"Abdomen extra-plat (35)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magneB6

eunice, multumesc!

referitor la mine, va vad aici cum munciti voi, si imi zic, eu de ce nu pot?

Ba bineinteles ca poti. Numai trebuie sa vrei. Eu am 2 copii, nu am nici un ajutor acasa, stau cam 9/10 ore pe zi la birou iar sport fac noaptea.
Iar pe forum activez cand sunt copii la mama. Adica in august . Ca sa intelegeti cum am putut sa fiu asa activa zilele astea.
Ideea e ca se poate.
Si, in rest, cred ca ar fi bine sa renunti la Cola .

Lumi, spor la treaba!
Cand poti tu..imi surade ideea aia de revabs. mama, ce ma mananca degetele sa intru pe torente...dar am calc nou si nu am antivirus pe el..ma strange sotzul de gat..asa ca mai bine astep

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lumi, nu mai am statusul ala ca nu am poza aia pe calc asta.. sa vad la ce ora vine sotzul meu acasa sa iau niste poze din laptopul lui de la mare, actuale..poate te tentez cu alt status .

Da, pare misto revabsul ala, taman pentru miscarile de capoeira, presimt ca o sa imi placa. Plus ca pe mine ma atrag toate chestiile astea cu arte martiale. Iar la mare erau niste tipi din Brazilia care faceau la showuri niste momente de capoeira suuper. Sunt lungi programele?
Ele, tu pe unde esti?? Nu te bagi si tu la niste capoeira? In amintirea zilelor de la Duni?

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

parca 40 de min maxim au programele lu' capoeira man, nu mai stiu exact..o sa iti placa sigur
eu daca m-am luat cu Shaun,Chalene si brazilianul ala, am uitat de baiatul asta dragut foc..dar acum il dau pe brazilian la o parte si ii fac loc lu' Brett

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

cand o auzi Hannen si de capoeira lesina:-))))...vezi ca te bag la Revabs japonico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

ai dreptate, eunice . daca vreau, pot. dar nu vreau neaparat, in sensul ca mie imi este bine cu calea de mijloc.

adica, sigur, dupa ce ajung la 22 acasa, as putea sa fac zilnic sport 1 ora. dar eu prefer sa dorm. e o chestiune de prioritati. si somnul e sanatos, nu?

si fac sport cam de 2 ori pe saptamana + urc scari/merg pe jos cand se poate.

acum, vorbind serios, pt. mine sanatatea e foarte importanta. aspectul fizic e important, pana la un punct. in sensul ca imi doresc sa ma mentin decent pana la 80 de ani, dar nu imi doresc sa arat ca in reviste.. asa ca am ales a "happy medium", avand in vedere ca am o gramada de lucruri in viata care ma preocupa, si trebuie sa ma impart intre toate.

dar, desigur, nu vreau sa ma las de tot pe tanjala avand in vedere ca e sanatate mea.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna seara, merge omu la munca o zi si voi scrieti 5 pagini!:-)))))

Bine ati venit doamne aspirante la un stil de viata sanatos si un corp super tonifiat

multe ati scris...

Xio, nu este datoria ta sa aperi toata tagma medicilor...adevaru-i ca sunt medici buni si medici rai sau mai putini buni:-) Asa cum sunt coafeze, antrenori de sport, asistente, contabile,soferi, profesori etc...bune/buni si rai sau mai putini buni.

cineva intreba de gambe...sport de mai multe feluri - vorba lui Tony si a altor antrenori confuzia musculara sa traiasca:-)

eu raportez pt azi 1 ora de aerobic, una de stretching si o ora de TaeBo...a fost super fain si maine am o ora de stretching si una de Step plus, daca ma tin balamalele fac una de ABS/coapse/fese

am mancat azi: un fresh mare cu de toate, plus seminte de in si de canepa, orez cu ciuperci, legume la gratar, baton proteic, branza de vaci, castraveti murati...oare am uitat ceva?

ma restrag ca dimineata ma trezesc la 5

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

No, acuma am si eu timp de DC. Trezita de dimineata de la 6.30.
Am dus fata la mama si ar trebui sa stea o luna si jumate acolo. daca rezista si pe noi ne rabda inima...ca in seara asta ne intreba: cand venim dupa ea?? offff...imi rupe inima dar acuma chiar as vrea si eu putina pauza , cu toate ca asta nicicum nu inseamna odihna mai multa.
Dupa cum m-am intors de la ai mei a, avut de asezat muuulte bagaje si pe la 9 in seara asta m-am bagat la sport.
Insane abs cu Shaun, aseara am facut Pure cardio. Dar acuma beau un spumant ca mi-era pofta.
In rest nu am de zis mare lucru, cam obosita.

Eunice as pleca si maine la Duni iarasi. Al meu zice ca daca anul viitor nu avem bani de mare , facem credit numai sa mergem .

Elena & Denisa

Mergi la inceput

vin si eu cu capoeira la raport
40 de min Power intervals..superrrrrr tare, nu m-am lasat si am facut cu greutati de 5 kg..senzatii nene,am o adrenalina in mine, nu mai dorm la noapte:-))))

ce am facut eu cu capoeira man mai demult erau de alea mai usoare, asta de azi intra la categoria hard, dar vorba lui Shaun "this s..t feels like bananas man"

Eunice o sa iti placa la nebunie,seamana cu Shaun, are exercitii de scurta durata(40-50 de secunde) la intensitate maxima de te lasa fara suflare,miscarile alea de capoeira sunt o adevarata relaxare,o sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, departe de mine sa ii apar pe toti, doar v-am semnalat ca exista si nutritionisti ok, aia la care am fost spre exemplu.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello fetelor. Iaca si eu la ceas de seara pe racoare. Pfiu... ce cald a fost astazi... Am simtit ca mor si asta s-a cunoscut si in meniul meu asa ca am baut o cafea de dimineata, apoi mi-am miscat piciorusele pana in oras si mi-am luat chefir, cereale si niste fructe. La pranz am baut putin chefir (bun rau de tot..., chiar daca este din comert) si restul zilei am papat niste struguri si 2 nectarine, iar pe seara am gustat 3 feliute de sunca de pui. Cred ca mai tarziu o sa fac o sedinta de bicicleta si niste abdomene. pup si noapte buna!

Mergi la inceput