***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didi noi avem enciclopediile de la Adevarul. Lui Andrei ii plac, dar cred ca pentru Robert e cam putin. Cum zice si An@ pozele sunt dragute, informatia nu prea e consistenta.
An@ inteleg ca te-ai hotarat care e urmatorul pas in proiectul tau . Tinem pumnii sa iasa la fel de repede ca la Ana.
yoyoyo felicitari pentru bebelusa. Aparat de aerosoli noi nu avem, deci nu-ti pot recomanda nici o marca. E bun sa-l ai in casa, iar in ceea ce priveste schemele de tratament cere sfatul medicului copiilor.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Noi, eu si bebelina, suntem bine! Azi noapte m-am foit ca am schimbat si patul! La analize mi-a iesit in secretia vaginala candida. Mi s-a prescris ovule! Sunt la parintii mei acum! Azi l-am serbat pe tata care a "intinerit"! Baietii ne-au primit cu entuziasm! Cel mic nu se oprea din "mama, mamaaaaa"! I-am gasit mucosi! David e foarte fericit ca bunicasa il duce zilnic la tara! Cu strabunica(de 86 de ani) se intelege excelent! II face toate poftele: langosi cu branzica, clatite, cartifi prajiti etc!

Yoyoyo multumesc! Sanatate la copilasi! Cum te descurci cu ei? La mine asta era o intrebare frecventa!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pupici pentru mamici!!!

Revin si eu cu rugamintea catre persoana care tine lista, de a ne corecta data nasterii.
Este 27 iunie, nu 28!!!

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Yoyoyo, noi avem ap. de aerosoli de la Omrom. Ref. la ce pui in el, trebuie sa-ti zica dr. ce si dozajul, in functie de ce au copiii. Noi l-am folosit doar cu ser fiziologic pt. ca nu am avut probleme grave pana acum (daca ii fac aerosoli de cum vad un semn de raceala, a doua zi nu mai are nimic).

Mada, eeee "m-am hotarat"... nu cred ca voi fi vreodata hotarata intr-un sens sau altul, ca doar sunt balanta veritabila . Cu enciclopediile si Anei i-au placut pana a invatat animalele din ele, dar pe urma era plictisitor pt ca nu aveam ce-i citi din ele, gen: unde traiesc, ce mananca, ...

Ieri am fost la dentist cu Ana, unul particular (scuuumpt rau ), dar de copii, cu loc de joaca, cu pasarele in colivii si pesti in acvariu, ... Pe scaun Ana a stat pe mine (asa a sugerat dr.), i-au pus ochelari de soare (cu crocodili), s-au purtat ff frumos, au laudat-o si incurajat-o mereu, i-au explicat ce ii fac, i-au dat o oglijoara sa se uite la mine in gura , apoi dr. sa se uite la ea,...una peste alta a fost ff cuminte si ascultatoare. A primit o diploma la sf. si niste abtibilduri de lipit pe mana/bluza. M-am "plans" ca ANa nu scuipa pasta cand o spal (adica mai intai inghite si apoi mimeaza ca se clateste) si a spus ca majoritatea dupa 4 ani fac asta, sa continui cu Nenedent pana nu ma inghite (sau una de la Weleda), ca restul au fluor si e cam periculos. Nu e de acord cu pastilele de fluor (in alte tari au fost retrase deja). Cam asta...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Pai An@ atunci sa fie cu noroc "hotararea". Ana ce parere are de perspectiva?
Am si eu o dilema. Bunicii lui Andrei vor sa-l ia cu ei undeva la munte pentru cateva zile. Si mie nu prea imi vine sa il las. Tot incerc sa ma educ ca nu e nici o problema sa-l las, dar cum se intetes discutiile despre asta cum simt un gol in stomac si iar ma razgandesc. Sotul zice ca sunt eu disperata (ma rog, mai bland si cu exemple concrete) dar eu nu ma impac cu ideea si pace. Chiar sunt disperata? Voi ce ati face in locul meu?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Madaiulia eu zic sa apreciezi vointa de implicare a bunicilor si sa-l lasi, mai ales ca il duc la munte, la aer curat! E bine ca baiatul sa-si formeze o relatie cu ei! Daca nu acum, cand?! Stiu ca esti grijulie, dar veti vorbi des la telefon si-ti mai trece si dorul!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Madaiulia, pe al meu iar l-am lasat la bunici pt o saptamina... aveam constiinta incarcata, ca l-am parasit, dar azi dimineata cind am vazut un copilas de virsta lui ca abia se tirita spre cresa/gradinita, asa m-am bucurat ca Patrick e la bunici, vremea e superba saptamina asta, numai buna de vacanta la munte, activitati are acolo non stop, doarme bine, maninca excelent!
Vorba Alyntei, daca nu il obisnuiesti acum cu bunicii, mai tirziu, cind vei vrea sa il lasi, nu va mai vrea el.
Nu esti disperata, doar nu esti obisnuita! Bine ca ai bunici disponibili, de nu ai avea... ti-ar trebui.

Didi, noi avem toate enciclopediile, le-am luat pe rind, au poze f frumoase, informatii f putine.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, welcome back on line, ai ajuns in DE? Cum fuse experienta de o luna in Ro? De la adevarul am luat numaki colectia Jules Verne, de fapt sotul caci lui i-au placut. Nu stiu nimic de enciclopediile lor.
Alyna24, ma bucur sa vad ca rescrii la topicul nostru dar si ca ti-a placut jurnalul meu de calatorie. Mai am ultima zi sa o scriu. Si pe noi ne zapaceste B cu "De ce-urile", vorba lui ta-su: "Asta intreaba De ce la De ce!. " Aoleo, bine ca mi-ai amintit de analizele pt gradi, eu stateam f linistita. Cele de stat incep activit pe 15 sept, dar la unele gradi copiii sunt primit si mai devreme, fara sa aibe insa activitati, adica doar supraveghere.
Imi place de voi aici: http://family.webshots.com/photo/2641322990102353462QgMuPr sunteti ff rumosi, se vede ca D s-a mai si inaltat. Tu arati traznet in costumul mov, n-ai urmarit reactia celor din jur (straini)?
Unde ati fost mai exact in Sithonia, in ce localitate? F frumoase pozele, felicitari ca poti tine dieta, eu nu gasesc vointa pt asta desi ar trebui.
Vas, chiar ma gandeam la tine caci ai lipsit multisor de aici. Bine ca e ok bebelul, cum a fost in CO, unde l-ati petrecut?
Alynta27, punem majoretele la treaba, vad ca bebelina da semne ca vrea sa vada lumea!
RazaDeSoare, ce mai faceti voi?
Yoyoyo, si noi avem ap. de aerosoli de la Omrom, e f bun.
An@, cat era scorul mai exact la dentist si de ce ai dus fata acolo? S-au apucat zugravii de treaba?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liv mi-asi dori sa mai stea fata saptamana asta! Dr e plecata si mi-ar place sa nasc cu ea! La ultimul control colul era inchis si mi-a spus ca mai am de asteptat pana in septembrie! Pe 30 august ma revad cu dr mea! Sa vad ce mai e nou!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liv, ai atata rabdare sa scrii si sa dai atatea detalii....Bravos!Noi am fost anul acesta in Psakoudia pe Sithonia.Anul trecut am fost in Hannioti pe Kassandra.Am vizitat ce anul trecut n-am apucat iar David s-a comportat aproape exemplar spre surprinderea noastra.Mersik de aprecieri, cat despre reactia celorlalti....sincer n-am remarcat si...oricum atata tp cat nu te consideri top-model....iar cu dieta....e tare greu...momentan incerc sa ma abtin de la anumite alimente si sa nu mananc seara.Este greu la birou sa nu rontai ceva...dar incerc!
Apropo de analize, azi ii iau rezultatele iar maine se va duce sotul meu la dr de familie sa-i completeze fisa si sa-i citeasca IDR-ul.
Am emotii cu gradinita...tu deja ai trecut prin asta si ti-e mai usor....eu nu stiu cum va reactiona D ...desi mereu ma intreaba cand mergem la gradi....Mai avem putin si vom afla.

Vad ca vorbiti si de dus copilasii la bunici.....din pacate eu nu-l mai pot duce pt ca acum 1 luna jumate l-am dus o sapt si mi-a facut o alergie urata(cica de la praf, apa...orice de acolo dar ink n-am depistat ce anume) si mie- teama sa-l mai las desi...era in elementul lui acolo.

Mergi la inceput