Bobocei de sept-oct 2008 (304)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
Miruna poate nu o sa ma intelegi cand am sa-ti spun ca nu o vreau pe Karina acasa atunci cand bebe 2 va veni, as suferi enorm sa o vad si sa nu ma pot ocupa de ea, iar ea la cat este de atasata de mine ar suferi si ea la randul ei mult si chiar nu vreau sa se ajunga la asa ceva.Vreau cand vine acasa de la cresa sa pot petrece ceva timp doar cu ea si sotul sa se ocupe de bb2 putin.
Bona nici nu se discuta, am eu baiul meu cu persoana straina in casa.
Dya la cum plange K are sanse sa faca laringita cu brio.Sa speram ca apele tulburi se vor linisti cat de curand si sa se acomodeze cat mai repede.
Legat de cat ai putea oferi bonei, asta tu ar trebui sa stii cam cum e piata in TM la bone si imparti si tu la 2.
cu K2 in 27s si mamica de K1
nikolici spune:
preety spune drept tu le ai facut sau buni tau?Super frumoase.MI-a placut fustita rosie mult.Iar Sorina este o frumoasa cu ochi mari si albastri.
preety spune:
Nikolici... spun drept ca eu le-am facut... avand ca exemplu modele ale Claudiei...
Mamaie se pricepe cu andrelele dar nu stie nimic despre crosetat.
Pupicesc.
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
felicic76 spune:
Buna ziua si de la noi!
Multumim ca ati intrebat de noi, am mai citit dar la capitolul scris sunt varza

nici nu stiu cu ce sa incep, in primul rand multa sanatate mamei Roxanei (am pierdut/mi s-a sustras telefonul, sunt in aer, nu mai am nici un numar) Babytza, multa putere iti doresc pentru ca vei avea nevoie!
Sa fii tare pentru copiii tai! 
(am trecut prin asa ceva cu soacra si stiu despre ce vorbesc, pretuieste fiecare zi impreuna si incearca sa-i alini, cat poti si prin orice mijloace, suferinta)
pentru ca suntem aici intr-un forum pentru copii, ma simt datoare sa vorbesc despre Vlad, chiar ca este o minune, minunea mea, care ma bucura in timp ce ma secatuieste de ultima farama de vitalitate, este argint viu, pus pe shotii si dracii, nu-mi spuneti ca exploreaza/descopera... stie exact ce face: stiu cand se joaca si mai stiu cand se rasfata peste masura... suntem ca marca lipita de scrisoare de cum dam ochii unul cu altul, nu pot merge la baie fara el
, asta nu=l impiedica sa ma trozneasca/muste/ciupeasca cand vrea el.... cred ca in mintea lui eu si D-na Vio suntem proprietatile lui, mai exact sclavele lui
Vreau sa-l duc la gradi/cresa pentru ca este din cale afara, sunt sigura ca gradi/cresa ar corija tot ce noi trei nu putem, pentru ca eu una NU POT SA_L LAS SA PLANGA, ma blochez, iar el asteapta de-acum sa-l iau in brate si sa-l alin si sa vorbim despre ce l-a suparat, asa l-am obisnuit, dar asta implica si intelegerea catre anumite lucruri rele, gen bagat in masina de spalat rufe sau vase, nu rufe sau vase ci pe el insusi, curatat parchetul din living cu peria de Wc si vasul de Wc cu mopul, aruncat in tv cu locomotive sau masini
Si da, recunosc ca sunt slaba si nu pot sa-mi educ copilul "asa cum ar trebui", nu pot sa-l pun la punct sau colt (ar trebui sa stea toata ziua acolo), cand el vine si ma cauta si ma ia in brate si ma pupa de ma albeste (ca la 2 min sa ma altoiasca iar si iar ma pupa si iar... etc), iar eu il iubesc de mor. Sunt intr-un impas

Mai am o dispozitie mizerabila si din cauza unei intamplari de saptamana trecuta, despre o mama care si-a abandonat copii de 7 si 8 ani intr-un parc din Barlad, este o ruda de-a D-nei Vio, ii stiu pe copii de la ea, cu ea nu prea poti discuta acum, plange non-stop, dar vrea sa facem ceva si nu stim cum.... este o poveste foarte complicata.... nu poti sa obligi o mama sa-si ia copiii inapoi, nu?
Sunt blocata si eu, nu stiu cum si ce sa fac
Didididi spune:
Frumoase lucrusuoare, Preety!.
Felicia, este o situatie foarte dificila. Ma gandesc ca si cu ea este foarte rau pt copii, daca a avut inima sa ii lase aiurea in parc. Ce oameni, altii sa chinuie sa aiba, iar altii ii arunca in strada.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
nikolici spune:
fel;icic unde sunt copiii acum?Trist!Mai si inteleg ce li se intampla, horror.
tzitziri spune:
Am luat azi o pereche de sandalute Ortopedia.Se vede ca e foarte buna calitatea...acum sper sa isi si corecteze mersul.
Nikolici, te rog sa nu te superi pe mine pentru ce o sa zic.
Eu am fost sa vizionez 3 crese/gradi din care la doua care chiar ma interesau am pus intrebarea :cum ajuta ei copilul sa se acomodeze.Si mi-au explicat ca il iau, ca il distrag, ca il consoleaza, in vine...dar ideea era aceeasi: ca parintii trebuie sa plece cat mai repede si fara sa se uite in urma.Si eu insistam:bine, dar daca plange, ma sunati,nu?Si raspunsul a fost:bineinteles ca va sunam daca se depaseste un anumit prag, dar e bine sa il lasati singurel sa se obisnuiasca.
In prima zi de gradi am intrebat-o pe educatoarea care l-a preluat cum ne sfatuieste sa procedam cu plecatul..si a zis simplu:dispareti!Mi s-a parut cam 'marlaneasca' faza, dar avea dreptate (pot spune acum cu mana pe inima).
Eu sunt sigura ca daca noi mai stateam cu el avea doar falsa impresie ca noi ramanem acolo.Si eu una consider ca i-as fi 'prelungit' 'agonia'.Ne povestea doamna directoare de acolo de un tatic care a insistat sa stea cu fetita la inceput cateva 1-2 ore pe zi.Si ei au acceptat (cu greu) si efectul a fost ca fetita plangea 2 ore cat statea taticul (ca stia ca el o sa plece) si mai plangea un sfert de ora dupa ce pleca...si se potolea.Ne zicea ca manca printre sughituri ca stia ca dupa masa pleaca tati..si ea nu putea sa se bucure ca stia ca el pleaca.
Stiu ca pare dur....dar eu cred ca intr-un fel e mai bine ca parintii nu pot sta acolo.Cred ca ii ajuta mai mult la acomodare.
Atunci mi se rupea sufletul...dar acum dupa 3 saptamani cand deja am impresia ca incepe sa nu mai vrea nici la pranz sa se dea dus de acolo pot sa spun ca a meritat...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
kllemi spune:
feligroaznic, am vazut si eu la tel. veste cu copiai abandonati....eu stau si am aintreeb cum sa-i cresti pina la varsta asta si dintrodata sa nu-i mai vrei??? ce suflet de mama poti sa ai??? 
preety super sunt facute, vreau si eu...vinzi din ele?? eu vreau tichiutze...sunt misto rau 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
tzitziri spune:
Mami de Alexa si Cipri, da, a crescut (ca toti boboceii
)
Dar e drept ca si eu imi dau seama ca au crescut mai repede cand ma uit la ai altora decat la al meu![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
preety spune:
Fetelor... multumesc mult de aprecieri! Pupicesc
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela