"Abdomen extra-plat (35)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io ma intrebam aseara unde am pierdut firul cu tonificarea. La kg sunt ok.
am avut toata viataza abdomen plat, muschi la mana si un tonus bun, nu am luat multe kg in nici o sarcina (11 respectiv 7), dar dupa al doilea copil am lasat-o moale, fara sport fara grija la manacre si cand intr-o zi mi-a aratat cantarul 63 kg m-am ingrozit. Am luat masuri imediate la dieta, am inceput usor cu sportul de cand cu subiectul asta sunt din ce in ce mai motivata cu sportul, se vede deja ca s-a mai dus din puf, dar sunt departe de tonusul vechi. E drept si ca ma duc inspre 40 incetisor
Asa ca planul e sa continui cu mancarea sanatoasa, sa ma las de bere si sa fac sport de 5 ori pe saptamana si sa ma anternez pt cursa de 4 km in Oct.
Astazi sunt depresata cand vad ca toata lumea e numai muschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

neeehhhh Marina, cum sa te depresezi .. fugi repede .. cu 2 copii , aproape de 40 ani (multi inainte sanatosi) , cu sport la greu? lasa ca te fac io sa te timti bine imediat .. eu sunt din aproape toate punctele de vedere , asemanatoare lui de deus.. doar ca imi lipseste esentialul .. nu am copii , si nici asa putine kg ..ei cum e ... mai bine?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Fetele care aveti peste 30 si mai aveti si copii cand va vad asa ambitioase si sportive ... va pe toate

Lumi, de cand te-ai "cumintit" cu mancarea nimic "pacatos" nu-ti mai place

Eu ieri am mancat frumos: cateva linguri de mazare,o bucata de carne, 2 oua fierte tari, rosie, castravete, ardei, 2 felii de mozzarela, apa la greu, 2 mere mici, dintr-astea de vara, acre si un icecoffee. Azi vreau doar fructe (poate ma golesc si eu ), am mancat vreo 3 mere mici, de vara, am 4 nectarine si o banana (banana e ca sa linisteasca stomacelul daca e prea mult acid) si pe seara iar vreo 3 mere mici. si apa muuuuuulta.SI cand ajung acasa vreau niste hiphop abs si hips, macar 30 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..am dormit ca o purcica, se duce naiba toata ziua mea in stilul asta..

am o febra musculara de lesin..umeri,piept,spate,fund,picioare,abdomen..zuuupeerrr

in alta ordine de idei peanut butter ala, out of my life...mi-a fost asa rau azi noapte de la el, olelei..si doar nu am mancat nici jum de lingurita, dar e gretos tare lume, brrrrr..sa nu mai vad sa nu mai aud

Allure, nu mai vreau sa incerc cu nimic, ca m-a terminat
iti trimit si poze daca vrei sa ma vezi cioara, dar pe privat, nu mai pun aci

Xio, la mine ciuperca e personajul principal care face kefirul asta, nu stiu cum se face altfel

mi-am baut kefirul si ma apuc de cafea ca sunt wowwwwwww..moartea-n vacanta

azi o sa imi fac niste legume mexicane cu peste la cuptor si in rest iaurturi, alea, alea
am niste cioco neagra si cred ca o sa execut putina acum la cafeluta

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu propun sa facem un cont de album pe care sa intram doar cu parola. Bine, nu stiu cum se face, dar aveam asa pe un alt topic
daca stie cineva

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hannen, uite astea-s greutatile pentru glezne
http://www.homesport.ro/articol_sport-

Greutati_pentru_picioare_cu_invelis_moaleOB_210-OB%20210.htm
http://www.homesport.ro/articol_sport-

Centura_cu_greutati_2_x_1_kgPentru_maini_si_picioare_-7025.htm

P.S. am mai gasit ceva despre ciuperca, au voie si bolnavii de stomac, nu e chiar asa cum i-a zis doamna aceea medic lu' maica-mea, dar cu grija si atentie

Aten#355;ie! - a nu se consuma deodat#259; în cantit#259;#355;i mari (de ex. o can#259; din câteva înghi#355;ituri), în caz de hiperaciditate gastric#259;; se va bea cu linguri#355;a… pauz#259;… o nou#259; linguri#355;#259;… (#351;i nu pe stomacul gol!)

eu o beau pe stomacul gol, din 3 inghitituri cred ca e gata, ca imi place mult, dar nu am avut nicio treaba pana acu', poate la altii o fi mai aiurea
so, Hannen cred ca si mama ta are voie sa o bea, dar totusi sa intrebe medicul

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Hannen, uite greutati picioare:
www.argos.ie/static/Product/partNumber/0703682/c_1/1%7Ccategory_root%7CSports%2Band%2Bleisure%7C14419152/c_2/2%7Ccat_14419152%7CHome%2Bgym%2Bequipment%7C14419293/c_3/3%7Ccat_14419293%7CWeights%2Band%2Bdumbbells%7C14419310.htm" target="_blank">greutati incheieturi/glezne
www.argos.ie/static/Product/partNumber/0706524/c_1/1%7Ccategory_root%7CSports%2Band%2Bleisure%7C14419152/c_2/2%7Ccat_14419152%7CHome%2Bgym%2Bequipment%7C14419293/c_3/3%7Ccat_14419293%7CWeights%2Band%2Bdumbbells%7C14419310.htm" target="_blank">greutati picioare-glezne
io mor dupa peanut butter si kefir, vreau si io ciuperca.
tot nu servesc lactate decat ocazional, eventual in ceva dulce. iau calciu&mg din dolomita& alte vit vegan- sa nu ma trezesc cu vreo osteoporoza. nu am de gand sa pap decat peste tot ocazional. nu alt carnet. ma simt tare bine cu regim vegan.
MD: lapte orez cu arpacas, pudra in, blueberries& seminte susan

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

vreau si io pe lista, please, hannen
DOB: 08/08/'76
greutate: 57 spre 58(sub totusi)
Inaltime: 1.73cm
Target: maybe 55-57kg, well toned, poate imi mai scade si mie grasimea de pe picioare
Marina, hai ma nu mai fii suparata, fii happy ca deja iei masuri
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Neatza!

Incheiat ziua de ieri, dupa cum spuneam cu slacklining si panou. Executat doar un antrenament pt degete, si atat...cu repetari multiple

Oh Deus, "to do list"....cateva chestii puska si la mine de acolo, mai ales aia cu urcatul unui munte mai mare de 2500 m...si altele pe-acolo.

Azi iar slackline de la 6. Apoi alergat. Acum ma pun la abdomenele binecunoscute.

Mancat gretosul peanut butter cu felii de banane pe paine integrala prajita. Cafea si apa.

Ema, imi place mult cum mananci tu!

Mergi la inceput

baby, mersic, uitasem arpacas fiert la MD.
sunt de acord cu album de poze cu parola, f buna idee.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput