***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Arcadia multumesc! Nu vreau sa "bombardez" copilul cu ultrasunete acum! Peste 2 saptamani merg la un alt ecograf cu acelasi medic si poate se va vedea mai bine! Multumesc frumos!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Eu l-am facut intre 1999 si 2003. Cred ca te referi la Mlle Gautier, care mi s-a parut, dintre tori, cea mai nesuferita. Erau cativa baieti (Damien, Antoine etc.) foarte de treaba, dar nu stateau mult (1-2 ani). Nu stiu daca Damien, secretarul general de-acum, e cel pe care l-am prins eu. Daca ar fi asa, ar fi super. Ai facut si Institutul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Al_Ma, asaaa, Mlle Gautier. Am vazut ca acum e secretar tot un Damien, dar nu stiu daca tot acel de atunci. Deci asa, doar cu un an inaintea mea ai fost Daca intram si eu din prima am fi fost in acelasi an N-am facut institutul, ca ma saturasem de atata drept de altfel, m-am si reprofilat oarecum, adica sunt traducator, dar lucrez numai in domeniul juridic.

alynta, tin pumnii, sa ne anunti de rezultatul ecografiei

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Salutare!
Aseara am iesit la plimbare cu sotul! Ne-a prins de doua ori ploaia si ne-am refugiat in magazin si o scara! Ne-am vizitat finuta! I-am gasit sosetele Mariei- micute tare! Mi-am mai luat una alta.... Si la 23.30 am ajuns acasa! Uitasem cum e sa hoinaresti fara griji!

Ieri am dormit la greu si m-am mutat de pe un pat pe altul! Baietilor le e bine in deplasare!
Arcadia va dau de veste, cum sa nu!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Arcadia, eu credeam ca vestea e legata de bb3, dar e vorba de alt 3. E f buna si vestea asta.

Alynta, unde sint baietii? Amnidoi in acelasi loc? Pina nasti stau acolo?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana sunt la 50 km de Iasi, la Targu-Frumos la ai mei! Matei sta la sora cu nepotelul de 2 ani jumatate cu care se intelege! David e la mama! Ea il duce la tara! Ii place mult! Tata a zis ca-l tine pana incepe gradinita, dar sa vedem! Matei singur acasa e neastamparat, cu fratesau e mai cuminte ca se ia la joaca! In we mergem la ei si ma hotarasc daca mai raman si eu o saptamana sau ii aduc acasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mai, pe pag. 2? Las', ca vine, ea, Didi, sa vedeti atunci logoree ...

Zuza mea e in baie, in cada...spala o piatra pe care a adus-o din parc .

Madaiulia,intrebai de dormit la pranz..eu am vazut ca (,) copiii isi pastreaza ritmul de cand erau mici: unii dorm putin ziua (si acum mari deloc) si unii dorm mult. Ana a dormit mereu mult la pranz. Si acum doarme 1-3 ore. SUnt si zile cand se trezeste mai tarziu dim. si daca nu prea are activitati solicitante, nu mai doarme la praz, dar chiar si asa, eu la ora pranzului o pun in pat, citim o poveste, ea isi ea niste jucarii/papusi si o ora sau mai bine se joaca cu ele in pat sngura...uneori adoarme printre jucarii, alteori dupa o ora de joaca in pat, se da jos si e fresh (odihna activa ii zic io la asta ). Dar cand nu doarme, la 8 seara e in pat, picata. Poate reusesti si tu sa-l faci sa stea in pat la pranz, chiar daca nu doarme...poate ai oroc il ia somnul .

Arcadia, felicitari, sa stapaniti sanatodi casuta! deci vom fi "vecine" ...hai ca poate ne vizitam in caa noua, daca pana acum n-a iesit intalneala .

Alyinta, ce putin mai ai..sa stii ca mereu ma gandesc ce "caz" fericit esti ca ai aflat de sarcina la jumatatea ei ...super!!

As mai avea de zis, dar ma striga ANa sa o scot din cada .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

An@, da, vom fi vecine imi pare rau ca n-am reusit sa ne intalnim pana acum, am stat majoritar la tara cu copii, am venit in buc numai cate o zi-2-3 ca sa rezolv diverse si pe aici vom sta pana incepe Calinu gradinita. probabil pe atunci ne vom si muta, sau cel tarziu la sfarsitul lui septembrie (sper eu, depinde cat dureaza sa gaseasca actualul proprietar alt apartament). dar abia astept sa ne vedem in casa noua

pai sa vina didi, ca vreau o reteta de la ea

ioana13, m-am gandit ca poate veti crede asta eh, bb3, imi doresc, dar in niciun caz acum. peste vreo 4 ani

alynta, cred ca iti prinde bine timpul asta numai pentru tine

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

An@ ce mai spalam si noi pietrele aduse de la joaca...
Offf cu somnul tare greu. La noi nu se aplica din pacate observatia ta. Andrei dormea foarte mult cand era bebelus, dar de pe la 2 ani de chin cu somnul la pranz. Am incercat sa-l pun in pat la pranz, nu zilnic neaparat, daca se trezeste tarziu si il vad ca nu e obosit nu il mai culc. Uneori adorm eu langa el si ma transforma in pista pentru masinutele lui . Imi pare ca pur si simplu se incapataneaza sa nu doarma, parca e razboiul lui cu noi toti. Le-am interzis tuturor celor din jur sa-l mai bata la cap cu somnul, deja ajusese subiect tabu. Toti bunicii la plecarea de la noi aveau grija sa-l puna sa promita ca doarme la pranz . In ultimele doua zile nu a mai zis nimeni nimic si lucrurile au decurs mai natural si chiar a dormit.
Arcadia sa stapaniti sanatosi casuta. Si eu tot la bb3 ma gandisem. In ce zona e apartamentul? Nu am retinut.
Alynta bucura-te de odihna. Stii ca o sa urmeze o perioada mai agitata.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Salutare!
Azi dupa aproape o saptamana de dormitare ma simt mai odihnita si mai optimista!
An@ se poate spune si asa pentru ca a fost o sarcina usoara! Sper sa am parte de experienta frumoasa la nastere!
Abia astept sa fac cunostinta cu printesa! Bagajul se definitiveaza, garderoba e pregatita, patutul asemenea! Toata familia o asteapta! Acum sa ma mai odihnesc si eu si cand vrea DD sa vina sanatoasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput