Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
vmadelain spune:
Buna Burtici!!!
Am revenit si eu din concediu din Turcia si de o zi incerc sa va recuperez! Tare active ati fost! A fost cu multa aventura concediul, dar va povestesc cu alta ocazie!
Citind am descoperit tragedia Balantei Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin aceasta incercare! Sa va ajute Dzeu si oameni dragi sa nu va lase urme adanci de durere!
Bine ati venit noi burtici! Sa aveti sarcini usoare, bebei la termeni si fara complicatii!
Felicitari tuturor burticilor care au aflat ce au la purtator!
Doura, bine ai venit! Daca faceti intalnirea in weeekend sunt si eu available sa vin!!! Ar fi foarte dragut!!!
Ana_O Spor cu aranjamentele finale, incearca sa nu te mai obosesti atat de tare, ia-le incet daca nu aveti ajutor, dar e important ca tu sa te menajezi!
Burticile care au fost tinute la pat! Am vazut ca ati fost active pe forum, deci e bine ca ne avem si ne putem tine companie! Sper ca sunteti mult mai bine iar precautia de a sta la pat este ceva preventiv!
Am vazut ca ati discutat despre alaptare, carucioare, kilograme, cumparaturi. Eu sincer sunt un pic pe afara subiectului, acum ma apuc si eu de research sa vad ce o sa cumpar bebelinei. Momentan trag cu urechea la voi si iau aminte din experienta celor care au trecut o data prin ele!
Mai voiam sa spun cate ceva, bineinteles ca la cat s-a scurtat memoria raman cu blocaje! Ma iertati, cred ca ma si intelegeti!
Acum ma pregatesc de drum, plec cu sotul pana la Slanic, la niste aer proaspat, ne topeste Bucurestiul! Ne auzim peste 2-3 zile si sper sa nu umpleti pagini intregi! O sa incerc sa va citesc de pe telefon! Dar mai greu cu reply-ul...Va rog sa imi iertati absenta, e motivata, credeti-ma, ma bucur de intoarcerea sotului!
Va pup cu drag pe toate, fara exceptie!
Madalina22+
amelia_ilie spune:
Diana, Sunset, felicitari pentru semnatura!
Sa aveti in continuare saptamani usurele pana la termen!
Alinushca, multumesc de raspuns. Nu mai mancasem struguri de asta-toamna si cand i-am vazut in piata pur si simplu am zis ca as manca un pic. N-am mancat foarte multi, dar am zis eu ca poate de la samburi s-o fi resimtind ficatul... Oricum bebe are loc berechet, ca-s in categoria capra (1.74m), deci nu-i cazul de loc stramt . Bine ca i-am terminat aseara si am scapat de o grija.
Fetelor, azi merg la o ecografie la ora 14. Abia astept. Sotul a zis ca merge si el, deja am vorbit sa plecam mai devreme de la serviciu. Voi reveni cu vesti.
20+
alinushca spune:
Madalina, distractie placuta si sa ne aduci si noua cateva grade in minus de acolo!
Si eu mor de cald. Nu am bagat aer conditionat si zile intregi in canicula peste sarcina sunt chiar ceva cat se poate de nasol. Dar nu ma plang. Mai sunt si fete cu sarcini mai mari care trebuie sa suporte zilele astea. Acum e bine de cele care sunteti la serviciu
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
onniex spune:
Salut tururor,
Ma alatur si eu voua, fiind gravidutza in 23 de saptamani (implinite sambata).
Date pentru prima pagina:
DN xx.xx.xxxx,UM 20.02.2010,DPN 27.11.2010
Noi ne simtim bine pana acum, am facut si ecografia de malformatii fetale la Iosup si totul a fost normal .
In rest, asteptam ca in septembrie sa mergem le bebe expo sa ne luam tot ce trebuie.
Multa sanatate tuturor fetelor!
Va pup pe toate, fete curajoase!
