"Abdomen extra-plat (35)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sabina, eu am avut ceva in genul ala dar de la Adidas (din pacate nu se mai fabrica modelul). Ii am si acum si sunt in stare buna in conditiile in care aveam antrenamente de cel putin 2 ori pe saptamana cate 2 ore, mergeam cu ei la sala, jucam baschet pe beton, m-au tinut vreo 3-4 ani.
Acum doi ani mi-am luat aia pe care ti i-am aratat in link, antrenamente de vreo 5 ori pe saptamana cate minimum 2 ore, jucat baschet pe beton cand aveam timp, tenis pe zgura si mers prin oras , in stare foarte buna sunt si acum , exceptand colorarea de la zgura n-au nimic.
Sunt foarte usori si piciorul iti este aerisit din cauza materialului.
Am vazut la magazin atunci alta pereche, era chiar superba dar costau aproape 100 de dolari si am zis pas.Aveau doar talpa, si in rest facuti dintr-un material cu gaurele si intarituri in zonele unde trebuie.
Nu am spus ca te vei ingrasa vei creste in greutate (se poate) pt. ca se duce tesutul adipos si pui muschi, care sunt mai grei.
La alergat arzi tesutul adipos si ramane musculatura, dadca vrei sa o "cresti" mai faci si forta.

dar asa ca iti detaliaza Deus, ea este the master in asa ceva.

Ms de compliment

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hello..mi-am baut kefirul, acu's la cafea
dupa astea 3 zile vaz ca ma simt perfect, nicio reactie adversa, nici gaze la stomac sau alte chestii scrise la prospect, singura chestie ca merg cam des la domnu'tron, dar asta zic io ca e bine...diaree nu am,cred ca doar se elimina toxinele

Sabina, uite ce articol fain am gasit eu aseara
http://www.lipstick.ro/index.php?id=121&pg=all

deci, conform spuselor in articol daca combini alergatul sau dansul sa zicem(eu prefer dansul, ca de alergat nu prea am unde) cu efortul anaerob(adica Insanity,Revabs,Chalene extreme-partea cu greutati,cause it's all about muscles baby), rezultatele vor fi uimitoare
si uite ce zice si Chalene despre muschi si greutati
http://www.youtube.com/watch?v=rAumPTKUHPM&feature=related

eu ii dau dreptate 100%..sa nu crezi ca daca lucrezi cu greutati o sa te faci musculoasa,no way..eu fac cu 5 kg exercitiile ei(sunt grele nevoie mare), dar nu arat ca Hulk, doar ca s-au mai definit mainile si s-au subtiat destul de bine,plus ca abdomenul se defineste frumos rau cu greutatile,talia se subtiaza..eu sunt multumita de mine 100% cu toate combinatiile pe care le fac cu programele oamenilor astia superbi

hannen razi, razi ca acu' viu peste tine..

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

georgia, numai daca cumperi din magazin poti sa platesti in rate cu card avantaj, sau si de pe site?? ar fi super ca l-as putea lua si eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Allure, eu vroiam pb2. Am rezolvat ca m-am urnit cu interes: in noiembrie merge un prieten in state si cand vine aduce si pb2.

Bun venit fetelor noi, Sabina, Magne, spor si incapatanare!

Codrina, bravos pt upgrade!

...si restului fetelor

Acum eu zic asa: azi paine prajita cu unt arahide si banana, cafea si apa.
Sport: sarit coarda 150 sarituri, pana acum 3 repetitii. Vreau sa fac in total 10 repetitii.

Azi, iar panou. Siiiiiii, inainte de asta vreo 2 ore de slacklining, ca anul asta n-am servit din motiv denegasit echipamentul. Era intr-un dulap pe terasa dosit. Numai bine.
Eloise iti trimit poze sa vezi ce ne distram noi!!!!!!!!!!!!!

Deus, am facut lobby la greu clubului de fitness. E sanse sa vina vreo 4 persoane sa-l incerce.....printre care si sor'mea. Cred ca venim deodata!!!

Legat de maraton...sau mai bien zis semimaraton deocamdata, asa in vreo 2 ani as vrea sa pot reusi sa alerg 20 km. Din pacate prietenul meu nu se baga ca l-ar slabi la propriu prea mult, el fiind deja filiform, asa, dar cu multi muschi, si imi pare rau, sportul cu el e cel mai tare. Eu sunt tentata pe de alta parte. De alergat nu alerg niciodata mai mult de 10 ture de pista pt ca ma plictisesc. Asa, cu o motivatie ar fi ok...asta ar fi 4 km aia.
Pe mine ma mananca mai tare sa ma antrenez pt trasee mai grele de cocotz. Acum ma muncesc din greu sa fac trasee de 6+. Visul meu este 8+...sau mai mult. Visez, evident. In conditiile actuale nu sunt capabila sa fac niciun 7-....si nu arat chiar rau.
Concluzia e ca pt moment, pt finele anului e foarte ok cursa asta de care zice marina, de 4 km. Incerc si eu sa fac tot ce pot sa ajung la Bucuresti. Personal m-ar ajuta pt ca nu sunt deloooc o fire competitiva, si poate rezolv ceva din perspectiva aceasta.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Tot yo

