***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Tocmai am citit ca pt flatulenta este bun uleiul esential de rozmarin (au cei de la Fares si cred ca sunt de incredere), care se aplica prin masaj local. Am luat si eu sa ii fac Marei masaj cand mai are probleme de-astea, desi ea le rezolva prin metoda clasica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, cam scurta ai fost! Adica nici nu ne spui cum de ati fost "singuri" si unde?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am revenit in tara duminica seara dupa un circuit de 2500km si 9 zile lipsa de acasa. Baietii au stat la parintii nostri, sunt bine, in week-end il luam pe B de la socri si mergem la Braila unde e Matei. Ne-a priit aceasta pauza in 2, dar nu a fost timp de stat la leneveala.
A fost frumos, am vazut locuri frumoase, am intalnit oameni calzi si placuti totusi timpul ni s-a parut scurt. Am mers prin Bulgaria, Macedonia,Albania, Muntenegru, Croatia si Serbia.
O sa incerc sa fac un jurnal al calatoriei cu poze ca sa pastrez amintirile cat mai intacte si desigur pt sharing cu prietenii.

Ieri l-am adus pe B acasa pt o noapte, mi se pare ca a avansat f mult la cap vorbit, s-a mai inaltat parca, insa rasfatul bunicilor si-a pus accentul destul de mult. Nu mananca alimente sanatoase, protesteaza cu "Nu vreau" si dat din picioare, cu bicicleta nu l-au scos mai deloc in parc, deci sanse 0 de invatat sa pedaleze. E o mare diferenta intre parintii mei si ai sotului, regret ca nu pot sta ambii baieti la Braila. Acolo Matei merge la inot, in timpul saptamanii la cursuri si in week-end cu tataia care l-a invatat sa foloseasca pluta in loc de colac. Merge si cu bicicleta, cu rolele, invata semne de circulatie, regulile la fotbal etc etc. Ai mei se ocupa f mult de copil, parintii sotului il tin pe B mult la TV si PC (aseara erau ambele deschise! Sa fac atac de cord, nu alta cand am vazut ).
Inca ceva despre Matei: sunt f mandra ca a participat la un concurs de inot unde au fost 10 copiii de varste diferite, el fiind printre cei mai mici. A iesit pe locul 3 si a fost premiat cu o sapca, cu diploma si dulciuri. A fost extrem de incantat de propria performanta, iar acum o face pe zmeul si ii da emotii lui tataia caci mai fuge de langa el in bazin.

Stie cineva cand incep gradinitele de stat? Pe 1 sau 15 sept?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LIv, no asa! Foarte frumoasa vacanta ati avut! E f buna o pauza si pentru parinti si pentru copii! MAi ales pentru parinti! Si ai nostri bunici sint diferiti, me se pare ca pleaca totul de la stat la bloc sau curte! Cei care stau la curte au mai multe posibilitati de petrecut timpul, nu se invirte viata lor in jurul TV nici cind sunt fara nepoti. Cred ca ii mai planific si eu lui P o serie la bunicii de la munte, ii prieste fantastic acolo!

Edit: intrasem sa iti spun ca la Cluj in 15 sept incep gradinitele de stat, si banuiesc ca si in Bucuresti, ca respecta programul anului scolar.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liv dar ce vacanta faina! Bunicii nu pot fi la fel! Bine ca ia tinut, chiar si cate unul! E greu ca trebuie sa-i "desparti" dar daca altfel nu se poate... Nu-0mi da emotii cu inceputul gradinitei ca eu sunt pregatita sufleteste pentru data de 15! Sa nasc eu apoi sa inceapa gradi!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Wow Liv super vacanta! Asteptam si pozele.
Si la noi tot pe 15 septembrie incep gradinitele, dar daca vrei sa-i duci mai devreme se poate. Doar ca nu fac activitati, mai mult se joaca si doar ii supravegheaza educatoarele. Si sunt amestecati copii de la mai multe grupe.
Greu cu lasatul copiiilor la bunici. Si Andrei e la ai mei de marti dimineata si imi e un dor de el...Asa m-as duce sa-l iau. Desi maine nu stiu cu cine o sa stea. Ma tot framant de azi-dimineata.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am deschis la subj cu Vacantele un jurnal al calatoriei, daca va surade, mergeti sa cititi.

Mie mi-ar conveni sa duc baietii la gradi de la 1 sept, chiar si fara activitati...

Mica, unde esti? M-am gandit mereu la tine si la croaziera ta cu barca in Croatia, daca ai timp fa si tu un jurnal de vacanta ca sa aflam si detaliile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, bine ai revenit! frumoasa vacanta ati avut!
Felicitari inotatorului premiat!

O sa pun si eu un mic filmulet cu inotatoarea mea curajoasa..astept sa se incarce.

Ioana, daca P cere sa-l lasi fara pamp., da-i o sansa (te inteleg cu multe perne in patut..si Ana are vreo 3 cand se culca ...daca nu adorm inaintea ei, ii mai iau din ele).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mda, nu se vad prea bine filmuletele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Mda, nu se vad prea bine filmuletele ...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b13d66658f78a08d6aea8&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">la inot

Mami de Ana, felicitari ptr. mica curajoasa! Jos palaria! Un adevarat pestisor de aur! Nici fi-miu' - la 6 ani si inot de bb pe la 5 luni - n-are atat curaj! Ptr. mine e mereu o mare uimire cand vad asa copii curajosi! mica inotatoare!

Alynta, frumosi "ultimi metri" pana apare Maria! Sanatate!

Sanatate plantatie!

Mergi la inceput