Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
ratusca83 spune:
sugubina eu am ciorbita de vacuta. cand vine iubi vreau sa fac o omleta taraneasca cu salata.
si cam atat..azi toata ziua am lenevit si se pare ca si burticile noastre dupa forum
..putin tare s-a scris
23+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
Hera... eu iau si copil in brate si carut si toate cele. Nu pot sa zic ca mai rezist prea mult, adica raman fara respiratie usor. Dar contractii sau probleme cu colul mie nu imi da efortul fizic.
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
Hera25 spune:
Vrei sa zici ca, contractiile mele nu ar fi de la luat copil in brate? sau carut pe scari?
La prima sarcina nu prea am stiut ce e aia contractie pana la final...Acum am zis sa ma protejez totusi cat de cat ca sa stea bebe cat mai mult in burtica.
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Hera... eu iau si copil in brate si carut si toate cele. Nu pot sa zic ca mai rezist prea mult, adica raman fara respiratie usor. Dar contractii sau probleme cu colul mie nu imi da efortul fizic. Mami de (28.10.2008) si bb2 25+ |
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+
douradoudou spune:
gilrs eu sunt de acord sa ne vedem in timpul saptamanii dar voi hotarati cand..miruna cred ca s-a suparat ca mi-au confiscat rozmarinul ..,m-au bagat si la body check ..anyway am fost la ikea azi..am luat cateva chestii ..de fapt am fost sa isi ia sora mea ceva dar am gasitsi eu chestii de pus pe aici prin casa ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
simona-maris spune:
DOURA,bine ai venit!!!!!!!!!!!De cand te astept
Eu vin la intalnire,indiferent de ora si de loc,numai sa nu fie cald.
Fetelor noi,bine ati venit la odiseea noastra.Va doresc o sarcina usoara,bebei sanatosi si un timp binecuvantat!
Deci asteptam propuneri despre intalnire!Joi pe la 5 pm e bine? Ce ziceti?
Simona +26
julyjuly spune:
Bine ai venit Doura in Romania !!!
Profit acum de preyenta ta pe forum si-ti multumesc pentru sfaturile tale...eu te simt ca o mamica mai mare a noastra, cele mai neexperiemtate. Eu nu o sa pot veni la intalnirea din Herastrau, dar va doresc sa aveti o intalnire frumoasa !! Sa ai un sejur frumos la noi, la capitala...desi e o canicula de ne ameteste rau de cap.
Mesaj pentru Balanta_TM: Imi pare nespus de rau pentru experienta prin care treci, e clar esti greu incercata acum, dar cele rele vor trece si timpul le va vindeca pe toate. Iti doresc multa sanatate si putere de a trece peste momentele dificile de acum.
Intrebare pentru fetele care au facut ecografii la Filantropia. Eu trebuie sa merg acolo vineri si am o intrebare. Stiu ca maternitatea e formata din mai multe corpuri de cladiri. Care e cladirea cu Departamentul de Medicina Fetala ? Am nevoie de indicatii "rutiere", gen "Prima pe stanga sau a doua pe dreapta", va rog
Da, desigur ca pot intreba pe portar, dar vreau sa merg rapid si la sigur ca sunt programata la ora 11 fix in mijlocul programului de la servicispre bucuria sefei mele...care ma astepta cu drag sa revin de la eco la birou
Hai, va pup pe toate, sa treceti cu bine peste canicula !!
july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin
anya2010 spune:
va salut in graba mare si va pe toate. Nu am avut timp sa citesc prea mult din urmasper ca totul este ok.
balanta am ramas fara cuvinte...de cand zic eu ca la medicii din Romania te duci degeaba Prin urmare o sa zic pas la ecografia de 32 sapt, dau banii aia la un sarac si ma rog de sanatatea copilului, e mai eficient. Sper sa depasiti cu bine aceste momente si sa aveti parte de vesti bune cat mai curand.
Noi suntem bine, am fost ieri la controlul lunar si din spusele dr. sarcina se dezvolta normal..s-a minunat de picioarele lungi ale lu' fi-miu, i-am zis ca are cu cine sa semene. In rest sunt ocupata cu munca de vineri intru in CO pt 2 saptamani, o sa fac un mic tur prin Bucovina apoi o saptamana in Bulgaria. Sper ca de la 1 Septembrie sa intru in prenatal si sa am mai mult timp liber, cu toate ca o sa lucrez si de acasa.
Ma gandeam sa am duc la gimnastica pt gravide cand ma intorc din concediu..merge vre-una dintre voi? daca da, unde?
Va pup, ma intorc la munca
Ana 25+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Fluturasha bine ai venit si tu. Tu cum te mai simti? Bebelina ta ce face? Ai ramas tot la Tutunaru? |
Eu ma simt bine acum. Am placenta anterioara si o simt pe bebelina mai putin decat la prima sarcina cand am avut-o posterior-lateral. Bebelina e bine, creste, creste. Saptamana viitoare am si eu morfofetala la Iosup. Am schimbat doctorul, nu mai merg la T.
Vitamine iau de la inceput 1 Elevit/zi, o sa iau si Omega 3 daca zici ca e asa bun. In rest, incerc sa mananc cat mai variat si cat mai putine prajeli, iar in perioada asta multe fructe.
Contractii am si eu, unele nedureroase, altele dureroase (rare), le recunosc de la prima sarcina, cand tot asa am avut de pe la 20 si ceva de sapt si am luat cutii intregi de no-spa. Iau no-spa si la nevoie supozitor uscosin (scobutil). Cineva spunea de arsuri la stomac. La prima sarcina am avut destul de multe in trim. III si am luat rennie. Imi treceau imediat.
Lore1983 spune:
Buna ziua burtici!
Am intrat si eu sa va salut pe ziua de azi! Observ ca astazi nu sunteti foarte active, sa fie si vremea de vina...
In primul rand felicitari fetelor care au schimbat semnatura (of, ca nu mai retin cine...)
Bun venit, Doura! Mi-ar placea sa vin si eu la intalnire daca ma primiti si daca nu va fi in intervalul vineri-duminica (plecam din Bucuresti la bunica-mea).
Astazi m-am plimbat vreo cateva ore prin Bucuresti, cu treaba: ba la un client, ba la ITM. Mi s-a parut extraordinar de cald si obositor (am mers muuuult pe jos). Abia astept sa ajung acasa sa lenevesc un pic in pat. Deocamdata sunt la birou, tot cu treaba (a trebuit sa recuperez si cele 2-3 ore cat am fost plecata)
Si ca sa nu ma lungesc si mai mult, inchei aici si revin mai tarziu un pic.
Pupici
19+
anya2010 spune:
aaa am modificat si eu semnatura ca ramasesem in urma Si am uitat sa va spun ca intre timp a nascut si nasa mea si cumnata mea. Ambele au nascut prin cezariana 2 fetite superbe si sanatoase. Sambata cumnata mea deja o boteaza, dupa cum v-am mai spus unde am crescut eu copii se boteaza pana se implinesc cele 40 de zile.Abia astept sa imi cunosc nepotica
Ana 26+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze