Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Pissi, concediul medical ti-l da ginecologul, dar cred ca trebuie sa figurezi internata macar 24 ore si sa ai un diagnostic pt cre sa-ti dea CM (asta se rezolva daca vrea el, in cazul in care vrei medical fara sa ai o afectiune). Ginecologul iti da un nr de zile de medical, dupa care med de fam il poate prelungi cu un nr de 5-10 zile, depinde de diagnostic si de cat de intelegator este. Daca mai ai intrebari, concrete, iti raspund. Sunt cam "dizzy" si nu stiu cat de explicita am fost.

Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

beatrice75 deocamdata nimic...acum cazul este la politie si astept sa ma contacteze ei dupa ce il identifica pe individ....oricum sunt sigura ca o sa dureze destul de mult pana vom ajunge la un rezultat

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor voua ce ovule v-a dat medicul pt secretii??

bun venit noilor burtici!!

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

ratusca, pt secretie mi-a dat ovule KLION. Vad ca si-au facut efectul
Doar contractiile astea nu trec cu nimic . Cred ca si caldura le accentueaza, astazi am avut multeeeeee...

Mergi la inceput

offf claudia..te inteleg...tot dureroase sunt sau sunt din acelea nedureroase?

incearca sa bei multa apa,ajuta la diminuarea contraciilor..cel putin asa mi a spus dr mie.. eu cand am, iau no-spa si gynipral.

pupicei multi

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Ratusca, nu sunt neaparat dureroase, adica, ma rog, simt un disconfort, dar nu ma tavalesc de durere. Banuiesc ca pe langa contractiile din travaliu, durerea asta e nimic. Nu sunt dureroase rau, dar se intarseste burtica tare si nu pot face prea multe miscari. Am baut si apa, am luat si NO-SPA si Magne B6 si utrogestan. Gynipral nu iau pt ca am tensiunea mica si pulsul marit si exact aceste reactii adverse le da si acest medicament. Dr mi-a recomandat sa nu-l iau.

Mergi la inceput

claudia, vor trece pana la urma..trebuie....

fetelor sunt atat de trista..cea mai buna prietena a mea va pleca din tara..si o sa o vad odata pe an

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor o intrebare: voua vi s-a format sfarcul? sau cand se formeaza...k la mine nu e tuguiat,cum e la gravide dp ce nasc, am vazut la o prietena il avea lung..avea de unde sa apuce bebe....ar tb sa fie format sau mai incolo?

21 +
Doamne ai grija si de noi

am alaptat 20 de luni si nici acum nu am sfarcul format. adica atunci cand suge bebelusul isi formeaza singur sfarcul iar dupa ce termina isi revine la normal. e posibil ca primele 2-3 mufari sa aiba nevoie de ajutor de la tine. anume sa strangi tu sfarcul intre degete si i-l bagi in gura asa strans. functioneaza de minune si nu e nevoie de chestii artificiale.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna ziua dragi burtici,

Imi fac si eu curaj intr-un final sa ma inscriu la odiseea voastra.
Datele mele sunt
DN 15.04.1981, UM 17.02.2010, DPN 01.12.2010 - Dr. Tutunaru, Elias.

Nu stiu ce altceva mai treb sa adaug la datele mele personale.
Nu prea am avut curaj sa ma inscriu pana acum, ca tot am avut dubii cu sarcina. Fetele mai vechi la odisee poate ma mai stiu. Am avut probleme cu Toxoplasma. Mi-a iesit la analiza si IgG si IgM pozitiv. Insa IgM-ul avea o val f mica aproape de limita maxima. Dar a fost suficient cat sa-mi fac o mie de griji. Am fost apoi la o doct f buna pe infectioase dr. Corina Cretu. Am facut niste analize mai amanuntite si a reiseit ca facusem toxoplasma asta cu mai mult de 1 an in urma, asa ca nu e periculos pt bebele din burtica. Cat de cat m-am linistit, dar tot am asa o urma de stres. Desi logic din punctul asta de vedere al toxoplasmei ar trebui sa fie totul ok. Am fost si la morfofetalele de trim 1 si 2 la dr Iosup si totul a fost in regula. Bebe e bine pana acum.Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa am un bebe sanatos.

Imi pare nespus de rau pt Balanta si pt tot necazul ei. Am suferit alaturi de tine cand am citit toata tragedia ta.Sa te intareasca Dumnezeu si sa treci peste nenorocirea asta.Sunt alaturi de tine.

Pfff mi s-au dus toate ideile, nu mais tiu ce s amai scriu...

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+

Felicitari! Ma bucur pentru tine! Bine ai venit si la Odisee.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

Msymo, interesanta faza pe care ti-a zis-o drul cu bandeleta la cerclaj! unde ai fct cerclajul? cu ce dr?
fireste ca am repaus la pat in continuare, ca doar cerclajul ala nu e de fier! dar ce nu face o closca pt puii ei!

ana o , sa cari mobila? doamne maica dlui! potolez-vous!

bun venit noilor burtici!

Adi +21 cu si

Am facut cerclaj la Euroclinic, a fost fff ok, mai rau e cu stationarea...hahaha.

Symo 27+ Diana Nicole

Mergi la inceput