Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si eu sunt pentru intalnire in timpul saptamanii, mai pe seara cand se racoreste. Cam pe la 8? Si daca e in Herastrau pot sa vin si cu Sofia

Eu astazi la 17 am morfofetala de trim II. Sa-mi tineti pumnii.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

doura bine ai venit in Romania.....sper k o sa te simti bine aici, eram sigura k asa o sa patesti cu rozmarinul sa ti-l confiste,......vazusem la tv k nu te lasa cu ierburi k sa nu fie ''droguri'' ceva de genul
ma repet :fetele din constanta ce medic bun imi recomandati pt morfologie?

21 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

felicitari pt fetele care au mai schimbat semnatura azi sa ajugem cu bine toate la termen

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetelor pt primire.

Fluturasha bine ai venit si tu. Tu cum te mai simti? Bebelina ta ce face? Ai ramas tot la Tutunaru?

Eu de la o vreme simt pe bebe cum imi da lovituri asa in col si spre fund... Vi s-a intamplat? Parca asa am avut le un moment dat si la prima sarcina, dar nu mai tin minte exact. Mi se pare destul de enervant.
Voi luati vitamine? Dr meu spune ca dc mananc natural si sanatos sa nu mai iau. Dar nus tiu ce sa fac, caci la prima sarcina mi-a recomandat totusi si am luat vitamine.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Voi luati vitamine? Dr meu spune ca dc mananc natural si sanatos sa nu mai iau. Dar nus tiu ce sa fac, caci la prima sarcina mi-a recomandat totusi si am luat vitamine.

eu te sfatuiesc sa le iei in continuare...si mie mi-a zis la fel medicul ca daca mananc sanatos sa nu le mai iau, dar cat de sanatos poate fi ce mananc eu ca si legumele si fructele de pe piata sunt stropite cu diverse...nu mai e nimic 100% natural ca pe vremea bunicii...si in plus o vitamina nu poate decat sa ajute mai ales in sarcina cand bebe are mare nevoie ...asta e parerea mea

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hera25 poti lua un Omega3,vit.C..nu strica,doar ajuta.Pe de alta parte daca tu stii ca manci super sanatos +analizele is ok nu are rost..

Ah fetele am pus de mamaligue..Imi e asa pooftaa..

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina toata ziua te rasfeti cu mancarica bunaaaa...

joy bafta la eco. te asteptam cu vesti bune

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ei ei ratusco..Incerc si eu.Bine ca nu pot manca mult.Presimt ca o sa ma super unflu!
Tu ce manci azi?

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Multumesc fetelor pt primire.
Eu de la o vreme simt pe bebe cum imi da lovituri asa in col si spre fund... Vi s-a intamplat? Parca asa am avut le un moment dat si la prima sarcina, dar nu mai tin minte exact. Mi se pare destul de enervant.

asa loveste si al meu, aproape mereu; f rar il simt in fata. iar sambata cand am fost la ecograf am vazut ca pozitia lui preferata era cu fata spre coloana mea, cred ca din cauza asta nici nu prea simt f des miscarile

asa mi-a zis si mie doctorul legat de vitamine, dar eu incepusem sa iau ogestan si o sa continui cu astea , iar de ieri iau calciu si magneziu (tot de la mine putere) si mai vreau sa-mi cumpar fier. eu consider ca astea sunt suficiente, pe langa fructele si legumele crude

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Sunset merci de rasp, cred ca voi lua in continuare...sa vedem cum ies si analizele, dar deabia la 28 sapt cica treb sa le repet.
Sugubina, Omega 3 iau mai de mult. Am luat si la prima sarcina si am facut o fetita super desteapta. Cica ajuta la dezv creierasului.

Inca o intrebare. Cum se vad contractiile astea la eco? Cand am fost la ultima morfofetala, dr Iosup m-a intrebat dc am avut contractii. Si ca dc am trebuiesc combatute neaparat. Desi colul meu era f lung 4,2 cm. Bine in perioada aia am fost menajata, aveam ajutoare. Mi-a spus sa nu o mai iau pe Lorena in brate deloc. Asa am si facut si vad ca, contractiile s-au rarit.
Sunt curioasa cum se descurca fetele care mai au un copil. Ii luati in brate? Sau cele care mai cara si carutul pe scari si alte jucarii, cele care mai alearga prin parc dupa un copil atomic...?Cum va simtiti?

Mergi la inceput