***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 5
An@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Irinusha
Mami de Ana, felicitari ptr. mica curajoasa! Jos palaria! Un adevarat pestisor de aur! Nici fi-miu' - la 6 ani si inot de bb pe la 5 luni - n-are atat curaj! Ptr. mine e mereu o mare uimire cand vad asa copii curajosi! mica inotatoare! Alynta, frumosi "ultimi metri" pana apare Maria! Sanatate! Sanatate plantatie! Mami de pereche: Cristian & Amélie |
Welcome back, duamna ! imi fu dor de tine (chiar m-am gandit la tine zilele trecute sa te strig, dar cum intru mereu pe fuga, uit )!!
ce mai faceti voi? gata vacanta? ce-ti fac cupchii? hai cu povesti, cu poze,...!!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
Acum am reusit sa incarc www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b9f1b246680d993cc05561" target="_blank">filmuletul meu preferat ...cand a "zburat" prima data asa, am fost in pragul infarctului (pt cine rateaza inceputul, aia de zboara in aer sunt: Ana si antrenorul ei ).
Irinusha spune:
Citat: |
Welcome back, duamna ! imi fu dor de tine (chiar m-am gandit la tine zilele trecute sa te strig, dar cum intru mereu pe fuga, uit )!! ce mai faceti voi? gata vacanta? ce-ti fac cupchii? hai cu povesti, cu poze,...!! mami de Ana (22 mai 2007) |
Senchiu, duamna! :)
Ehe, vacanta e gata de vreo luna si ceva, maine incepe alta :p ... adica mergem in tara la copii, care sunt rasfatati de Oma si Opa departe de noi. Ma astept ca am iar de educat dupa atat desmat. Stam putin, pe fuga, dar cu copiii. Ta-su a vrut concediu in patru, ca eu, mama denaturata vroiam desmat in doi ... noroc ca mi-a trecut :D
Deci, multumim de intrebare, suntem bine, cu dor pe noi, dar bine. V-am mai citit, dar iau o pauza de la DC si-mi prinde bine :) ...
Si poze, poate acum din Romania!
Edit, ca uitai total: m-a lasat baf de tot! Bravo ei! Antrenorul e tati? Trebuie, ca prea are incredere :)
Vacanta faina ptr. cine urmeaza!
Capsunei sanatosi!
Ioana13 spune:
An@, super zburatoare! Mergeti in fiecare saptamina la inot? Ati folosit la inceput colacul? Cu ce viteza merge spre trambulina! Saracul intructor se misca in reluare pe linga ea
Patrick e si el curajos, sare in apa de ma zapacea, acum m-am obisnuit, dar inca suntem la colac! Cred ca mai avem pina renunta. Nu am apelat la instructor inca si nu mergeam saptaminal, de 3 saptamini numai, joia e zi de piscina, tata+fiu
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Mama Doamne, An@, dar ce-o arunca pe fi-ta la bazin dl profesor. Aproape ca nu-mi vine sa cred ca fata nu protesta. Faza cu aruncatul ei in apa catre tine mi s-a parut chiar dura, dar numai pare asa judecand dupa veselia cu care topaia Ana ulterior. Mica-mica, dar rapida si fosneata foc fata ta, bravo ei!
Abia astept sa plecam maine la Br si sa merg cu baietii la bazinul de acolo!
Multumesc pt vizionarea la subj cu vacantele, o sa mai scriu si azi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
An@ spune:
Irinusha, chiar ca dezmat pe voi cu copiii lasati la bunici ...dar cred ca nici copiii nu s-au plans (rasfat ca la bunici, nu gasesti oriunde ).
(Ana sare cu antrenorul de inot ... dar este antrenorul ei preferat si de aici entuziasmul si increderea ei in el.).
Ioana, da, mergem saptamanal (1-2 ori/sapt, depinde) si acum in aug. am facut 1 an de cand mergem. Pana prin iarna a avut colac sau aripioare si i-au prins bine pt ca a avut libertate de miscare si a prins incredere si drag de miscare in apa (altfel varianta "corecta" era sa o tin eu de piept si fund, dar cum mie imi ajunge apa la barba si merg mai mult pe varfuri in bazin , nu ne "coafa" pe niciuna varianta asta chinuita).
Liviana, da, din afara pare "traumatizant" cum o arunca, dar totul e cu acordul ei (adica o vede daca e bine dispusa si cooperanta ...) si intr-adevar, faptul ca iese razand si topaind din bazin e confirmarea ca nu e asa groaznic .
Deci in week-end aveti revederea cu flacaul mare...sa vezi iubire si intelegere intre frati, dupa atata timp despartiti .
Al_Ma spune:
Super faza cu Ana! Mi-ar placea si mie sa fac asta :))) , ca eu nu stiu sa inot. Cred ca te-am mai intrebat, dar, deh, am uitat: la ce bazin mergeti?
Liviana, sa va fie de bine concediul, cred ca a fost super. E genul meu de concediu, ca si mie imi place sa vad cat mai multe. Dar, pana mai creste Mara, trebuie sa ma rezum la de-astea mai linistite.
alynta27 spune:
Va ofer si buna!
Am fost prinsa cu gatitul de dimineata! Am inceput pe racoare! Baietii(tati si David) mi-au cantat "la multi ani" de dimineata, iar David "cine s'aca 'tani"=in traducere "cine sa traiasca, la multi ani"!
Am facut ciorbita, pregatit umplutura de ardei umpluti! Urmeaza tortul, salata de vinete(sunt coapte) cu maioneza si umplutul ardeilor! Vine sora mijlocie sa ma ajute! Ma simt rasfatata cu asa ajutoare!
Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Alina! Cred ca ati petrecut super! Sa ne arati poze.
tuturor sarbatoritilor de azi!
Liviana foarte frumos ai povestit. As vrea si eu asa o vacanta.
An@ super sare Ana cu antrenorul.
Vad ca si lui Andrei ii place la inot. Si zilele astea privea fascinat la tv campionatele de inot. Din pacate noi nu avem bazin acoperit in Craiova, imi spunea zilele trecute antrenorul cu care face ca poate in 2 ani o sa avem si noi .
Capsuneii mai dorm la pranz?
Eu nu mai stiu ce sa fac cu Andrei. Se trezeste devreme, e rupt de somn, dar nu vrea sa doarma. E chin. Ieri am plecat la plimbare cu masina ca sa adoarma . Si a adormit in 3 min, desi tragea de ochi sa nu se inchida.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007