Bobocei de sept-oct 2008 (304)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Neata!!!
Preety si eu zic ca trebe mult calm din pacate si eu mi-l mai pierd uneori rar ce e drept ca sunt obisnuita de la servici unde daca nu sunt calma e de rau.E tare greu mai ales cand nu poti face nimic.Incearca sa ii explici si sa o atragi in activitatile de la bucatarie cu tine ii dai sa curete un morcov o trimiti la camara sa aduca cartofi etc la Deiu prind tare bine astea si ii place cand il laud ca ma ajuta.
Mami de stefan nu mi-ai raspuns la intrebare![]()
Oana
si eu zic ca nimeni nu a vrut sa para ca voi va lasati copilu de izbeliste mie de ex nici prin cap nu mi-a trecut din contra mi s-a parut o solutie ok sugerata de educatoare.
Laura Deiu a adormit pe la 23,30 ca de obicei dar super repede l-am pus tarziu la somn ca am avut musafiri insa a adormit in 15 minute ceea ce pt el e record ca uneori ii trebe si 1 ora jumate seara sa adoarma.
Feli e tare trist ce ai povestit tu acolo.
Bietii copii ce fac acuma??Din pacate nu e un caz singular sunt multi copii care sufera si ei saracii nu au nici o vina decat nesansa de a se naste in familii dezbinate.
Revin cu intrebarea mea de ieri dupa ce Oana mi-a recomandat o locatie care mi-a si placut din prima aseara al meu sot s-a sucit ca el ar vrea sa stea in Sinaia ca vrea sa vada ce stiu eu ce pe acolo...Deci in Sinaia stiti ceva ok pt cazare???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata!!! Mami de stefan nu mi-ai raspuns la intrebare mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Ups
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
preety spune:
Didididi la mine e greu ca nu prea am cu cine o lasa... ma mai relaxez un pic doar cand vine mamaia mea dar asta se intampla in cele mai bune cazuri 3 ore de 2 ori pe saptamana... de ex ... acum de vreo sapt n-a mai venit deloc ptr ca ii este foarte greu cu caldura...
In rest... pe tasu nu pot sa-l fac cu nimic in lume s-o scoata singur seara afara ca sa pot face si eu altceva...
Dyanira iti multumesc si tie pentru suport moral, dar din pacate eu am recunoscut mereu ca stau prost cu rabdarea oricat m-as chinui...
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Mamidestefan ... poze de la mare aici
http://community.webshots.com/album/578320548XZUZtE?start=0
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
dyanira spune:
Lidia te intrebasem ca demult vroiam tu cu cine o lasi pe Iza?Sau ce solutie ai gasit?
Preety eu nu am cu cine il lasa pe Deiu nici macar 1 ora fff rar il las cu tanti dar daca eu sunt acasa nu il las singur cu ea iar daca trebe chiar sa plec undeva il las cu ea dar cand doarme.Pana acum 2 luni cand am inceput sa merg la serviciu Deiu nu statuse fara mine mai mult de 1 ora.Eu insa m-am obisnuit sa fac cu el toate lucrurile si la fel sa ma destresez tot cu el.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Hello,
Laura, Elsa tot pe la 23:30 a adormit, macar nu ne-a mai prins ore din alea mici! Iar ieri a facut siesta doar pina la orele 14, deci nu stiu de unde naiba a avut atita energie. Azi am trezit-o la 8:30, ca trebuie sa-i fac un mic program, mie nu mi se pare normal sa se culce la ore asa tirzii, mai ales ca orele dormite pina in 12 noaptea conteaza dublu. Sint curioasa cum va fi azi.
Claudia, un mare merci! Elsa nu a acceptat din prima ca eu sa nu mai stau pe canapea la nani-nani, ci pe un taburet linga ea, dar dupa multe insistente a acceptat. Si uite asa am povestit, i-am citit, i-am cintat pina s-a linistit dupa care am lasat-o sa adoarma singurica si nu a zis nici pis. Era frinta!
Oana, imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici, eu am inteles perfect mesajul tau, stiu ce inseamna sa dispari ca am facut-o si eu de vreo 2 ori, dar nu a mers nici asa - adica plecat cind copilul nu e atent si nicidecum parasit. Oricum a plins cind a vazut ca nu mai sint, deci am preferat sa stau si sa-i explic. Plingea, eu o pupam si-i explicam si stiam ca dupa ce plec mai plinge putin si dupa aia gata.
Eu zic sa nu-ti mai faci atitea procese de constiinta ca vezi doamne ce gindeste x sau y, tu stii mai bine cit il iubesti si cum il iubesti pe David si asta e mai mult decit destul. Pai eu cred ca ar fi trebuit sa innebunesc gindindu-ma ce cred fetele despre mine ca am dus-o la cresa pe Elsa de la 11 luni si nici macar nu lucram si nici acum nu o fac. Stii ce - m-a durut fix in lateral. Eu stiu mai bine ce e bine pentru copilul meu si pentru mine. Intotdeauna am luat aminte la sfaturile de aici si mi-au prins super bine, cu toate astea eu imi cunosc mai bine copilul si sentimentele mele pt el decit oricine altcineva de aici. Asa ca nu fii trista. Cred ca ai dat o mare amploare la ce ar putea crede x sau y despre tine, ceea ce nu era cazul, nu cred ca cineva a inteles gresit mesajul tau, doar spuneau ca ele nu au facut asa. Paote gresesc, eu clar vorbesc in numele meu si-ti spun ca am inteles exact ce spuneai. Daca m-am bagat prea tare, te rog sa nu ma bagi in seama. pupici
Eu v-am povestit cum e aici si cum am facut noi.
dyanira spune:
Preety f frumoase pozele.Mi-a placut tare cea cu locu de somn
La Delfinariu cat dureaza o reprezentatie?Si cat mai costa?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Pio ai dreptate cu orele de somn inainte de 12 noaptea dar eu nu pot sa il trezesc nu ma lasa inima.La mare insa il voi trezi ca nu vreau sa merg la plaja decat pana in ora 11.De ex azi s-a trezit la 10,30 ceea ce la mare va fi criminal ca nu mai prindem plaja asa ca acolo il trezesc frumusel la 8 cel tarziu si la 8,30 suntem pe plaja in cel mai rau caz...
Azi sigur va dormi pe la 3 la pranz si seara tot asa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
preety spune:
Dyanira costa 20 lei ptr adulti si parca 10 lei ptr copii... oricum ai nostri intra la gratuitate...
Reprezentatia tine 20 minute, dar cei 3 delfini din spectacol sunt noi si majoritatea timpului lucreaza doar unul... ceilalti stau mai mult de "design" ...
A fost simpatic totusi ca sunt ei haiosi, dar cu Sorina a fost jale pentru ca a facut ca trenu sa se dea jos din carut, din brate si sa se "bage", cred, in bazin ![]()
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Referitor loc de somn... la dus a dormit sus la luneta... incapea perfect si s-a intins acolo...
La intors a adormit in picioare pe bancheta din spate... ![]()
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela