Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

JoAnn, eu fac ceva ciorbita, dar a mea e mai simpla, nu pun decat zarzavaturi, fara orez si alte minuni. Dupa preferinta mea din acel moment, fac sau nu fac prajeala... adica o ceapa calita, stins totul cu rosii proaspete, fara pielite. Intr-o oala de 3 l, pun apa, apoi adaug zarzavaturile(ceapa, morcov, telina, pastranac) si un pic de ulei+sare; dupa o jumatate de ora, pun rosii cu ardei(rosii cate vrei tu, in functie de "acreala" pe care vrei s-o dai ciorbitei), las totul sa fiarba, apoi pun prajeala de care am scris mai sus, putin delikat, dau un clocot si pun verdeata, fiecare dupa gust. E reteta mea, sunt sigura ca fiecare burtica o prepara altfel.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Joann, iti scriu cum fac eu supa de rosii si tu o poti adapta dupa gustul tau: pun un morcov, o ceapa mica, daca am pun si un ardei gras si ceva albitura si le las sa fiarba putin. Intre timp curat rosiile de coaja si le tai micute-micute. Cand fierb legumele pun si rosiile peste ele si le las sa fiarba impreuna. Potrivesc de sare si pun fie galuste, fie paste, fie orez si le las sa fiarba in continuare. Cand sunt fierte opresc focul si pun verdeata (patrunjel / leustean) verde. SI gata. Asta este supa mea. Noua ne place. Dar tu poti adapta, o poti pasa, sau poti sa pui mai putine legume daca iti place mai simpla... dupa gust.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat de ulei, ca eu il pun la sfarsit, dupa ce opresc focul.

Ana, deci asta va fi prima noapte in casa noua. Sa fie cu noroc si cu intelegere si sa fie de piatra!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

ana o ,amelia multumesc par delicioase amandoo retetele...si la cate rosii o sa am in mod sigur le incerc pe amandoua

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor pt mine este f ok joi..dupa 5 ziceam si eu .ati vazut in ce hal e afara chiar si din casa in masina si din masina undeva...azi a fost o explozie solara f puternica si o sa mai fie si altele asa ca aveti mare grija afara..eu nu ies fara crema cu protectie +50..plus ochelari de soare..plus ca eu am mereu capul acoperit deci sunt putin protejata..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

fac capityol nou

si 24+ cu

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

nu pot joi... Acum am aflat ca avem o intalnire f importanta, cu un client de-al lui iubi. Sau pot, dar la 8 ar trebui sa fiu in capatul opus, adica in zona unde stau. Deci... daca ramane pentru ora 5, as putea sta 2 ore jumatate. Daca nu, nu pot. Miercuri sau vineri, urmatoarea solutie.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput