Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia daca ai mancat strugurii pe burta plina e posibil sa fie ei cauza..

Joann sigur bubulinele tele sunt bine ai sa vezi! Si io cand am fost la marele Herghelegiu la eco pt TT nu mi-a dat poza cu fata ! Asta e acuma,conteaza sa o faca bine..

Asnuapte am visat ca (evident) eram la eco ! Si vedeam falcutele unei Pufice!Era atat de frumoaaasa...Si de dimi m-am trezit cu gandul sa ma duc la o eco/la cineva nu asa cunoscut numa sa gasesc loc..doar sa le vad.Avem cam 4 sapt de la ultima.

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor. Sper sa rezistam toate pe caldurile astea

Fluturas nu esti trecuta in lista de inceput?
Legat de ce m-ai intrebat au fost 2 situatii.

Una in care o prietena a nascut anul trecut un bb cu un ureter infundat. la varsta de 4-5 luni au ajuns la dr. caci bb plangea aparent fara motiv. Au descoperit chestia asta si dr. le-a spus ca e o chestie din viata intrauterina a bb si trebuia sa se vada la morfofet. Astfel la 1-2 zile de la nastere sa se remedieze problema. Netratat s-a pus in pericol si rinichiul corespondent care nu se mai putea goli normal.

A doua situatie a fost expusa de cineva la odiseea noastra. La echo. ori nu s-a vazut vezica urinara, ori era prea mare, nu tin minte exact. Ideea e ca aceasta se umple si se goleste la cca. 30-40 min. Deci daca era prea mare, nu se golise, daca era prea mica abia se golise.
De aceea, ar trebui ca o morfofet. sa dureze mai mult (40-45 min.) pentru ca dr. sa vada unele organe si sa revina asupra lor dupa o perioada de timp.
Mie unele masuratori imi apar de 2, 3 ori in hartiile pe care mi le-a dat.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Amelia bafta la echo.
Doura bine ai venit. Din pacate nu voi ajunge la intalnire. Eu vineri plec in Delta si nu cred ca organizati ceva pana atunci. Ma intorc pe 15. Tu cat stai pe aici? Daca mai esit dupa 15 si mai ai chef si timp de intalniri mai facem una.
Eu sunt la munca acum si ma pregatesc sa plec acasa. Dimineata cand am venit era racoare, dar acum mi-e teama de caldura de afara.
Dar cand ajung acasa mananc un pepene rece si ma apuc de lista de bagaje

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Mi-e tare somn, nu m-am prea odihnit, ca daca nu e liniste, ma trezesc si adorm greu, dupa aceea.
In timp ce scriam, a venit domnul iubi acasa, pentru o discutie rapida(de bine, de data asta), oricum incepusem mesajul acum o ora.
diana.b, felicitari pentru schimbarea de semnatura, te asteptam cu vesti bune de la echo!
trebuie sa recitesc, am uitat...

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Sunset, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Incet, incet, trece timpul. Cat priveste partea cu job-ul... "baga" si tu un medical... macar o saptamana. Zic si eu o solutie, ca nu ma prea pricep la concedii si din astea.
JoAnn, multi pupici ca sa treaca supararea pe medici!
Nici eu n-am putut sa dorm azi noapte, dar nici chiar asa... Pe mine m-a tinut treaza pofta de prune... ca mancasem smantana si mi-a fost teama sa "bag" prune dupa. Asa ca am asteptat cuminte sa treaca o ora si apoi prune fara numar!
Chiar acum mai spal cateva, ca iar mi s-a facut pofta.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

am si eu acum o mica puaza din munca si am zis sa intru sa va saltut....noi suntem bine numai ca sunt singura la munca si am o gramada de treaba si nu am cand sa intru pe forum

va pupic pe toate

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ana saptamana viitoare intru in concediu de odihna(5 zile) si sper sa-mi treca si oboseala si "depresiile"

fetele voi ce mai mancati?

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Madalina, bine-ai revenit! Ma bucur ca e totul bine, sa aveti un weekend minunat!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna fetelor!

Doura bine ai venit! sper sa ne vedem in curand.

Sunset, eu mamanc pepene rosu in ultimele zile si inghetata....mi-e atat de cald, stau cu aerul pe 17 grade si parca tot nu-i bine...nici nu pot sa ma gandesc la mancare.

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

JoAnn, relax. mie mi-a zis de la prima echo ca au placente diferite, dar era mai mult ca sigur pt ca eu am obt sarcina prin FIV si am pus 2 embrioni, deci fiecare are treaba lui. pe masura ce sarcina creste, placentele se mai apropie/lipesc, e mai greu de vzt cate sunt, dar un dr bun stie. unde faci eco? mergi la iosup sau la adela dinu, nu poti da gres.
si la urma urmei, aia cu stemu sa vina cu 2 kituri pt orice eventualitate, iar daca trebuie numai unul, sa plece inapoi cu celalalt.
cat priveste relevanta DD/TT, don't panic! oricum, nu arata nimic, rezultatele acestor teste sunt PROBABILITATI, nu certitudini. nu inseamna ca daca iti iese low risk esti out of danger. eu nu am fct decat DD pt ca a insistat drita, iar la TT am refuzat categoric.
ai incredere in DD, el are toate treburile pregatite pt noi.

msymo, la euroclinic cu ce dr ai fct cerclajul?

ful la citit, azi se prinda multi musafiri pe la mine, nu prea o sa pot sta pe net. revin mai incolo. va pupi.

Adi +21 cu si

Cu dr Dinu.

Symo 27+ Diana Nicole

Mergi la inceput