intrebatoare pt fetele din Buc
Venind dinspre Brasov exista vreo posibilitate de o ocoli Bucurestiul si a ajunge in autostrada Soarelui????Am auzit ca e inchisa centura Buc si tare am vrea sa nu intram prin oras.Cred ca ar dura vreo 4-5 ore sa strabatem Bucurestiul.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Mai, am baiat mare! Mi-a crescut inima de bucurie, dar mi s-a si chircit sufletul cand am constientizat ce trece timpul...
Sa va povestesc:
Trebaluiam ceva prin camerele de sus, in timp ce Dragos se juca jos. La un moment dat aud ca se deschide usa de la intrare si mi-am dat seama ca a iesit in curte - l-am auzit povestind singur si jucandu-se cu masinuta lui. I-am dat pace. Dupa cateva minute aud poarta si am iesit pe terasa sa vad care-i treaba. Iesise pe strada. Il strig: "-Dragos!"
"-Ce-i?"
"-Ce faci?"
"-Ban!"
"-Pleci la Serban?" (e un baietel din vecini, prietenul lui Victor)
"-Da"
"-Dar esti descult. Te-ai incaltat?"
"-Da. Papucii!"
"-Cu ce papuci?"
"-Papucii Vito"
Era incaltat cu papucii de inot ai lui Victor, bineinteles, luati invers, dar mandru tare ![]()
"-Stai, nu pleca! Vine mama sa-ti dea sandalele tale!"
Sta si ma asteapta in poarta, eu cobor cu sandalele, se descalta singur cu picioarle goale in praful de pe strada, ii intind sandaua desfacuta, ISI STERGE CU MANUTA TALPA, si-si baga piciorusul, intai unul, apoi celalalt.
"-Gata!", zice. "-Mama, du-te!"
"-Sa ma duc??"
"-Da, du-te acolo! (si-mi arata usa de la casa, ramasa deschisa in urma mea) Du-te acacha!"
"-Bine, mama, ma duc."
Rade fericit in timp ce-mi face cu mana, privind printre scandurile de la gard
"-Ceau mama!" Si-a plecat...
Am urcat iar la etaj, si l-am urmarit cu privirea cum se indeparteaza sigur pe el, imbracat doar intr-un body, cu palariuta de soare pe cap si fundicul leganandu-i-se ca la o ratusca mica, din cauza scutecului... Am baiat mare! S-a dus pana l-am pierdut din vedere in buruienile de pe camp si l-am vazut reaparand la poarta vecinilor (casa e cam la 200 m distanta).
LE: Acum s-a intors. Tot singur! Am auzit poarta mare ruland pe sine (s-a chinuit s-o deschida si apoi sa o inchida la loc), a intrat in casa, l-am auzit deschizandu-si scaiul de la sandale si a urcat la mine. "-Mama, tita!"
(zice cu T nu cu TZ)
O fi el mare, dar tita-i tita!