"Abdomen extra-plat (35)"
Raspunsuri - Pagina 8
Allure spune:
ok...in 5 minute de la ultimul meu mesaj m-am razgindit
as participa la un maraton ca asta: http://sharing.theflip.com/session/9301850ddcf137acb02b5877ca55559b/video/16823351
...cu conditia sa fie si Tony acolo dar probabil as termina ultima
a fost weekendul asta in Washington, uitasem de el :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Deus spune:
Buna dimineata doamne dragi
antrenament pt alergare aveti aici la clubul de runners din Cluj
http://www.runnersclub.ro/Default.aspx
in stg sus aveti programe antrenament de la incepatori pana la maraton:-)))
Marina multumescam notat, 17 oct incerc sa fac sa pot
vad cu job-ul cum sta treaba si pana in 20 sept ma decid clar!
Allure am vazut in ultima vreme comedii doar cu mine in rolul principaltrebuie sa iau masuri sa schimb personajul principal si sa merg si eu la un film
doamne dragi, ma bucur ca ne-a prins pe toate nebunia cu fresh-urile, Allure si cu mine, de mult timp le consumam si de multe ori, cel putin eu, inlocuiesc cu ele o masa , in general micul dejun
Eu imi pun in sucuri, seminte de in macinate si/sau seminte de canepa, praf de Maca si /sau coji de oua de prepelita fin macinate - si sucurile mele sunt mari:-) de 500 ml
beneficii, simtite de mine, directe si rapide
digestie buna fara probleme
energie
abdomen subtirel
nu imi aduc aminte de cand nu am mai fost racita sa nu mai vorbesc de alte boli
sotul este la fel, sanatos tun si copilul, spre bucuria noastra, ne calca pe urme: bea sucurile fara probleme
Lui Aaron, cand pun prea multe verzituri si iese sucul mai amarui, ii pun o lingurita de miere sau una de sirop natural
sa va pregatiti de toamna/iarna cu produse: afine, spanac, patrunjel, orice alt fruct de padure - la congelator, mere morcovi in beci...in felul asta folositi produse mai ieftine si in masura in care le luati acuma din piete sunt si mai bio
cam atata la ora 5 si ceva, ma duc sa ma spal si la job cu fizicul meu
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Xio,ce combinatie`i aia de pepene si lubenita?Adica care`i diferenta???Eu aveam impresia ca`i acelasi lucru.
Sabina,nu stiu ce sa te sfatuiesc .Prietena mea alearga pe banda de foarte multi ani insa nu a reusit sa slabeasca mare lucru,in schimb a facut muschi .Pina nu a tinut daneza acum de curind nici ca nu a dat jos ce vroia sa dea.In schimb se tine in continuare de alergat pe banda si leg magic(parca asa-i zice la chestiunea aia pt. picioare) si ea alearga mult,are rezistenta .In fine,ea zice ca si minca fara oprelisti inainte de dieta.Adica facea sport dar minca "sanatos"(ea nu maninca grasimi,are ulei ,zahar si sare in casa cu anii) insa nu refuza un dulce,la prinz si seara minca bine zice ea.
Eu am sa ma duc sa scormonesc sa vad de ce ma apuc azi(nu prea am timp la dispozitie dar tre` sa o fac si pe asta,mai ales ca m-am stabilizat de la 60kg acu ,acu vad ca schimb "prefixul" in 5)
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Sa dau si raportul acum cit am timp.
M-am apucat in lene de Pilates si dupa 10 min. ma luase cu somn(Marina parca zicea ca simte la fel).Probabil am nimerit aiurea,ceva streching da` mi-am zis ca mai bine ma duc sa-l caut pe Shaun.Am prestat Fat Burning Cardio,apoi abdomene,picioare si butt lift asa at my own pace. ma cam streseaza pe caldurile astea sa ma "fugareasca" careva si sa ma ameninte ca ma priveste asa ca am facut constiincioasa vreo 15 min. de chestiuni de astea,bineinteles cu faimoasa banda legata deasupra genunchilor.
Acum am sa ma duc la dush ca sunt in criza de timp.Ne vedem mai pe seara.Spor la munci si la sport!
Whatever happens don`t let go of my hand!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus cand e cursa de 4 km? sa vad cum imi aranjez apele si poate ca ajung la Bucuresti:-) si vine Xio, Lumi, restul dnelor din RO si celor de peste mari si tari le trimitem poze devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
Cand eram mai mica (in generala) am participat la un maraton in Tm de 6 km sau 7 , nu mai stiu.
Acum stau si ma intreb cum am ajuns acolo, ca doar am vazut in ziar si m-am prezentat cu inca o colega.A fost tare fain, stiu ca alergam pe un bulverad mare, era pranz, cald de innebuneam.
Am fost tare revoltata ca au participat atletii de la cluburile noastre
Am ajuns a 190-a si ceva, din peste 500.
Am ce povesti la nepoti.
Ti-am spus ca daca nu ma pui sa alerg cu un scop (baschet, tenis etc), nu alerg
Hanen, lubenita are coaja verde si miezul rosu iar pepenele e mai mic si cu miezul galben sau verde.
watermelon si melon
Sabina, pt. slabit trebuie sa faci efort aerob---aerobic.
Ce face Lumi cu Shaun spre exemplu.
cand bagi si greutati atunci mai creste si muschiul.
daca la sala doar alergi trebuie sa slabesti, daca faci si forta cum treuie, nu scazi in greutate ci chiar pui kilograme (spre exemplu Deus, care la inaltimea ei are 59 pt. ca are musculatura lucrata si definita).
daca tii si un regim hipocaloric, slabesti.
