***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Alyna24 si David imi face bubite de cate ori vine la tara! Il tratez cu "Claritine" si cu pasta de apa local! E mai sensibil la piele! Si acasa daca il pisca un tantar face ditamai blanduta! Si daca nu-l d-au cu ceva se scarpina pana la sange si se fac si mari!
Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Alyna24 spune:
Alynta, David al meu are probleme doar cand il duc la tara.La ciupiturile de tantari nu are reactii.
Noi am terminat cu analizele pt gradi, azi i-am facut si Varilrix-ul(ca nu-l facusem).Avem fisa medicala completata, cateva cumparaturi facute....si asteptam 1 sept.Am niste emotii....Nu-mi vine sa cred cum trece timpul.
madaiulia spune:
Alyna succes la gradi! Mergeti de la 1 septembrie?
Vad ca vorbiti de analizele pentru gradinita. Ele va sunt cerute la gradi sau de catre medicul de familie pentru a va elibera avizul epidemiologic?
Cu plecatul inca nu m-am hotarat. Multumesc de sfaturi.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Alyna24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Alyna succes la gradi! Mergeti de la 1 septembrie? Vad ca vorbiti de analizele pentru gradinita. Ele va sunt cerute la gradi sau de catre medicul de familie pentru a va elibera avizul epidemiologic? Cu plecatul inca nu m-am hotarat. Multumesc de sfaturi. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
MadaIulia, analizele ni le-a cerut de la gradi.Iar vaccinul l-am facut pt ca am vrut(mai avem de facut si cel de 2 doze pt hepatita A dar peste 1 luna).Si de la 1 sept mergem chiar dc nu vin toti copiii.Asa se va obisnui cu educatoarele , cu locul iar daca va [plange....macar vor fi mai putini si se vor ocuipa m mult de ei.Sper!Si sper sa nu avem probleme cu acomodarea!
lbelciug spune:
Am pus si eu cateva poze noi, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/GradinaIulieAugust#5508994783668307250
In album alaturat sunt si cele din vacanta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Liviana ce baieti frumosi si mari ai! Am admirat pozele din concediu! Peisaje absolut superbe si voi foarte relaxati! Le-am vizionat de doua ori asa mult mi-au placut! Ce civilizatie acolo!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Fetelor eu m-am grabit si pe 20 august am avut rezultatul analizelor! E prea devreme pentru gradinita?! Am inteles ca fisa pe care o completeaza MF trebuie sa fie cu max 3 zile inainte de gradinita!
POZE
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
salutare,
multzumesc mult de raspunsuri. iar sunt in ceata. ca el sigur vrea si carti..mai caut.
Liviana am vazut pozele, foarte frumoase, Felicitari curajosilor parca ai descris ceva unde nu mai era picior de om..cat despre finalul povestirii, mi-am adus aminte de cum eram acu 6 ani si mi-am dat seama ca eram la fel. nimic dar nimic nu m-ar fi convins contrarul..acu nu ca cred in contrar, dar cred ca "tara" e acolo unde ne simtim noi bine.
Alyna24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Fetelor eu m-am grabit si pe 20 august am avut rezultatul analizelor! E prea devreme pentru gradinita?! Am inteles ca fisa pe care o completeaza MF trebuie sa fie cu max 3 zile inainte de gradinita! Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, mie de la gradi mi-au zis ca analizele trebuiesc facute dupa 15 august(si le-am facut pe 21) iar avizul epidemiologic sa fie eliberat cu maxim 48 ore inainte de ziua cand il duci la gradi.Mie mi l-a si completat si doar ii pun data de 31.08 ca sa fie ok.
Liv, vad ca sunteti fani ca si noi de Ben10.
Ti-am vazut si recolta....felicitariAi muncit ceva!Bravo!
alynta27 spune:
Alyna multumesc de raspuns!
POZE
Cum a aparut Printul!