Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
lorin7774 spune:
Ana, linisteste-te...e normal sa apara discutii de-astea...noi am amenajat 3 locuinte pana acum si a fost la fel de fiecare data vezi cum stiu sa te incurajez ???
dar punctul culminant a fost in perioada in care o asteptam pe Miruna, la fel ca voi acum, si a fost groaznic !!! el nu se intelegea cu mine iar eu nu ma intelegeam cu nimeni!!! eu nu vroiam TV in dormitor, el nu vroia covor roz in sufragerie; pana la urma le avem pe amandoua, caci totul consta in compromis ! cu cat trec anii, cu atat inveti sa faci mai multe "de-astea" si nu te mai deranjeaza
succes !
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
22+
ratusca83 spune:
symo, ma bucur ca esti bine...
De insomii sufar si eu. Cand ma constip folosesc supozitoare cu glicerina si ies foarte usor apoi. mie mi-a recomandat dr.
fetele care au avut candida,voi ce simptome aveati? pe mine ma ustura putin la exterior,dar doar cand ma sterg
23+ si ingeras in ceruri
MSymo spune:
Inca ceva, burtica mea cresteeeeeee, nu-mi mai vine nimic de imbracat, toate bluzele se ridica la burtica.
Ma duc sa-mi fac dozarea de anticorpi anti Rh si toxoplasmoza.
Symo 27+ Diana Nicole
pissi78ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Pissi, nu te panica, eu cand am fost la prima eco si mi-a scris ca s-a scurtat colul, tot asa am citit iminenta de avort, ca am zis ca lesin acolo. Ai grija de tine si cere-i un sfat si dr tale inainte de vacanta. Symo 27+ Diana Nicole |
MSymo- multumesc de incurajari. Eu chiar parca nu pot sa cred ca ar fi ceva rau. Acum nu ma mai doare.
Cum se face pentru concediu medical? Trebuie luat de la dr numai din spital?
19+
ratusca83 spune:
Succes Symo!!! si eu trebuie sa merg sa-mi fac analizele uzuale si toxoplasmoza...
sa-mi mai dai si mie idee de magazine de haine pt gravidute cand mergi sa-ti cumperi
23+ si ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
salut si de la mine
Nu am citit mesajul scris de Balanta pentru ca eram sigura ca iar ma apuca diverse ganduri negre, dar dupa cum au fost reactiile pe aici inteleg ca e ceva fff grav...Dumnezeu sa te ajute si sa poti merge mai departe
Am avut de recuperat vreo 2 capitole...asa ca inca gafai dupa ce am alergat dupa voi...si pe mine ma apuca cateodata tristetea asa fara motiv (chiar sunt intr-una din zilele alea ) si parca m-am plictisit de tot...nici la munca nu-mi mai place,obosesc cumplit de acasa pana la birou, drumul ma omoara, dar nici acasa nu vreau sa stau pt ca ma plictisesc si in plus iau si mai putini banuti...asa ca nu imi poti intra in voie cu nimic....hormoni de gravida ...si ma uit cu "invidie" la cei care vin sau se duc in vacanta parca as vrea si eu...dar ma sucesc repede ca zic ca decat sa plec eu sa ma distrez mai bine pun banutii de-o parte pt bebelina sa ii cumpar ei ceva ...deci sunt dusa ...sper sa-mi treaca
Doamne ai grija si de noi 23+
ana_o spune:
Symo, te asteptam cu vesti bune de la dozare. Multi pupici pentru tine si pentru Diana.
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
Iris-Harieta spune:
Balanta imi pare rau pentru situatia prin care treci, sper sa ai putere , este o incercare grea.
Noi astazi mergem la ecograf sa vedem bebelina.
AnaO te inteleg perfect in privinta televizorului ....nici eu nu sunt de acord, i-am cerut sotului meu din primele luni in care ne-am cunoscut sa imi promita ca nu o sa avem niciodata televizor in camera in care dormim. Deocamdata e ok dar in curand nu stiu ce discutii o sa avem. La 2 camere ....in dormitor nu, in camera copilului nu, in bucatarie nu....sunt curioasa unde o sa se mai uite si el.
26+
ana_o spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Ma rog sa fie bine, pentru ca mi-e foarte greu.
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
lorin7774 spune:
Miruna, unde esti ?
m-am gandit la tine in we, ca mi-am "simtit" si eu simfiza sificient de tare incat sa nu-mi vina sa ma misc prea mult; nu stiu daca m-am exprimat corect, tot ce stiu e ca m-a durut al naibii...azi vad ca s-a mai domolit....
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
22+