Pt. banda uita-te la running shoes, eu am ceva foarte fain de la reebok si adidas, din liceu doar in aia pot sa joc baschet, sunt asa de faini ca nici nu ii simti.
http://www.reebok.com/US/product?modelId=30037076&articleId=J16148
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
SabinaY. spune:
Mi-am luat pauza de cafea.CA si asa cam bate vantul prin firma
Fac un mic raport:
Dimineata-un fresh facut la repezeala printre pregatiri de gradi.Am bagat asa:o portocala,1/2 morcov si doua bucati de telina,apa.A iesit f bun,mi-am pus jumatate de pahar si restul am completat cu lapte de soia.N-am stiut niciodata ce bine merg impreuna.Na!M-a invatat sotul ceva nou,ca el de mult bea suc de legume cu lapte de soia.Numai ca sucul il cumpara.
Pranz:jumatate pahar fresh,o felie paine neagra cu putina branza topita,o salata de alge marine cu sos de soia si un jeleu cu 0 calorii(asta pt pofta de dulce!)
Am alergat 20 minute pe banda.
Xio,Deus multam fain de raspuns.
Deus m-am uitat cu interes pe programul de alergat.De maine incep sa alerg dupa programul pentru incepatori.Multumesc de link.
Xio arata bine running shoes,maine cred ca dau o fuga sa vad ce ofera magazinele.La pret,cam pe acolo ma gandeam si eu.Am o intrebare,cat te tin o astfel de pereche?Folositi zilnic.
Principala mea prioritate este sa imi tonific musculatura.Am auzit ca e posibil sa ma ingras,nu ma deranjeaza atata vreme cat arat bine.
Intreb daca ajunge doar alergat pentru asta sau e necesar sa completez cu altceva?
ca am cercetat lista,io te credeam de cel putin 30 ani din ce te-am mai citit pe forum
Seara dupa ce vin fetele acasa nu mai apuc sa intru,sper sa reusesc totusi diminetile.Sau in zile cand imi fac timp la munca.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure uitai: mie imi place sa alerg, dar chestia cu maratonul nu o pricep, ma depaseste... mi se pare un stres prea mare pentru corpul meu sa ma fortez intr-o competitie...nu vreau sa tin pasull cu nimeni altcineva decit cu mine insami; eu am ritmul meu propriu...cred ca m-as oftica sa vad ca altul e mai bun ca mine But that's just me...:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Iti recomand cartea lui Haruki Murakami-Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga.
Descrie cu atata maestrie cum se pregateste sa alerge pentru maraton.
De acolo mi-a revenit cheful de alergat.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Ele spune:
Allure cand te ia durerea de spate mai faci sport?Oricum sanatate multa si sa treaca repede.
Mai eu la maratoane nu ma bag..sunt bebelus la cap asta.
Elena & Denisa
codrina13 spune:
Sunt fericita! Am reusit ieri sa fac Abs cu Shaun si sa fac 100% toate exercitiile in ritmul lui Nu-mi vine sa cred! ca pana acuma n-am putut sa fac toate-toate repetarile, mai luam pauze - active, dar pauze.Cand faceam fat burning+abs, amandoua programelele unu dupa altu, tot asa, nu faceam toate repetarile ca nu puteam. De bucurie am prestat si vreo 15 minute din programelul pt hips, acuma l-am facut prima data, imi place la nebunie.
Cu mancarica sunt cuminte, mai dau iama la dulce cateodata , dar incerc sa ma abtin. azi am asa: la ora 8 un ou + jumate dintr-o salata(o rosie+un castravete+jumate de ardei verde), pe la 12 la fel un ou +restul de salata, pe la 4 am mancarica de mazare + o bucata de gratar la cuptor, pe la 8 cand ajung acasa sper sa pot face sport si de mancat...cred ca o felie de mozarela+rosie, ardei. Apa la greu.
Va citesc zilnic, dar cum n-am nimic interesant de raportat stau in umbra
georgia_c spune:
hop si eu
SabinaY., pt alergat tot la sfatul lui XIO am ajuns sa citesc despre pantofii speciali de alergat si am dat peste asics , care din pacate nu au o gama variata la noi in tara , insa eu proband o pereche am simtit diferenta... eu am gasit la intersport , 2 modele .. una de 200-240 alta de vreo 300-340 ron ...cam asa
Allure sa treaca spatele ..am postat un filmulet cu pilates , care mie mi-a placut f mult , pt simplul fapt ca aveau exercitiile adaptate si in cazul celor cu probleme lombare
Deus..ce sa zic ...esti neobosita .. bravo tie ..esti tare
je , ce sa va zic , ieri nu am spervit sport , caci mi s-a parut prea cald ..la 19.30 bordul masinii arata 35 grade ..
azi dimi mancat, deja celebrul fresh din greph , nectarina , pepene galben nuca +1lingurita miere ... yamyyy tare bun
si acum despre LaLane ..am fost l-am vazut nu poci sa zic ca arata f comercial , insa asa cum ziceati si voi cica face treaba super buna ..parca l-as achizitiona .. pt fetele interesate , in bucuresti exact in spatele magazinului unirea este o reprezentanta , il vand si pe card avantaj in 4 rate ,se da cadou un mini mini cantar de bucatarie , si pont doar la comanda on line se poate rambursa in termen de 10 zile (daca il cumparati din magazin nu se poate rambura ..se presupuna ca stiti ce ati cumparat .. o alta ineptie romaneasca ..ca parca ma duc cu portocalele si pastarnacul sa fac acolo pe loc suc ..dar nah)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot