Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele voi ce mai mancati? |
pai pepene rosu , pastari cu smantana ...si ceva mai inainte am avut chef de rosii cu branza si ou fiert
nik pretentios
ana o trece ea supararea si pe medici....cred ca ar trebui sa o iau si eu mai calm , sa nu mai fiu asa stresata...pana la urma nu face bine la bb.
offf...am uitat sa felicit fetele care au schimbat semnatura..nici nu mai stiu care sunt...
revin
JoAnn spune:
gata am revazut...diana b si sunset felicitari pt shimbarea semnaturii....
sper ca nu am uitat pe nimeni
ana_o spune:
Amelia, asteptam vesti bune de la echo! Despre ficat si struguri, nu stiu ce sa zic, poate a fost doar o indigestie, mama si fratele meu fac des idigestii din cauza strugurilor, anumiti struguri, de fapt. Daca a trecut de la sine, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
sugubina spune:
Sunset io de dimi o ard cu pepene rosu!Le place la maxim la Pufice..Poate mai incolo cand vine Pufescu sa fac MBS..am pofta de cateva zile.
Mai am si 2 porumbi..da mai incolo
sugubina +21 cu Puficele
ana_o spune:
Onniex, bine ai venit in odisee! Sanatate multa si bebe la termen!
Ana
JoAnn spune:
onniex bine ai venit, sarcina usoara
iar m-am plictisit....va vine sa credeti ca am facut gaura in pat ,la propriu de atata stat??
sunset_zuzi spune:
si eu am o lene pe mine de zile mari...nu am chef de nimic iar caldurile astea ma termina
Doamne ai grija si de noi 24+
ana_o spune:
Doura, cum e acasa? Legat de intalnire, eu nu cred ca pot in weekend. Sunt sanse egale, de fapt, dar pentru 100% e in timpul saptamanii.
Ratusca, nu trebuie neaparat sa te aduca domnul sot, eu una pot sa vin sa te iau la intalneala, deci daca vrei sa vii si stabilim data, doar sa-mi spui de unde si ne cuplam. Bineineles, cine mai are problema cu transportul, eu am 4 locuri libere, daca vine Ratusca, raman 3 available. So... Doar sa se decida cand. Ca din cate am inteles, se prefera Herestrau. Oricum, ideea e sa stabilim data. Pupici!
Doura, inca ceva, intr-adevar e cam pustiu de cateva zile, nu suntem burtici prea active.
Ana
misticgirl spune:
Spunem si noi prezent astazi!
La Telega e cald, dar macar poti sta in casa fara sa transpiri. Seara este super afara, in curte...mai ales dupa ce udam . Oricum, aici se racoreste seara...eu dorm numai cu ferestrele deschise pt ca e asa de bine. Deja am inceput sa am probleme cu pozitiile de somn: daca stau pe spate, ma doare spatele rau, daca stau pe stg sau dreapta, ma trezesc cu durere mare de sold. Aaaa, si daca sunt pe partea dreapta, nu ma pot ridica, nu stiu de ce. Singura pozitie din care ma pot ridica din pat este pe partea stg. Dar nu ma plang, sunt obisnuita de la prima sarcina si pt bebe trec peste orice disconfort.
Si eu am mancat pepene rosu acum vreo 30 min si dimineata am mancat biscuiti Belvita Start cu lapte.
Contractii am avut vreo 3 de cand m-am trezit pana acum. Nu mai sper la o zi cu mai putin de 5-6 contractii .
Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl