Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

vroiam sa va intreb daca bb vostri sunt activi toata ziua?

gogosica al meu din ora in ora incepe sa joace fotbal....vreau sa va zic ca deja nu mai sunt ca fluturasi sunt deja adevarate ghionturi de imi sare burtica....deja este vizibil unde da suturi la poarta ....

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna ziua dragi burtici,

Imi fac si eu curaj intr-un final sa ma inscriu la odiseea voastra.
Datele mele sunt
DN 15.04.1981, UM 17.02.2010, DPN 01.12.2010 - Dr. Tutunaru, Elias.

Nu stiu ce altceva mai treb sa adaug la datele mele personale.
Nu prea am avut curaj sa ma inscriu pana acum, ca tot am avut dubii cu sarcina. Fetele mai vechi la odisee poate ma mai stiu. Am avut probleme cu Toxoplasma. Mi-a iesit la analiza si IgG si IgM pozitiv. Insa IgM-ul avea o val f mica aproape de limita maxima. Dar a fost suficient cat sa-mi fac o mie de griji. Am fost apoi la o doct f buna pe infectioase dr. Corina Cretu. Am facut niste analize mai amanuntite si a reiseit ca facusem toxoplasma asta cu mai mult de 1 an in urma, asa ca nu e periculos pt bebele din burtica. Cat de cat m-am linistit, dar tot am asa o urma de stres. Desi logic din punctul asta de vedere al toxoplasmei ar trebui sa fie totul ok. Am fost si la morfofetalele de trim 1 si 2 la dr Iosup si totul a fost in regula. Bebe e bine pana acum.Sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa am un bebe sanatos.

Imi pare nespus de rau pt Balanta si pt tot necazul ei. Am suferit alaturi de tine cand am citit toata tragedia ta.Sa te intareasca Dumnezeu si sa treci peste nenorocirea asta.Sunt alaturi de tine.

Pfff mi s-au dus toate ideile, nu mais tiu ce s amai scriu...

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Bine ai venit, Hera!chiar ma gandeam cand vei posta aici!Te asteptam!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Girls,
vreau sa va intreb de conediu medical? Cine il da - dr. de familie sau cel ginecolog? Si in ce conditii?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna burtici!
Am revenit dupa o saptamana de concediu la Curtea de Arges ,in caldura asta infernala din Bucuresti.
Balanta ,.Imi pare nespus de rau .
Noi suntem ok, a inceput sa se vada burtica asa ca am fost la cumparaturi in Kiabi si C&A pentru ceva hainute mai lalai.
Fiimea a propus pentru bebe numele de Sorana , iar cand i-am explicat ca e baietel, a zis Soranu.Deci nu ma bazez pe ea la alegerea numelui!
Andreeacc, sunt de acord cu tine : la prima sarcina nu stiam despre forum, nu prea cautam pe net pentru ca nu aveam timp si sarcina a trecut mult mai usor, fara griji si panici.Cu cat avem mai multa informatie, cu atat vrem sa stim mai mult si ne panicam mai mult.
In privinta hormonilor , eu nu sunt trista in schimb am zile cand sunt foarte nervoasa si orice s-ar intampla nu e bine si nici pe placul meu.Si atunci cred ca sunt extrem de neplacuta pentru cei din jurul meu, saracii...
Voi v-ati gandit la ce medic pediatru o sa apelati dupa nastere?Sau e prea devreme...
Azi intram in saptamana 22 deci dam de baut !
si sa aveti o saptamana usoara

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

pisi concediu medical (nu prenatal sau cel de risc maternal) il da ginecologul.

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Bine v-am gasit viitoare mamici de ursuleti,

Ma inscriu si eu alaturi de voi la odiseea de nov-dec 2010. Pe Hera, Bravegirl, anes, eliza_cri le stiu de la cealalta odisee nov-dec 2008. Am DPN 11.12.2010. Mai am o fetita de 1 an si 8 luni, Iulia.

Pentru Balanta . Sunt sigura ca DD va avea grija de voi si va veti bucura in curand de o minune de copil.

Sper sa impartasim multe lucruri utile si sa va fim de folos noi cele cu mai multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Am vazut ca s-a discutat despre carucioare. Eu am avut Inglesina Zippy. L-am luat de la baby expo cu 20% si ceva reducere. Am fost foarte multumita, mai ales ca se poate inchide cu o singura mana si un alt aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere in afara de dimensiunea liftului, cele care stati la bloc, este dimensiunea caruciorului in momentul strangerii. Multe sunt destul de voluminoase si ocupa loc in portbagaj, o sa vedeti la vara cand o sa plecati cu bb in vacanta si cu "toata casa". Modelul asta l-am putut pune si in fata, ca sa avem portbagajul liber. Iar despre cadite...ar trebui sa va orientati la un model cu baza mai lata (mai ales cele care nu veti cumpara suport de metal), eventual cu forma pt a-l pune pe bebe. Un model ok este onda evolution de la firma ok baby, desi am vazut acum si alte firme cu modelul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Bun venit, Fluturasha!

Ce ai mai rezolvat Lidia cu conflictul acela cu masina?

Miruna, referitor la ce mi-ai zis tu:"Lectura placuta!"

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Msymo, interesanta faza pe care ti-a zis-o drul cu bandeleta la cerclaj! unde ai fct cerclajul? cu ce dr?
fireste ca am repaus la pat in continuare, ca doar cerclajul ala nu e de fier! dar ce nu face o closca pt puii ei!

ana o , sa cari mobila? doamne maica dlui! potolez-vous!

bun venit noilor burtici!

Adi +21 cu si

Mergi la inceput