Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_o spune:
Sunset, vreau si eu in vacanta, nu numai tu. Si nu cred ca suntem singurele care tanjesc dupa o vacanta...
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
ana_o spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am avut f multe contractii, in urma unor eforturi fizice(carat mobila). Cu No Spa am rezolvat problema, dar m-am speriat putin.
Ana
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Am uitat sa va spun ca ieri am avut f multe contractii, in urma unor eforturi fizice(carat mobila). Cu No Spa am rezolvat problema, dar m-am speriat putin. Ana 26s, viitoare mami de, David Ciprian |
carat mobila ...cred ca tu vrei bataie
Doamne ai grija si de noi 23+
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui ana_o Am uitat sa va spun ca ieri am avut f multe contractii, in urma unor eforturi fizice(carat mobila). Cu No Spa am rezolvat problema, dar m-am speriat putin. Ana 26s, viitoare mami de, David Ciprian |
sa vezi bataita daca mai faci efort..nu sunt bune contractiiiillllleeee!!!
23+ si ingeras in ceruri
misticgirl spune:
Buna, burtici!
Noi suntem binisor...foarte cald si aici, am stat afara mai devreme, dar de pe la 12:00 nu am mai rezistat. Acum ma pregatesc sa mananc si poate il pacalesc pe Nicholas sa facem nani...daca nu, atunci poate fac doar eu .
Balanta,sunt alaturi de tine in incercarea grea prin care treci. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta drama si sa va dea un bebe sanatos data viitoare.
Eu tot am contractii, in unele zile 3-4-5, in altele peste 10, fara a face efort, deci tind sa cred ca avea dreptate dr cand mi-a spus ca "asa o vom duce pana la finalul sarcinii".
Ana, nu mai face atata efort. Desi trec cu NO-SPA, contractiile pot afecta colul, ducand la scurtarea si, in cel mai grav caz, deschiderea acestuia. Asa s-a intamplat la mine...am inceput cu contractii, care au dus la scurtarea colului, apoi la deschiderea orif intern.
Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
amelia_ilie spune:
MSymo, multumesc pentru urari!
Sa va spun ca n-am avut nici o sansa de succes cu eco? Mai caut, macar merg la o clinica unde sper macar sa fie un medic bun. Nu mai stiu, n-am vazut bebelul de cateva saptamani si mi-e si dor, sotul meu vrea si el sa mearga cu mine, evident, l-am ingrijorat un pic si pe el, mai ales ca we a fost obositor la maxim, am ajuns si vineri si sambata cu niste picioare - perne. Vineri dupa 15 ore de stat pe drum, la job, la socri, iar pe drum, sambata doar drum, tata, drum, cumparaturi aveam niste picioare umflate ca niste perne, s-a speriat sotul meu, a zis ca nu ma mai lasa sa stau in picioare in casa, dar na, mai aveam de facut una-lata, am mai stat pe la bucatarie... abia azi-dimineata se desumflasera cum trebuie.
20+
ana_o spune:
Sunset, Ratusca... Dar nu a avut cine sa ne ajute. Fizic, asa a fost si cand am plecat din cealalta locatie. Ne-am bazat doar pe noi si pe niste prieteni care ne-au ajutat la dus bagaje in masina. In rest... all by our self. Imi beau si ultima gura de cafea cu lapte si apoi va las, ma retrag in aranjat haine si cutii de incaltari. M-am mai uitat o data in apartament, e frumos si plin de lumina(deh, nu sunt perdele, dar chiar si asa, e orientat cu geamurile spre rasarit si e f luminos). Sper sa mi-l insusesc, sa-l simt cat de curand "acasa", pentru ca intr-adevar va fi "acasa".
Ana
Joy21 spune:
Mai, las-o incolo de mobila si de cutii. Nu zic sa nu ridici nimic, dar nu exagera. Contractiile trec cu no-spa, dar ce faci daca se deschide colul, sau Doamne fereste, se rup membranele? Nu uita ca bebe e cel mai important, restul se rezolva cu rabdare
Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui danaint mi-a mai dat niste ovule (dar nu am retinut numele, si reteta e la sot) sa tratam secretia care cica e foarte abundenta (desi la analize nu a iesit nimic), si nu e bine sa ramana asa, avind in vedere ca optiunea mea este pentru nastere naturala. Ce parere aveti despre asta? s26 |
Ai incredere in medicul tau. Eu de la o secretie abundenta netratata am nascut mai devreme cu 1 luna la prima sarcina. Crocobaurii nu apar mereu la analize, si nu toate laboratoarele cerceteaza amanuntit. Daca medicul a vazut ca secretia nu e in regula, cel mai probabil are dreptate.
Si in sarcina acum am avut secretia f abundenta, tb sa schimb des tamponul zilnic, cam neplacut. Din analize a reiesit ca am candida dar si baicili Gram anerobi, care cica sunt de nedorit pe la col. Am facut tratamentul dat cu ovule si e muult mai bine.
Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara
David Lloyd George