Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

M-am bagat la vizionat poze, si-am vazut:
Gia cum se bronza la soare, Matei cum sta in picioare , Denis cu fratiorul lui, Maria Emilia cum papa asa de frumos . Sta in fundulet la masuta, pe Geo si ochelarii lui smecherosi si pozele lui Eric (de mami Oanaiacovita) ce scaunel dragut are (sa stea cu placere in el si sa pape tot) si la plimbare cum se dadea in leagan.

..si ca tot sunt la capitolul poze, voi sterge pozele vechi si voi lasa cele recente si voi mai adauga ca avem cam putine poze, ca tot a zis atb si am si un pic de timp.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oanka mie mi-ar veni mai usor in Copou. Scriu aici sa vada si Lindal.. adresa ta de mes o gasesc pe google docs? Am sa intru mai tarziu sa vad..

Alexandra vroiam sa iti zic de ieri cand am citit.. in Italia nu se da tratament pt icter? Ca am citit ca te plangeai. Eu de exemplu i-am dat Irinei Fenobarbital... desi e controversat, am ascultat de pediatra si a fost ok.

_
Din ale Irinucai..

O iubesc pe asta mica de numa.. dimineata am luato cu mine in pat si ea se "juca" singurica.. eu am mai inchis un pic ochii ca eram obosita si pentru prima data am simtit cum si-a dus manutele la ochii, obrazul meu si le mangaia, le studia.. am murit de dragul ei!! O iubesc nespus de mult!!

PS Gluma - ma gandeam sa o duc la logoped, ca vad ca deja Gia Sensibilei deja zice ma-ma... si e mai mica si cu doua zile ca Irinuca mea..

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ami, al meu a facut icter din cauza incompatibilitatii de grupa, eu am O1, iar el A2. In spital i-au facut fototerapie si perfuzii cu vitamina C. Pe vremea aceea plangeam pe la doctorita sa mi-l lase acasa, caci spitalul e la 30 de minute de noi, iar pe mine m-au externat mai repede, iar pe el l-au mai tinut. Acum, realizez cat de cretina am putut fi, pt ca mie toata lumea imi spunea ca e normal icterul, doar doctorita zicea ca pana nu iasa bine analizele nu mi-l da....si avea mare dreptate!

Apoi m-au rechemat la control periodic si mi-au dat acid folic timp de 10 zile, dupa care sa refacem analizele. De atunci le refacem in fiecare luna, si pediatra a zis ca atata timp cat sunt stabile, chiar sunt mai bune, nu ii mau dau nimic. Zicea ca atata timp cat il alaptez e normal sa mai fie putin icter (nu e vizibil, doar la analize se vede bilirubina putin marita)
Dupa cate am observat eu, aici nu sare nimeni cu medicamente asa repede, ceea ce intr-un fel, e bine.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

suntem in pregatiri de plecare!
am pus niste poze pe luna asta
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLunaAugust#

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXI, cand plecati?
Sa aveti drum bun!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Roxana ce tare, Silvana are cam aceeasi culoare a ochilor ca si Iris!
Inteleg ca tati are ochii albastri? Sau e "blondul" pe care il cauta inca si barbatu-meu?

Alexandra - multumesc! Deci tu zici ca orice fotograf profesionist ne poate ajuta? Sa incercam asa, atunci.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Sensibila felicitari pt Gia, tare zvapaiata fetita ta. O intrebare, tu ce ii dai sa pape in afara de piureuri de fructe si de cand ai inceput sa ii dai si altceva pe langa lapte ca vad ca si fetita ta e destul de micuta? Merci.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ufff ce canicula... Noi tocmai ce am venit de la dr., am fost pt vaccinul de 4 luni dar nu ni l-a facut pt ca Denis a avut o infectie virala sapt trecuta si zicea dr sa mai asteptam o saptamana.

Ca tot vorbiti de cuvinte, Denis nu zice mai nimic, mai scoate cate-un ma-ma doar cand e suparat si cand are pumnuletul in gura, in schimb canta nevoie mare.... "Dovada", mai jos:

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Woooow, Roxi ce chilotei secsi are Silvana... Denis deja baleste...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Faine pozele Roxana.. imi plac chiloteii Silvanei. Am vazut ca o asezi pe perna hopa... Eu cand o asez pe Irina intre perne, sa invete sa stea in fundulet, da din picioare si ajunge intinsa in pat.. si iar o ridic.. si ea iar face la fel.

Fetele care le dati bbeilor creale, voi cum le preparati? E ok o masura LP la o masura de cereale? Si o masa completa cate masuri inseamna la voi?

_
Din ale Irinucai..

De cand ii dau bibe, e tare comica la masa. Trage doua-trei inghitituri, trage de biberon afara din gura si il studiaza... Apoi iar doua-trei inghitituri, trage de biberon afara si face gaagara cu putin lapte...

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput