***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

vb eltekai, cu scuzele de rigoare

Tamara & Alynta, LA MULTI ANI!!!!

La multi aniRalucamipoate mai citesti prin zona

io am citit asa in diagonala, frumos Mica cred ca a fost la Varsovia
ma bucur nespus ca ne-am intalnit

Liviana, Bravo de initiativa, si mai frumos ca iti gasesti energia necesara sa impartasesti si altora din experietele voastre.

Arcadia, felicitari pt numarul trei

Chichi traiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Salutare!
Ne mai primiti si pe noi pe aici?

In ultima vreme nu prea am reusit sa mai intru, am citit cand am avut putin timp liber.
Am tot fost plecati pe ici-colo, in concediu, week-enduri pe la munte-mare, am fost la o nunta, o cununie....activitate intensa....
Noi suntem bine-sanatosi, David creste pe zi ce trece, ma uimeste mereu cu cate ceva.Deja vorbim foarte bine, a cam inceput perioada "de ce-urilor" ca tot vorbeati la un moment dat de asta insa mai mult suntem la intrebarea :ce e aia?ce face aia?
In concediu am fost plecati cu masina si am fost placut surprinsi sa vedem ca David n-are nici o problema cu mersul atata drum .
I-a placut teribil la mare, nu-l mai scoteam din apa.
Am fost si pe la munte, a fost asa de impresionat(cred) ca de luni imi plange in fiecare zi ca vrea iar la munte.

Apropo de somnul de pranz:cat am fost in concediu nu prea am tinut cont de ora de somn, au fost zile in care se trezea la 8.30-9 dimin si mai adormea abia seara la 23/24.Uneori dormea 1 ora dupa-amiaza apoi mergeam la piscina sau la plimbare.Insa acasa ink are ora de somn intre 14-16.

Acum ne pregatim de gradinita.Saptamana viitoare ma duc sa-i fac analizele.in fiecare zi ma intreaba cand mergem la gradi...sa vedem daca dupa ce incepe o sa mai fie asa de incantat!Doamne-Ajuta!
Stiti daca gradinitele de stat incep de la 1 sept?sau de la 15?

Alynta, am vazut ca mai ai putin si vine bb3!Nastere usoara!

Arcadia
, felicitari pt noua casuta!S-o stapaniti sanatosi!

Ana, n-am apucat sa vad filmuletu cu pitika dar imi imaginez.Unde mergeti la inot?Si cat dati voi pe luna?Am tot zis ca-l duc in vara asta dar nu am gasit undeva unde sa-l pot duce dupa ora 18.30 si in wk-end ca altfel nu am cum din cauza job-ului.

Liv, felicitari pt vacanta reusita!Am citit Jurnalul-minunat!

Am pus poze in semnatura pt cine doreste sa vada cat am crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna multumesc! David e baiat mare! Sunteti o familie frumoasa! Tu arati excelent- sa nu negi! Frumos concediul in Grecia!
DidiAlex multumesc de urare!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Alyna multumesc! David e baiat mare! Sunteti o familie frumoasa! Tu arati excelent- sa nu negi! Frumos concediul in Grecia!
DidiAlex multumesc de urare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Alynta
, multumim frumos!cat despre cum arat...sa fiu sincera..incerc acum sa tin un regim ca nu se mai poate.....am cam mancat vara asta!Prietenele imi spun ca am probleme cu "mansarda" dar...stii cum e cand nu esti f multumit de cum arati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna scumpelor!
Ce mai faceti?
nu am citit din urma sper sa recuperez.
Am fost si noi in concediu trei saptamani, intre timp am vizitat si spitalul , hematomul meu isi cam face de cap (sangereaza si ma cam sperii)........dar bebelicul e la locul lui unde sper din toata inima sa stea cuminte. Merg maine la control sa vedem ce mai face.
Eliza e bine, a devenit rasfatata in concediu, dar am lasat/o sa /si faca toate poftele ca doar de aia mergem in concediu.
O sa revin cu poze noi. VA pup!

