permanent....da sau nu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Asta nu e mare scofala, orice coafeza ti-l face asa ... Asa mi-a iesit mie permanentul cand l-am considerat nereusit
Pana la urma m-am facut si eu la o coafeza mai in varsta, de la un coafor din ala vechi, tip Igiena (jalnic coaforul, exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat, nu m-as duce acolo in ruptul capului pentrui alte tratamente).
Uite cam asa arata la mine acum:
http://www.hji.co.uk/image/2006-short-curls-qhs496.html

doar ca e brunet si nu chiar asa infoiat, mai degraba are un look wet; cam asa http://www.marieclaire.com/hair-beauty/trends/articles/brunette-hairstyles

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

nu e mare scofala, poate, dar eu ASA L-AM VRUT, parul meu fiind extrem de lins si de fin inainte, deci pt mine e o diferenta uriasa intre parul meu dinainte si dupa permanent!
Imi place foarte mult, mai mult pt ca mi-a iesit exact cum am vrut. Nu am vrut crte cret, nu am vrut super bucle, am vrut asa...mai light, eu sunt foarte multumita de el. Daca-mi doream un cret cret eram dezamagita de ce a iesit, dar asa.. sunt multumita!
Daca-l fac cu muuulta spuma si gel dupa' sta mai carliontat, dar mie-mi place sa arate cat mai natural.
V-am spus inainte ca mi-e frica sa nu ies ca o oita si asta i-am spus si coafezei si a avut grija sa nu ma dezamageasca si a reusit. Si ea a spus la final ca i-ar fii placut sa fie mai cret, dar daca asta a fost dorinta mea a facut cum am cerut eu

Editez sa spun ca eu exact de aia nu m-am dus la un coafor din ala de 30 ani (mama mea la ala merge si putem si eu sa o fac) pt ca-mi era frica de permanentul ce mi-ar fii iesit, adica super carliontat...cum era mai demult si care cu siguranta m-ar fii tinut un an ...si era si mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Denissa, permanentul tau e super...asa ceva imi doresc si eu...
...gusturile nu se discuta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rapsody

Denissa, permanentul tau e super...asa ceva imi doresc si eu...
...gusturile nu se discuta...

nu se discuta, normal, numai ca eu vroiam sa scot in evidenta faptul ca permanentul ce mi-a iesit este ceea ce vroiam eu, nu este un permanent nereusit..
Si coafeza asa mi-a spus, ca ce vreau eu este considerat de unele femei "permanent nereusit" nu permanent lejer..
Daca acum 30 de ani ieseai dupa un permanent asa ca al meu era horror, era fiasco total pt clienta. Atunci permanentul era unul singur si cret 100%, acum sunt "n" variante de permanent, chiar mi-a aratat coafeza catalog cu tipuri de permanent si marimile de bigudiuri folosite, care erau...multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Denissa sper sa nu te superi pe mine

E foarte bine ca a iesit ce ti-ai dorit, ce vroiam eu sa spun e ca nu era foarte dificil sa-ti iasa asa Adica sansele sa iasa asa sunt mult mai mari decat sa iasa cret, cum mi-am dorit eu ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Denissa sper sa nu te superi pe mine

E foarte bine ca a iesit ce ti-ai dorit, ce vroiam eu sa spun e ca nu era foarte dificil sa-ti iasa asa Adica sansele sa iasa asa sunt mult mai mari decat sa iasa cret, cum mi-am dorit eu ...

cum sa ma supar? pt atata? stai linistita!
Important este sa iesi de la coafor multumita de cum iti arata parul, nu?
Mai ales cand dai si o caruta de bani. Eu am dat 120 RON pe acest permanent cand la coafurile alea "vechi" este maxim 50 RON un permanent, care sigur iti iese cret!

Mergi la inceput