Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Claudia, si eu mananc biscuiti Belvita, dar cu fructe, cei cu lapte nu mi-au placut asa tare. Si sa stii ca te invidiez(pozitiv) pentru aerul de acolo si pentru timpul de lenevit. Eu abia astept macar cateva saptamani de stat, efectiv, fara ganduri si calcule.
Odihna placuta in continuare!

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
.....si dimineata am mancat biscuiti Belvita Start cu lapte.
.

Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

si noi tot cu Belvita traim

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Eu mai stau maximum o jumatate de ora pe forum, apoi trebuie sa termin de dus ultimele lucruri la apartament. Azi ne mutam, oficial. Domnul iubi e mutat de luni, eu am vrut sa ma bucur putin de singuratate si de spatiu, ca aici nu mai e nimic care sa-mi aglomereze ochii, singurele "lucruri" care mai trebuiesc duse sunt obiectele de bucatarie, cu tot ce presupune asta(vesela, mancare, detergenti etc). Doamne, nici nu-mi vine sa cred...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Astazi schimbam si noi semnatura 27+. ieri trebuia sa merg si eu sa vad bebelina dar s-a modificat programarea pentru miercuri. Sper ca e bine pentru ca de vreo 2 zile nu a fost prea jucausa. Adevarul ca si eu sunt cam molesita, as dormi toata ziua si ma simt obosita chiar daca nu am facut nimic. Ar fi cazul sa fac ceva de mancare, o supa de rosii cu orez si ardei copti cu smantana. Deocamdata m-am umflat cu pepene si sunt satula.
De cateva zile ne uitam de carucior si nu prea stim ce sa alegem, as vrea sa fie 3 in 1 si sa se stranga tip umbrela.....mai caut.
Va pup.

27+

Mergi la inceput

Iris, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Abia acum am realizat ca si eu am schimbat-o tot azi, azi intram in saptamana 27! Sa fie bine pana la 40s, pentru toate burticile!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana multumesc mult ca te oferi sa vi sa ma iei tu, dar..eu nu locuiesc in Bucuresti ci in Targoviste, asa ca o sa recurg la domnul iubi. Poate in ziua cand vom avea intalnirea nu o sa fie asa ocupat.

joann cred ca si eu am facut gaura in pat..eu ma tot mut de colo colo...

pupici

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Ratusca, stiam, dar m-am grabit sa ma ofer... stiu ca tu si inca o burtica stati in Targoviste.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Fetelor, va las, ma cheama datoria...
Sper sa mai am timp sa va scriu, oricum, la cat sunteti de "active" nu ma tem de capitole intregi scrise. Asa ca va pup pe toate si astept sa mai intrati, totusi...
Miruna, ma repet, pe unde esti?
Symo, au fost bune prunele?
Gata, va pup si poate am timp sa intru mai tarziu!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Ratusca, stiam, dar m-am grabit sa ma ofer... stiu ca tu si inca o burtica stati in Targoviste.

Ana

...multumesc multtttttttt..si apreciez, dar drumul este destul de lung si tu esti cu burticuta mare. Nu este bun nici pt tine atata condus. sa vedem cand se stabileste intalnirea si vedem.. domnul iubi poate ramane la unul din prietenii nostrii cat stam noi.

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bun venit, Doura! Eu lucrez chiar langa Herastrau, aproape de locul ultimei intalniri a burticilor. Pot oricand sa vin in timpul saptamanii. In wk mi se intoarce copilul de la bunici, o sa fie cam agitatie pe la noi... plus bunicii si nu cred ca voi putea veni. Dar in timpul saptamanii sigur, in principiu dupa 3:30, cand termin programul.
Cred ca e asa liniste pe forum pentru ca ne-a impresionat povestea Balantei.
Eu ieri si azi am fost in concediu medical, nu m-am simtit bine si am o stare f aiurea, dar am tras de mine sa fac cate ceva si mi-am mai revenit.

Bun venit noilor fete!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+

Mergi la inceput