12+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Alyna cred ca au dreptate!
Vas multa sanatate iti doresc! Va fi bine! Sa ne spui ce porti in burtica, ca sunt curioasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare! O la doritoare!
Va scrie o gravi cheuna de somn! M-am laudat eu cu bagajelul gatat si uite ca azi noapte era sa-l plimb pe la maternitate! A apucat burtica sa se intareasca, sa ma "stranga" si Maria sa imi apese pe fund! Si nu a cedat nici cu 2 no-spa! Pe la 1.30 ma epilam jos ca am zis sa fiu aranjata! Ma lua si apoi ma lasau contractiile! Bine ca nu ma durea, mai mult o senzatie de disconfort! Acum am facut ochi! Sotul dormea ca valiza! Nu l-am alarmat!
Azi ma duc sa-mi vad baietii(mi-e dor de ei) si cred ca vin acasa pe duminica! Aveam de gand sa mai raman in deplasare, dar prefer sa stau aproape de spital!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

he he..cine isi mai aduce aminte de plantarea capsunicilor..acu 4 ani..20 august era cifra mea norocoasa , de fapt um.

vroiam sa va intreb asa: am vazut o colectie de enciclopedii de la adevarul, am vazut 5 minute la cineva in raft, am fost la o librarie si la un chiosc de ziare dar nu am putut sa rasfoiesc nr 14 cara imi fuse oferit, doar sa il cumpar.

Io sunt in cautare de carti pt ziua lu R si vroiam sa va intreb se merita. nr 14 era ceva cu pasari, parca, nici pe net timp sa caut nu am..deci dati-va va rog cu parerea

multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Salut fetelor,

MII de scuze ca nu reusesc sa activez cu voi pe aici dar acum suntem cu probleme de copii mici, desi nici cei mari nu sunt de ignorat!
copii mici probleme mici, copii mari probleme mari (Maria are un fratior generos); insa - stiu ca de fiecare data cind vin cu cat un "caz" la voi gasesc cheitza :)
deci suntem cu muci , cei doi frati acum si vrem sa ne luam si noi un aparat de aersoli. so, stiu ca multe din voi aveti, asa ca va rog recomandari ceva si scheme de tratament ce folositi pt el ...???
va rog mult , am auzit ca e laudat si ar fi bun si facem orice sa scapam, mai ales ca sapt viitoare avem botezul si trebuie sa fim apti pt asta :)

Alynta27 - mai ai putin :) nastere usoara si felicitari pt fetita!!!
la fel si Vas - am vazut ca e purtatore de bb 2 si scuze o sa dau pe prima paginma sa vad cine mai astepta bb ca sunt in ffff urma cu status-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

he he..cine isi mai aduce aminte de plantarea capsunicilor..acu 4 ani..20 august era cifra mea norocoasa , de fapt um.

vroiam sa va intreb asa: am vazut o colectie de enciclopedii de la adevarul, am vazut 5 minute la cineva in raft, am fost la o librarie si la un chiosc de ziare dar nu am putut sa rasfoiesc nr 14 cara imi fuse oferit, doar sa il cumpar.

Io sunt in cautare de carti pt ziua lu R si vroiam sa va intreb se merita. nr 14 era ceva cu pasari, parca, nici pe net timp sa caut nu am..deci dati-va va rog cu parerea

multzam

la mine um 21 aug (si conceptia 7 sept)ma gandeam daca sa ma apuc de luna asta de prestat pt bb2 si daca am norocul ca la ANa sa iasa din prima, s-ar naste in aceeasi perioada .

Enciclopediile de la adevarul sunt slabute...mai ales pt R care e mare. Noi avem vreo 3-4 si in afara de poze frumoase ,info e slabuta.

off, ma pregatisem sa scriu mai mult, dar tipa zuza din baie dupa mine.

Azi am fost prima data la dentist. povestea experientei intr-o alta postare.

edit> am corectat ca in graba imi sarisera tastele si era varza mesajul.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput