Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am regasit!

Avem vesti noi si proaspete de le eco. Desi eram programata la 14, a venit tarziu doctora si am intrat la 14.45, eram pe punctul de a pleca deja, al meu sot se saturase de stat, eu eram ca pe ace...
Deci: zice asa pe raport:
- neurocraniul, viscerocraniul cu structuri simetrice, fara formatiuni inlocuitoare de spatiu (cerebel, talamus, cisterna magna, septum lucidum aspecte normale).
- Inimioara are toare cdele 4 camerute, fara defecte septale atrial sau ventricular.
- Lichid amniotic cantitativ normal, placenta inserata fundic pe peretele anterior, grad de maturitate 2, col continent cu lungime 3.2 cm.
- greutate fetala aproximata 361 g +/- 53 g
- fat normal conformat
A, ne-a aratat buza superioara, oscioarele, manute, piciorute, coloana vertebrala (bine formata, simetrica, corecta).

SI vestea cea din urma: s-ar putea sa avem fetita . O sa mai vedem pe 24 ce ne spune nenea doctorul la care am facut si prima ecografie, de 13 saptamani. Pana atunci, cautam nume de fetita, ca de baietel gasisem .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

amelia bine ai venit cu vesti bune, de astea care ne plac noua

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

amelia bine ai venit cu vesti bune, de astea care ne plac noua

Forever,Michael

Multumesc JoAnn, asa vesti bune urez tuturor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Bine v-am regasit!

Avem vesti noi si proaspete de le eco. Desi eram programata la 14, a venit tarziu doctora si am intrat la 14.45, eram pe punctul de a pleca deja, al meu sot se saturase de stat, eu eram ca pe ace...
Deci: zice asa pe raport:
- neurocraniul, viscerocraniul cu structuri simetrice, fara formatiuni inlocuitoare de spatiu (cerebel, talamus, cisterna magna, septum lucidum aspecte normale).
- Inimioara are toare cdele 4 camerute, fara defecte septale atrial sau ventricular.
- Lichid amniotic cantitativ normal, placenta inserata fundic pe peretele anterior, grad de maturitate 2, col continent cu lungime 3.2 cm.
- greutate fetala aproximata 361 g +/- 53 g
- fat normal conformat
A, ne-a aratat buza superioara, oscioarele, manute, piciorute, coloana vertebrala (bine formata, simetrica, corecta).

SI vestea cea din urma: s-ar putea sa avem fetita . O sa mai vedem pe 24 ce ne spune nenea doctorul la care am facut si prima ecografie, de 13 saptamani. Pana atunci, cautam nume de fetita, ca de baietel gasisem .

20+

amelia asa mi-a zis si mie ca am fsi b si la 20 de sapt erau 2 fete
ea sa fie sanatoasa

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lore1983 of ai iesit pe canicula asta..! Fetele paziti-va mai ca nu e ok nici pt oamenii normali daramite pentru gravidute..Eu azi nu am iesit deloc de frica. Saracu Pufescu si-a facut turu de forta sa plateasca dari si rati si a venit rupt..

Af cikas maine dimi pleaca Pufi la Timisoara in delegatie..pana vineri seara..Vaaai ce ma fac io? Cine mai imi gateste? bine nu ma lasa fara mancare sAU apa..da am sa ma plicti..Si tre sa scot si Purcica!

amelia_ilie felicitari pt vestile bune. Da cum se intampla ca la 20s nu stie sigur ce e?

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Amelia, felicitari pentru vestile bune de la echo! Ma bucur ca e totul bine si... asteptam si noi alaturi de tine, culoarea caruciorului. Oricum, important e sa fie el/ea sanatos/sanatoasa!
Pupici!
Nu mai pot de cald... cand ies din casa, la lift, ma sufoc de la caldura, efectiv nu se poate respira.
Oficial, mai am maximum 2 drumuri de facut si am golit garsoniera. Deseara, prima noapte acasa, impreuna. Of, in sfarsit!
Raportez o burtica saltareatza rau, care danseaza si ma gadila prin toate miscarile pe care le simt. A crescut bebele, il simt din toate partile!

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Sugubina, iaca la 20 de sapt s-a aratat fetita. La 13 si la 16 era baietel (alte aparate - 2 la numar). De-asta zic, pe 24 avem eco tot la primul, e alt aparat, alt medic, poate ramane tot baietel. Azi mi-a zis clar ca vede ca e fetita .
Vorba lui El: numai sa nu zica ca-s doi

Azi am plecat din Otopeni la 12.30, la 13.30 eram la Victoriei, asteptam sa se faca ora 14 sa intram la eco. Si am stat pana la 14.45, ca atunci a venit doctora. Si pe la 15 si ceva eram in tramvai in drum spre casa. Ei, dar azi am mai rezolvat ceva: am achitat imprumutul meu la banca . De azi sunt mai usoara cu o grija.

20+

Mergi la inceput

Lore, Ana, multumesc pentru felicitari! sa avem saptamani si vesti bune toate pana la termen!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana felicitari!!!!!! sa aveti un camin linistit plin de dragoste si intelegere.

sugubina te tinem noi de vorba pe forum pana vine sotul...

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Af cikas maine dimi pleaca Pufi la Timisoara in delegatie..pana vineri seara..Vaaai ce ma fac io? Cine mai imi gateste? bine nu ma lasa fara mancare sAU apa..da am sa ma plicti..Si tre sa scot si Purcica!

sugubina pai cum ce te faci??'ha??' stai pe forum cu noi...ne tinem de urat una la alta

deci...nu stie nimeni o reteta buna de supa de rosii...adica probata...????

Forever,Michael

Mergi la inceput