23+
adipapazi spune:
JoAnn, relax. mie mi-a zis de la prima echo ca au placente diferite, dar era mai mult ca sigur pt ca eu am obt sarcina prin FIV si am pus 2 embrioni, deci fiecare are treaba lui. pe masura ce sarcina creste, placentele se mai apropie/lipesc, e mai greu de vzt cate sunt, dar un dr bun stie. unde faci eco? mergi la iosup sau la adela dinu, nu poti da gres.
si la urma urmei, aia cu stemu sa vina cu 2 kituri pt orice eventualitate, iar daca trebuie numai unul, sa plece inapoi cu celalalt.
cat priveste relevanta DD/TT, don't panic! oricum, nu arata nimic, rezultatele acestor teste sunt PROBABILITATI, nu certitudini. nu inseamna ca daca iti iese low risk esti out of danger. eu nu am fct decat DD pt ca a insistat drita, iar la TT am refuzat categoric.
ai incredere in DD, el are toate treburile pregatite pt noi.
msymo, la euroclinic cu ce dr ai fct cerclajul?
ful la citit, azi se prinda multi musafiri pe la mine, nu prea o sa pot sta pe net. revin mai incolo. va pupi.
Adi +21 cu si
eliza_cri spune:
buna fetele
balantatm iti inteleg perfect supararea si stiu ca nu pot alina cu nimic suferinta resimtita de voi ca parinti.....noi am aflat de hidrocefalie la 7 luni si jumatate de sarcina si nu am putut sa ii oprim evolutia...e groaznic sa iti vezi mai tarziu puiul chinuinduse...ati luat cea mai buna decizie...lasa Dumnezeu va compensa aceasta pierdere cu un bb sanatos tun si frumos..ai incredere in el...multa putere va doresc
ana-o imi pare rau sa aud ca esti as trista si plangi di orice ...asa am fost si eu la baiat nimic nu imi intra in voi, totul ma deranja, dar am incercat sa imi canalizez aceasta energie negativa spre ceva pozitiv..totul depinde numai de echilibrul tau interior si emotional..sper sa ajungi la o linie de plutire vb fetelor nu vrei un bb trist, zambeste aceasta este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei...te imbratisez si daca nu trece pun biciul pe nasparloasele alea de stari sa fuga de la tine
noi suntem relativ biune ieri ne-am riscat si ams cos capul la soare..impropriu spus am stat numai sub umbreluta si am stat cca 2 h....baietii s-au distrat de minune poze gasiti aici
http://community.webshots.com/album/578308226ABOWdt
va pup pe toate
21+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
marizta spune:
buna burtici......sunt supi:am sunat sa ma programez pt morfofetala si dr pleaca in concediu....eu unde fac at morfofetala?
fetele din constanta ,la cine imi recomandati sa fac?
21 +
Doamne ai grija si de noi
douradoudou spune:
fetelorrrrrrrrrrr ce este "amorteala" asta?..de ier am gasit doar 2 pagini...unde sunteti???sunteti f putin active...sper ac o sa aveti timp sa ne intalnim..eu pot cand vreti voi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
ratusca83 spune:
buna fetelor!!
Diana, Sunset felicitari pt semnatura ..
eu in pat, ca de obicei.ne-a terminat caldura asta. Aseara am mers la prietenii nostrii la curte si am stat pana la 12. ce bine era cu racoare...bineinteles ca eu am stat intinsa in balansoar,deci nu mi-am facut de cap.
doura bine ai revenit in tara..
off fetelor tare mi-ar placea sa vin la intalnirea cu voi.. dar eu nu pot conduce pt ca n-am voie. sper sa nu fie iubi ocupat si sa ma aduca el.
va pupicesc pe toateeeee
23+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelorrrrrrrrrrr ce este "amorteala" asta?..de ier am gasit doar 2 pagini...unde sunteti???sunteti f putin active...sper ac o sa aveti timp sa ne intalnim..eu pot cand vreti voi alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 24+ cu |
Eu sunt la serviciu, completez niste liste de casari si pe la 12 si ceva plec sa-mi vad puiul. Sper sa fim bine.
20+