Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya2010 aaa am modificat si eu semnatura ca ramasesem in urma ![]() ![]() ![]() Ana ![]() ![]() ![]() ![]() Minunea mea poze |
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase sa-si bucure parintii si nepotica si fina!
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iris-Harieta spune:
Fetelor eu nu iau vitamine , nu as vrea sa iau pana la sfarsit. Am zis ca in situatia in care analizele dau de banuit o sa schimb ceva. Sper ca am luat cea mai buna decizie.
Am terminat si eu de facut mancarea, e mult prea cald.....si orice as face in mai putin de 2 ore nu reusesc sa termin tot, asta aproape de fiecare data...exceptie salatele si pastele:).
Felicitari si tie AnaO pentru schimbarea de saptamana .
Doura bine ai venit.
ana_o spune:
Simona, eu sunt de acord pentru joi la 5. Asteptam sa vedem daca e ok pentru toata lumea. Fug la treaba, pupici!
Anya, multi pupici, te asteptam mai des!
Eu am in casa 18-20 de grade, afara e jale, nu se poate respira...
Ana27s, viitoare mami de
, David Ciprian
Lore1983 spune:
In ceea ce priveste vitaminele: eu iau in continuare! La serviciu nu pot manca chiar cum trebuie, desi imi iau mancare de acasa. Nu reusesc sa mananc zilnic si lactate si carnita si legume sau fructe. Seara ma cam indop (desi nu e bine) si apoi ma simt ca un balon...
Cumnata-mea locuieste in USA si este asistenta medicala acolo si mi-a zis sa iau vitamine in continuare. Dr. a zis ca as putea sa nu mai iau din saptamana 12, insa, tinand cont ca nu mananc mereu ce trebuie, nu am renuntat la ele! 19+
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Simona, eu sunt de acord pentru joi la 5. Asteptam sa vedem daca e ok pentru toata lumea. Fug la treaba, pupici! Anya, multi pupici, te asteptam mai des! ![]() Eu am in casa 18-20 de grade, afara e jale, nu se poate respira... ![]() Ana ![]() ![]() |
Cred ca ajung si eu joi la 17....
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
simona-maris spune:
IRIS-HARIETA,nici eu nu am luat vitamine,si cred ca nu am sa iau.As vrea sa nu bag medicamente de nici un fel in mine,de obicei,nu numai acum cand sunt cu bebe.Nu spun ca sunt fff sigura ca e decizia cea mai buna,dar atata timp cat sunt sanatoasa ,ma simt bine si analizele sunt ok,de ce sa omor organismul cu chestii straine? Asa ai gandit si tu?
Fetelor,mai spuneti daca e bine sa ne intalnim joi la 5 pm???
Simona cu
+26
anya2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lore1983
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase sa-si bucure parintii si nepotica si fina! ![]() ![]() |
Nasa a nascut la Polizu cu dr. Raluca Ioan iar cumnata la Botosani..nu stiu dr. si nici nu cred ca e relevant
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](rugaciune.gif)
Minunea mea
poze