Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

M-a trezit sotul la 7 , a avut insomnii si a plecat la firma devreme
Eu insa am ramas acasa

Doura, bine ai venit in romania!

Daca se organizeaza iesire, mi-ar face si mie placere sa va intalnesc!

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Doura , bine ai venit.

Bun venit si noilor fete.

Va pup si va doresc o zi buna.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor!

Eu am absentat ieri motivat, caci na, am ajuns acasa si m-am bagat iar la trebi grele, am sterilizat sticlele cu rosii, am bagat pastai cu ardei iute la otet si apoi m-am apucat de calcat. Si am tot calcat vreo 3 ore. Mai am si azi o runda de muuulte haine si lenjerii, dar macar asa vreo 1/3 sunt gata calcate, aranjate, am scapat de ele...

fetelor e posibil ca de la struguri sa ma doara ficatul, sau ca bebe sa se fi asezat pe ficat? Ca parca ma apasa ceva si in afara de strugurii aia chiar nu stiu de la ce ar putea fi

Sa aveti o marte ususrica si racoroasa!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

neata' fetele!

schimbam semnatura si dam de baut astazi: o bere fara alcool sau o limonada!

pupici!!!

22+

Mergi la inceput

sunt chiaunel !!!

am uitat sa schimb semnatura

23+

Mergi la inceput

astazi am programare la dr. si nu am asa multe intrebari pentru el.... ciudat!!!
data trecuta am avut doua pagini

spuneti-mi si mie daca ar trebui sa-l intreb ceva in mod special la aceasta varsta a sarcinii ?!?!?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

amelia, pe mine una nu m-a durut niciodata ficatul de la struguri. ai tu asa o experienta cu ei? uterul in principiu nu ajunge inca atat de sus incat sa fie efectiv copilul de vina. decat poate daca esti foarte mica de inaltime . dar organele da, se strang deja acolo inghesuite din cauza uterului. si in functie de pozitia in care se pune copilul simt presiune sub coaste sau nu.

diana, eu nu am nici o idee. de ce ar trebui sa fie musai asaltati dr cu intrebari la fiecare consultatie ? cata vreme bebe se dezvolta normal si tu te simti bine, nu e nimic altceva de intrebat.

doura, bine ai venit acasa!

edit: oricum ficatul nu ar trebui ignorat daca face probleme. si nici o alta senzatie neplacuta in sarcina. pe de o parte doctorii zic ca e normal sa te simti nasol in sarcina. pe de cealalta parte se mai intampla foarte rar ca o durere sau o neplacere sa fie cu adevarat semn de ceva mai grav si trebuie investigat chiar daca pare normal.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Neata fete azi si noi dam de baut ca am mai crescut cu o saptamana Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine la termen

Joan te inteleg perfect ...si pe mine ma deranjeaza cand trebui sa-l trag de limba pe doctor si daca pun diverse intrebari se uita la mine gen " femeie eu sunt medicul, tu esti doar paranoia"...dar este vb despre copilul meu este normal sa ma interesez si sa ma agit ca daca Doamne fereste se intampla ceva rau pt ca el nu a vazut la timp sau nu a dat importanta o sa zica doar un "imi pare rau" sec si gata s-a scos dar eu raman terminata pe viata

In alta ordine de ideii ma omoara caldura asta...aseara am dormit fff prost nu am reusit sa ma odihnesc deloc, imi e din ce in ce mai greu sa vin la serviciu pe caldurile astea...inca sunt intoarsa cu in sus, nu-mi convine nimic...gata m-am plans destul...

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sunset pai avem si dreptul sa intrebam, doar platim consultatia aia...
dar sa nu puna o poza acolo sa vad fata copilului, pe mine asta m-a iritat mai tare....
acu...nah...ce sa zic , sunt multumita ca niciun medic nu mi-a zis ceva rau si fetitele se dezvolta bine...dar cum eu nu am facut dublu test sau triplu test sunt oarecum mai ingrijorata...si poate daca mi-ar fi aratat un pic mai detaliat m-as mai fi linistit...

eu ii cred ca fetitele mele au pozitii din care sunt ff dificil de vizualizat si mai ales ca la toate ecografiile erau super active...

acu ce sa fac sa aflu daca au placente separate?????mai fac un eco???'....trebuie sa fac si analize la sange si sapt viitoare cand merg la medicul meu ginec pt masurarea colului sper sa ma lamureasca....
acu sunt suparata pe toti medicii .....sper sa imi treaca pana la pranz ...

nu va suparati ca imi tot zic of-ul...dar nu prea am cui...
am incercat sa ii zic sotului...dar el a zis sa ma linistesc, ca daca bubulinele sunt bine atunci nu are rost sa imi fac griji suplimentare...mai ales ca a observat si el ieri la eco cat m.am enervat...ca in masina am si tras un bocet ...

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

sunt chiaunel !!!

am uitat sa schimb semnatura

23+

Neatza!Si eu ma simt la fel ca tine!
Asta noapte am visat numai dr gineco