Tocmai ce mi-am terminat seriile la coarda. 1500 sarituri/total

Lumy cand trimiti ciupercu' lu' deus, pot primi si eu un coltisor?. Ma tenteaza

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Baby-boom ....unt de arahide cat imi place! intr-o zi (a doua oara cand am mancat) nu m-am putut opri, mancam cu lingurita, fara nimic altceva si pana nu mi s-a facut rau nu m-am oprit

Mergi la inceput

Baby daca se face maricica si pot sa o impart in 3 pun si pentru tine, daca nu, Deus e o draguta si o sa iti dea cand creste a ei, mai ales ca sunteti din acelasi oras

zau ca l-am innebunit si pe oltean cu kefirul meu..vrea si el sa inceapa regimul dupa ce ne intoarcem de la maica-sa..doamne-ajuta sa se tina de el

eu pana acum am mancat, baut mai bine zis, kefirul si mai acu' o ora o conserva de ton, apa si o cafea

ma apuc de sporturi extreme:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua

Tot citesc, citesc, dar ce sa spun, ca nu prea am nimic de spus bun despre alimentatia mea...bine ca a ramas cantarul prietenos, cat l-o mai tine si pe el...
Mananc corect, frumos, si scap hop dintr-o data intr-un greek wrap de la Mc, da, de la McDonald, mie care in viata mea nu mi-a placut acolo si nici cartofii prajiti cu gust de detergent...ii urasc! Dar asta cu greek wrap chiar mi-a placut.

In fine, nu am mai scris de mult, am fost insa alaturi de Lumi si de vacanta ei in c-ta (bineinteles ca virtual), de Deus cum a inceput sa lucreze la sala minune, am admirat-o si in poze (si pe ea si pe sala), de Hannen cea haioasa tare, serios imi plac mesajele tale sunt tare jucause , de Eunice pe care o citesc cu mare drag pentru ca e si frumoasa si munceste si are si baieti destepti si mai are si energie sa faca sport, de Xio pe care o plac mult pentru ca e tanara, medic, bataioasa, sportiva, luptatoare, are rochii frumoase si pantofi la fel , de Allure de care imi place ca e f frumoasa si stie multe in ale medicinei si corpului omului, Marina care face body combat si nu sufera ca mine cu apa curgand prin cap si peste tot, si mai si munceste si face sport si mananca frumos, of, of si etc etc, nu mai zic, stiti si voi cat sunteti de minunate!

Japonicile mele, Nikole (fosta japonica si colega pe la odisei) si Sabina tot colega la odise, sunt foarte foarte frumoase. Ca sa stiti si voi. una e blonduta, una bruneta da frumoase rau, slabe si cu 2 copii, pai sa nu le iau la bataita?

Sport: mi-am reinoit abonamentul la sala, gata, am prestat ABT cu Mada, am aflat ca e si dubla campioana mondiala la gimnastica artistica si aerobinca, cu medalii de aur si ag de prin 2007, ma miram eu ce bine arata! de 2 saptmani merg din nou, se simte ca nu am mai fost o luna si nu prea, am facut febra musculara dar nu ceva sa ma sperie, chiar subtirel, am combatut-o cu un nou antrenament si a trecut. Insa suflul...of of, mai mai, zici ca acum m-am apucat de sport. E nu, chiar sunt printre veterane acolo, rezist si fac tot, corect si cu toate cele unde trebuie dar se simte, nu mai am energia pe care o aveam. Sper sa revina.

Eunice , am facut Insanity cy Shaun, frumos rau, doar sa ma apuc, fac tot programul Level I bineinteles, sufar dar il fac, si corect. E zambitor si prietenos.
Hip-hop am luat si eu de pe net, e usurel fata de insanity si nu prea cred ca am bunghit bine miscarea aia din bazin ca nu pare ca lucreaza, plus ca nu arat ca el cand execut miscarile :-(

Inca una si ma duc: Xio, pe aici se cheama pepene rosu si pepene galben, referirea e la interior of course, lubenita sau lebenita nu prea se folosesc dar se stie ca inseamna pepene rosu, asa ca o combinatie de pepene rosu cu rosu e derutanta

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Allure cand te ia durerea de spate mai faci sport?Oricum sanatate multa si sa treaca repede.

nu stiu cind si cu ce o sa treaca...ma supara de vreo 2 ani si mai bine; cind ma simt naspa, nu fac nimic care sa implice zona cu probleme...de aia am iesit la alergat ieri, altminteri aveam Turbo Fire in program, doar ca aia ma cam batzaie de mijloc si am zis sa evit...

eu m-am trezit la 5.30 am mi-am baut apa cu lamaie/ miere/ ghimbir, facut nitica ordine prin casa, trecui sa va salut... acum sa vad ce prestez azi...cred ca brate si spate cu Tony, ca mijlocul e tot in pioneze

am incercat si eu Insane Abs acum vreo 2 zile si m-am oprit dupa 3 minute te pomenesti ca de acolo mi se trage criza asta... arata bine programul dar prea extrem pt o baba ciufulita ca mine...tot la exercitiile mai "batrinesti" cu Tony va trebui sa ramin la cit de damblagita sint
atita lucru bun aduce si "batrinetea" asta: intelepciunea de a sti ce e bun pt tine si ce nu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Claucia, la noi se spune "lubenita" si pepene. pana acum cativa ani nici nu stiam ca in alte parti se spune doar pepene rosu/galben/verde etc.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput