***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, Alynta! ce putin mai e, mai putin de o luna

Liv, ce vacanta faina ati avut Am sa merg sa citesc si jurnalul. Barcelona pe cand? Eu cred ca voi mai merge, mi-e dor de magia orasului asta...as vrea sa stau saptamani sa-l bat la picior
pozele Ioanei sunt facute la babyexpo, era la un stand o echipa de fotografi, iar Ioana a fermecat-o pe tipa de acolo, care s-a hotarat sa-i ofere o sedinta foto

An@, ce frumos sare Ana in apa, e grozava

Irinusha, ma bucur sa te "vad"

Acum, despre vestea buna de care va ziceam, An@, desigur ca e ce crezi tu Liv, da, e de genul imobiliar adica, cu ajutorul lui DD voi reusi si eu in sfarsit sa am casuta mea mai exact, un apartament cu 3 camere langa parcul IOR am facut credit prima casa, am semnat contractul de credit cu banca, dosarul este acum la fondul de garantare, si cam in 2-3 sapt ar trebui sa fie totul gata apart este micut, dar ne e suficient. fetele din zona, abia astept sa ne vedem prin parc voi schimba si pediatra copiilor, asa ca astept recomandari (An@, tu ziceai ca ai o pediatra buna, te voi chestiona cand va fi cazul )

ps: am descoperit aseara o melodie superba
http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk&feature=related

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv am mai fost plecati cateva zile la Varsovia, apoi la Pitesti....unde ai pus pozele si ai scris de concediu? Pune link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alynta, bravo, se pare ca ati petrecut frumos.
Arcadia, super vestea, felicitari si succes cu ultimele etape! Cat costa apartamn in aceasta zona? Eheee, Barcelona ar fi trebuit sa fie in octombrie dar cum sotul nu stie daca isi poate lua concediu atunci, nu am putut face rezervare din timp. F faina melodia, am ascultat-o cu placere, multumim pt recomandare.
In vacanta nu am condus pt ca imi placea mai mult sa admir peisajul din dreapta soferului; in plus eu eram omul care urmarea harta.
Mica, uite linkul cu jurnalul la care inca mai am de crosetat.
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=155113&whichpage=1

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Al Ma, Ibelciug, Madaiulia, Arcadia multumesc!
Baietii acum sunt in drum spre Targu-Frumos! Matei va sta la sora si David la mama pana la sf saptamanii cand mergem si noi incolo! Sunt cam terminata de caldura si oboseala si sper sa-mi prinda bine pauza, cu toate ca ma voi topi de dorul lor!
Am fost la control! Sunt putin ganditoare... Fetita are 2773 grame! Masuratori in grafic, colul inchis! Se pare ca va trebui sa astept venirea ei! Ultima saptamana din luna dr e plecata din tara, dar dupa situatia colului nu voi naste in acea perioada! I s-a parut ca tibia stanga nu formeaza un unghi prea bun, si s-ar putea sa fie o problema! Mi-a zis sa nu ma sperii ca e foarte posibil sa se vada asa din cauza placentei anterioare si a "locului" unde sta! M-am dat viteaza dar vad ca ma cam cuprind indoielile! Am primi biletul de internare pentru orice eventualitate!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Eu am auzit prima data, acum vreun an cred, versiunea in rusa http://www.youtube.com/watch?v=_--btTiG7vg . Ma impresioneaza mai mult, nu stiu de ce . Imi place limba rusa si nu-i suport pe francezi, probabil din cauza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Arcadia, felicitari!
Liviana, 3 camere in zona costa intre 60 si 80 mii Euro, depinde de suprafata si mai ales de pozitie.
Al_Ma, cu ce te-au suparat francezii?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Arcadia felicitari pentru casuta! Ma bucur pentru voi, ca stiu ce inseamna sa stai in chirie!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor

alynta, incearca sa nu iti faci griji, eu zic ca s-a vazut asa de la pozitia bebelusei in uter daca nu poti totusi sa stai linistita, mai mergi la o eco

Al_Ma, mie imi plac foarte mult cei 3 interpreti mai ales Garou (cocosatul) si Patrick (Phoebus, capitanul garzilor) adica vocile lor, dar si prezenta, felul cum interpreteaza. si franceza imi place cum suna. mai sunt versiuni si in engleza, spaniola, italiana. am descarcat tot spectacolul, abia astept sa il vad. cred ca trebuie si o stare speciala pentru a asculta melodia asta, pentru a o simti cum trebuie, ca am ascultat-o acum iar dar cum sunt pe graba n-a avut acelasi efect ca prima data (cand mi s-a facut pielea de gaina ). si temps des cathedrales e foarte faina, cea de deschidere.
chiar, ce le reprosezi francezilor? banuiesc ca ai lucrat cu ei, nu? eu m-am intersectat cu ei la college juridique si al primul serviciu, unde am facut formari cu francezi..mi s-au parut destul de ok. banuiesc ca, ca in fiecare padure, or fi si uscaturi. sunt insa curioasa daca ei, ca natie, sunt considerati a avea vreun defect, ca am auzit mai multi spunand ca nu suporta francezii.

Liv, asa e cu preturile in zona, daca vrei iti trimit mai multe detalii pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

La College juridique am avut si eu "placerea" si am mai avut cativa clienti. Poate am avut eu parte de cei mai nereprezentativi, sa zicem, dar majoritatea erau infumurati, de parca faceam parte din lumea a 3-a si ei venisera sa ne deschida ochii. Ma rog, e o parere personala si, poate, subiectiva. Tu cand ai facut colegiul?

Mergi la inceput

Al_Ma, am facut colegiul intre 2000-2003 (ultimul an la ei nu l-am mai facut). Tu cand? (cred ca cu foarte putin inaintea mea, nu?)
Cred ca ai dreptate in ceea ce priveste opinia lor despre noi, dar n-am ajuns sa-i cunosc indeaproape si n-am asistat la discutii personale. Insa si colegii mei ii barfeau ceva pe francezi, in special pe tipa blonda si inalta, daca ai prins-o, am uitat cum o chema.

Betty multumesc
ce bine ca i-a placut Andreei la gradinita si ce dragut ca vrea sa o ia si pe surica ei

noapte buna, fug ca is obosita

Mergi la inceput