Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Mi s-a amanat ecografia pentru maine Bine si-asa, decat deloc. Sper doar sa nu ma zoreasca si sa faca masuratorile bine macar.

Apropo de intalnire, vad ca postul meu nu l-a vazut nimeni. Noi nu putem la 17, pentru ca doarme Sofia si e inca foarte cald la ora acesta (dupa cum se simte si afara). Dar dc hotarati la 17 nu ma supar, oricum.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Pai atunci la alta ora...suntem deschisi la sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

fluturasha si hera feti bine ati venit parca ma simt si mai acasa acum cu voi pe langa anes si bravegirl..da, da ne place

ana_o te invidiez 18-20 de grade..noi stam la parter , dar tot 26-27 de grade avem...si e rau pt baieti eu suport , doar sunt animal iubitor de caldura

vitamine iau elevit, mai fac pauza uneori si cam atat si magne b6 pt creier paranoic si uter crizat ....sincera sa fiu nu le-as mai lua da imi e frica ca poate nu ajunge nush ce la bubulina

io gati ciorbita de rosii acra, acra..mm ce buna a fost
21+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

doura bine ai venit in Romania.....sper k o sa te simti bine aici, eram sigura k asa o sa patesti cu rozmarinul sa ti-l confiste,......vazusem la tv k nu te lasa cu ierburi k sa nu fie ''droguri'' ceva de genul
ma repet :fetele din constanta ce medic bun imi recomandati pt morfologie?

21 +
Doamne ai grija si de noi

Ciufu sau Stanca. Eu am fost la Stanca.... am stat o ora si ceva si desi nu mi-a dat nici o poza 4D stiu ca a masurat si rast masurat tot ce se putea. Va pup si fug sa fac o baitza in mare.

Cris mami de Teodora si 26+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Tot despre vitamine: copilul isi ia tot ce ii trebuie de la mama, exista pericolul ca mama sa sufere carente ulterior si sa aiba probleme. Cele mai frecvente probleme pe care le stiu eu sunt cele legate de calciu insuficient (probleme cu dantura in general).

Oricum este clar ca o alimentatie sanatoasa si echilibrata este solutia, insa daca nu este mereu posibil apelam si la vitamine.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Sa aveti o seara frumoasa si racoroasa! Eu am plecat acasa!

Va

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Vitamine o sa va recomande sa luati atat medicul ginecolog cat si pediatrul dupa nastere, mai ales daca o sa alaptati, macar 2-3 luni dupa nastere pana se reface organismul. Acum fiecare face cum considera de cuviinta, insa dupa nastere o sa vedeti ca o sa va simtiti slabite si o sa aveti nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetili cine da o reteta buuuuna da supa de rosii???
am niste rosii din gradina proprie si nu stiu ce sa fac cu ele .

asa...raportez niste bubuline batause...valuri, valuri face burta mea, si vorba cuiva de aici (sunset daca nu ma insel), parca ar purta crampoane

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dragelor!
Ce mi-ar placea sa vin si eu la intalnire dar nu prea am cum.
M-au innebunit caldurile astea,nu le mai suport.
Azi am facut o extractie dificila(desi mi-am zis STOP cu extractiile) si burtica mea a stat 20 de minute mai mult contractata cat a durat extractia.Off m-am saturat de contractiile astea!
Nu vreau sa mai iau gynipral ca am tensiunea maxim 8/4.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, fetelor! Pentru ca de joi seara nu am mai avut acces la net, am avut de recuperat, nu gluma! Asa ca m-am bucurat ca nu ati fost foarte active, ca nu stiu cand v-as fi prins din urma.

Nu mai stiu tot ce am citit, dar sunt cateva raspunsuri pe care trebuie sa le dau pe fuga, ca tre' sa plec de la serv. fuguta...

Doura: Stai linistita cu rozmarinul, nu e nicio problema! Imi pare rau pentru emotiile prin care ai trecut la control. Mi-ar placea tare mult sa ne vedem, dar eu termin serviciul la 17.30-17.45 si pana in Herastrau mai fac inca vreo ora... Daca va intalniti la ora 17 si ramaneti destul impreuna, vin si eu, daca nu, cu urmatoarea ocazie. Oricum, daca ramane stabilit asa, voi cere nr de tel al cuiva care vine sigur, incat cand termin serv sa stiu dc o apuc spre voi sau spre casa.

Mai am cateva raspunsuri de dat, dar ma cam grabesc, dar revin maine! Ca acum sunt la zi cu cititul si merge repede! Va pup pe toate si va urez o seara placuta si racoroasa!

27+

Mergi la inceput