Bobocei de sept-oct 2008 (304)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna si de la noi! Nu am reusit sa citesc din urma, dar vad ca discutati despre pantofi de la Ortopedia. Sunt f buni, dar si f scumpi. I am luat o pereche in iunie lui Mihai si a costat vreo 180 Ron. Si i-a purtat numai vreo luna, ca i-au ramas mici. Dar calitatea este ireprosabila: comozi, nu se uda in interior- au cumva botul indoit, nu ramane nisipul in ei (erau inchisi la varf), nu transpira piciorul, ce mai super buni. Am zis ca o sa ii mai iau de la ei cand nu o sa mai creasca piciorul atat de repede, ca nu de alta dam faliment.

Despre somn, si la noi s-a modificat programul. Cel tarziu la 21 era in pat, de vreo saptamana nici la 22 nu se da culcat. Trezirea tot intre 6-7 dimineata, indiferent la cat adoarme. Nu mai zic ca am fost plecati in we la soacra mea si nu a dormit legat 1 ora, de m-am dus buimaca la serviciu. Nici nu stiu ce a fost: locul schimbat, nu i a placut acolo..

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare, fetele

dya eu nu prea imi aduc aminte bine, cumva noi suntem surori sau copii nostri sunt frati gemeni ...exact acelasi program il are si Amaia, cand ma prinde 00.30 vreau sa zic ca imi vine sa imi iau campii .....si apropo la ce echipa de fotbal il inscrii pe Deiu?? ...felicitari ..

niko da, asa am auzit si eu ca ar fi salariile la cresele de stat, dar eu acum stau si ma intreb cum pot trai oamenii aia cu salariul asta??, eu cred ca mai fac si altfel de mismasuri, cum de altfel sa tot vazut, cum ia din mancarea copiilor si duc acasa....adica eu nu cred ca un om s-ar complace in situatia asta....in fine
Imi pare rau ptr. K, se pare ca se lasa cam greu astepatata acomodarea asta...ooooffff mititica

babytza ce mai face-ti??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Claudia si eu te rog sa ne povestesti din experientele tale. Cam la fel ca tine am incercat sa il invat pe Mihai sa bea singur laptele de seara. Acum tine singur biberonul si mai pot pleca si cu treaba prin casa, merg la baie; intotdeauna ma intorc si vad ce face asa cum ii promit la plecare.

Niko ai dat copila la cresa vad. Eu cred ca o sa se obisnuiasca treptat. La banii pe care ii zici ca ii castiga infirmierele poate n-ar fi rau sa le mai dai o atentie, desi nu poti sa stii daca si fac ceva.

Babytza, s-a intamplat ceva? Sper ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici inainte sa te apuci sa le indesi in buzunare fa-ti intai niste socoteli si vezi daca nu e mai bine sa gasesti pe cineva sa te ajute 2-4 ore pe zi de aceiasi bani. Zic doar sa calculezi si sa vezi daca avantajul e tot in favoarea cresei sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

In alta ordine de idei, nu stiu cum sa mai procedez sa o fac sa se spele pe dinti, daca la inceput cand i-am luat periuta si pasta nus e mai satura de spalat, acum nici sa nu mai vada ...dati-mi un sfat ...am impresia ca un dinte de jos si caninul au inceput de la baza sa se ingalbeneasca...deja am intrat in panica

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Alexa am gasit carti cu abtiibilduri; mi le lipeste de picioare; nu ma lasa deloc sa le lipesc prin carte.

Clau am luat si trici fara pedala cum ai zis tu, dar se rastoarna; roata din fata nu se invarte f bine si nu o poate manevra ca pe cealalata; la voi este la fel?

Apropos Claudia, Stefan nu a cazut rau de pe bicicleta fara pedale? De la ce varsta i-ai luat? L-am vazut in poze, dar parca avea si casca. Ca am vrut sa iau si s-a sucit al meu sot, ca e f periculoasa, ca sa il reproduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi mai poate om fi surori mai stii???Il duc la mine la sc ca si asa e liceu sportiv va juca la poli timisoara nu??
Niko sa ai grija cu plansul asta repetat sa nu faca laringita.A patit-o exact asa prietena mea cu fetita si dupa 3 sapt de cresa medicul i-a interis sa o mai duca facuse o laringita fff urata de la plans de fapt de la urlat ca urla toata perioada cat statea acolo.

Eu cum sunt in cautare de bonavreau sa va intreb si pe voi ce suma vi s-ar parea rezonabila pt 4-5 ore de stat cu copilul pe zi fara nimic altceva de facut in plus nu gatit, nu curatenie nimic nimic doar stat cu copilu.
Astept pareri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Pai in Bucuresti pentu 10 ore se da si 800 lei; nu stiu daca mai face ceva sau sta numai cu copilul; eu pt 10 ore ii dau 1000 lei, dar face mancare pentru copil, din care mai mancam si noi, mai da cu aspiratorul si mopul, ca nu ii place dezordinea ei-nu am pus-o noi, si mai imi intinde rufe la uscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Klemi nici Sorina nu vrea sa se spele pe dintisori... doar la taicasu sta... ... la mine e vai si amar...

Noi nu reusim insa cu olita, nu vrea nici chip... zici ca o pisca desi e f constienta la ce se foloseste caci mi-o tot arata si imi spune ce ar trebui sa faca acolo... nu stiu cum sa mai procedez...

In rest... suntem bine fara lactate, nu o mai doare asa rau burtica, mai are gaze doar din cand in cand... trebuie insa sa incercam totusi si cu lactatul de capra poate reusim sa-l accepte bine...

Ca sa va delectati ... am dat si eu in pasiunea Claudiei... si anume crosetatul... http://entertainment.webshots.com/album/578319080ySksxh

Pupam toata bobocimea!

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Didididi la noi in cartier (Tineretului) minim minimorum este 1200 lei pentru bona circa 9-10 ore...

Dyanira ma tot gandesc ca asta o sa fie solutia si pentru noi, tinand cont de problemele Sorinei cu stomacelul... Ma indoiesc ca la cresa ar putea sa-i dea sa manance separat si numai ce are voie...

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput