Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salut fetele .

stiti ca am zis ca am facut acu o sapt morfologia si nu eram multumita.
ei bine azi am mai facut o eco la alt medic, radiolog, cica astia se pricep mai bine,, care eco a fost la fel de varza ca si cealalta
cica era 4d, dar ori nu stiu io ce inseamna aia, ori era toata ziua 2d...
si dai si trage dr. de maneca...dar la aia v-ati uitat.,...dar aia cum e...si tot asa , ca m-au apucat toooti dracii...si ii zic ca sa puna sa vedem fatuca si cica sa stau linistita ca s-a uitat...dar eu vroiam le sa vad cu ochii mei, buzele ,nasul...
alta faza...pana acu eram ferm convinsa ca fetele mele(macar au ramas tot fete) impart aceeasi placenta...ei bine rezulta ca de fapt au placente diferite, deci nu sunt identice...

acu sunt toootal in ceata....nu stiu cum sa fac...daca vreau sa recoltez celule stem, tre sa stiu sigur cate placente sunt, ca sa stie cate kituri sa trimita...

va rog sa ma credeti ca sunt nervoasa, disperata si mai ales frustrata.....cred ca nu mai fac nici un eco...nici la profesorul lu peste, nici la radiolog....
mai merg sa imi masoare colul si sa ma lase in pace...

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

helau din romania :D..nu v-am citit din urma inca ..sincer nu am avut timp deloccc...a venit si sora mea din grecia si am fost toti impruna ..familia..prieteni..vizite stiti cum e..miruna si elfica nu va suparati pe mine : va adusesem rozmarin dar mi l-au luat la aeroport..chiar daca era in bagajul pt cala..ce nervi am avut nu pot sa va spun..imi pare atat de rau sper ac nu va suparati pe mine...va pe toarte si ma apuc sa citesc din urma capitolul asta ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bun venit burticilor noi! Sarcini usoare si la termen!

Am reusit sa ma programez abia pe 10 si 11 la ecografii. Cred totusi ca voi merge pe 11. Sper sa fie totul bine si sa-mi treaca spaimele...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine ai sosit Doura!

20+

Mergi la inceput

fetelor hotarati-va cand ne intalnim

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hera, Fluturasha, bine ati venit in odiseea noastra! Sa aveti bebei sanatosi si la termen!
Doura, bine ai sosit in Ro! Sper sa fie un sejur cat mai placut si abia astept sa ne vedem, cand se hotaraste data.
Miruna, pe unde esti?
Fetelor, dar de ce e asa pustiu la noi?
Va pup pe toate, sa aveti un somn usor si linistit!

P.S. Va astept cu o cafelutza, dimineata!

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

fetelor voi ati plecat cam toate ???sau de ce e asa pustiu pe aici????

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Insomnii mai are cineva?

Cris mami de Teodora si 26+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

crisis insomnii io aveam la ora aia ...de pe la ora 2 pana pe la 4 nu am putut dormi....si cand am adormit numa ecografii am visat

fetelor chiar pe unde umblati??

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Doura bine ai venit! Sejur placut pe la noi prin tara!

inacat am vazut in capitolul trecut ca l-ai atentionat pe doctor referitor la un ureter infundat si situatia cu vezica urinara plina/goala. Poti sa-mi explici si mie despre ce e vorba mai in detaliu.

Mergi la inceput