"Abdomen extra-plat (35)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Salutare!

Lumi, izvor de energie!
Allure, ieri mi-ai facut asa o pofta de fasole incat am mancat o ditai ciorba si am fost balonata toata ziua.

Lubenita zic si eu , la verisorii mei din Ardeal auzisem de pepene galben si pepene rosu.

Allure, Xio, Deus & Co am si eu o intrebare off-topic, daca aveti timp poate imi dati si mie un sfat. Eu am 30 de ani si de la gradinita (5-6 ani)ma confrunt cu niste dureri groaznice de oase. La inceput erau doar la picioare, in timp au mai scazut putin in intensitate insa s-au intins la maini si spate. Ma linisteste un "masaj" in care aproape dai cu pumnul. Mentionez ca ma dor oasele efectiv, de-a lungul osului, nu articulatiile. Ca istoric, cand eram mica faceam mereu amigdalita, oare infectiile repetate sa fii cauzat durerile? Tratament faceam cu antibiotic. Tot pe la 6 ani am facut gimnastica medicala pt coloana, ca era stramba (nah, nu e corect exprimat, avea o forma mai spre semnul intrebarii). Sa fie asta problema? La dr cand eram mica le-au spus parintilor mei ca sunt dureri de crestere, desi nu am crescut inalta. Ideea e ca vreau sa rezolv problema, ca ma gandesc ca in timp se poate agrava daca e ceva si nu stiu de unde sa incep investigatiile. La ce dr sa merg, in sensul de ce specialitate? Analiza de sange, radiografii etc? Thanks!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Zic, si creca bine zic

Eu amigdalitele repetate le-am facut de la streptococ beta hemolotic. Am aflat ulterior (caci aveam prin anul 1 la prima facultate niste dureri groaznice de genunchi si niste hematoame in spatele urechilor) cum ca cica era sindrom poststreptococic. Acum eu streptococul nu-l mai am, asa zic analizele, dar el este "datator" de reumatism. Din pacate fiica mea se plange de dureri de picioare, mai ales la stangul, la rotula si mai jos. Dr zice ca nu-i nika...sa vedem...amigdalita n-a avut inca.
Poate ai acest streptococ

Xio, ce e de fapt reumatismul? Is afectate oasele sau invelisul lor, sau ce???
Btw, io zic ca ti-e foame ca stai in casa si inveti...si in rest nu prea ai alte adeschideri decat sa mananci. Mananca des si putin si baga apa multa...si muta-ti mintea de la mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Allure, stii cum sunt eu?? cand imi zice cineva, 'vezi ca nu-i bine aia, nu trebuie asa' , de-al dracu fac mai rau(din incapatanare, nu stiu nici eu sa imi explic unele chestii, ca inca nu ma cunosc in totalitate, sunt o enigma pentru mine:-))))..daca ma lasi in pace, imi dau eu singura seama ca nu e bine si nu trebuie asa si ma redresez

ca mi-am amintit cum stateati(adica mai mult tu) cu gura pe mine si eu Batman,Batman..cum m-ati lasat mai moale iote ca mi-am revenit cu picioarele pe pamant

am mai mancat un iaurt cu ovaz si acu' ma pregatesc sa mergem la DEDEMAN ala..nush cu ce se mananca magazinul asta, dar presimt ca o sa ma plictisesc enorm daca are scule si unelte ca la Praktiker:-))))

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Reumatismul articular afecteaza articulatiile, apare tumefierea lor, se umfla, sunt dureroase, miscarile sunt limitate.

Am acum un lapsus cu durerile astea localizate de-a lungul osului dar cand imi amintesc voi scrie

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

claucia mai ca ai uitat sa spui ca sunt frumoasa, desteapta si devreme acasa Sa stii ca rezist destul de bine la toate minunile lui George insa conditia mea fizica nu e chiar perfecta si drept exemplu termin o ora de tenis cam pe branci. De asta ma tenteaza alergatul acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hai ca plec si uit ideea..

Allure, doamne ajuta sa te uimesc tot asa in continuare..mai bine asa,decat cum te uimeam mai acu' ceva timp

clau, te pup si eu, esti o draguta

no,plec

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

hello, hello!

ce am mancat eu ieri:

dimineata: struguri + capucino
snack: alune
pranz: sushi
snack: alune si pepene
cina: salata cu branza "albastra", si 2 feliute paine cu unt. pepene

fara sport, ca iar am ajuns acasa la 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ce de fete harnice pe aici! Lipsesc si eu un weekend si deja am de citit 11 pagini. Imi place! f motivant

Si pe mine ma batea gandul la un maraton. Nu intreg deocamdata, jumate. Deocamdata pot sa alerg cam 4 km in 30 min, deci sigur as putea 20 km in timpul de 4 ore si 15 min alocat (mai mult mers decat alergat dar nu ma gandesc ca o sa castig eu ceva :). Iar maratonul asta de aici e foarte interesant: se intinde pe teritoriul Americii si al Canadei si sunt niste privelisti splendide. Mai mare dragul sa alergi asa. Tot in Octombrie e, asa ca avem timp sa ne pregatim pana atunci

In materie de sport am luat pauza in weekend, in schimb ieri am prestat 30 min alergat si 20 min tonifiat.

Baby, f interesant ce spui cu infectiile alea. Si eu cand eram mica am avut mari probleme cu amigdalele si am luat o gramada de antibiotice, iar de mult timp simt si eu durere ca de reumatism de la genunchi in jos ca si fata ta, cand la un picior, cand la celalalt, nu e constant. Am observat ca durerea apare mai ales dupa o zi obositoare si nu trece cu nimic decat cu un somn bun. M-am gandit ca ar fi de la circulatia periferica proasta ca tot timpul mi-s picioarele inghetate, dar se poate sa fie si cum zici tu. Interesanta teorie, trebuie sa ma documentez mai bine.

Bun venit noilor sportive!
Sabina, sunt sigura ca poti ajunge la 60 in talie daca faci sport si ti o dieta sanatoasa. Nici nu ai mult de dat jos. Important e sa te simti energica si in forma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Mi-am luat pauza de cafea.CA si asa cam bate vantul prin firma

Fac un mic raport:
Dimineata-un fresh facut la repezeala printre pregatiri de gradi.Am bagat asa:o portocala,1/2 morcov si doua bucati de telina,apa.A iesit f bun,mi-am pus jumatate de pahar si restul am completat cu lapte de soia.N-am stiut niciodata ce bine merg impreuna.Na!M-a invatat sotul ceva nou,ca el de mult bea suc de legume cu lapte de soia.Numai ca sucul il cumpara.

Pranz:jumatate pahar fresh,o felie paine neagra cu putina branza topita,o salata de alge marine cu sos de soia si un jeleu cu 0 calorii(asta pt pofta de dulce!)

Am alergat 20 minute pe banda.

Xio,Deus multam fain de raspuns.
Deus m-am uitat cu interes pe programul de alergat.De maine incep sa alerg dupa programul pentru incepatori.Multumesc de link.
Xio arata bine running shoes,maine cred ca dau o fuga sa vad ce ofera magazinele.La pret,cam pe acolo ma gandeam si eu.Am o intrebare,cat te tin o astfel de pereche?Folositi zilnic.
Principala mea prioritate este sa imi tonific musculatura.Am auzit ca e posibil sa ma ingras,nu ma deranjeaza atata vreme cat arat bine.
Intreb daca ajunge doar alergat pentru asta sau e necesar sa completez cu altceva?
ca am cercetat lista,io te credeam de cel putin 30 ani din ce te-am mai citit pe forum

Seara dupa ce vin fetele acasa nu mai apuc sa intru,sper sa reusesc totusi diminetile.Sau in zile cand imi fac timp la munca.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

de la alergat nu te ingrasi:-) musculatura se dezvolta fusiform...si nici de la greutati decat daca mananci special! eu am 59 la 1.70 de kg si am cele mai fibroase brate, grasime 0 si sunt subtiri, toate fetele de la sala, ca-s sau nu antrenoare au brate duble ca ale mele, am 60 in talie!(plus una de 54 de kg pare mai grasa decat mine fiindca eu am intr-adevar oase mai grele)- acuma par ca un cocostarc de slab:-)fibra nu grasime, si eu nu iubesc si nu-mi plac exercitile cardio...prefer sala, pilates, stretching, yoga fitness, tonifiere generala...masa faci daca mananci conform anumitor programe: de 6-8 ori pe zi, proteina multa, dormi 8 ore pe noapte, nu bei alcool, iei creatina...altfel te fibrezi dar nu faci masa decat cand treci la brate de 10 kg si la picioare de 50 de kg ceea ce nu-i cazul aici:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

azi cu chiu cu vai m-am urnit sa alerg o ora...nu m-am oprit pina n-am vazut peste 500 de calorii pe monitor...sint morcovita fiindca ma doare din nou mijlocul exercitiul intens nu imi prieste, cind faceam mai usurel si nu in fiecare zi, ma simteam ok...o sa ma duc la un RMN ca nu e chip!

am vazut "The Bounty Hunter"...o mare dezamagire

ce comedii romantice frumoase ati mai vazut recent? vreo recomandare? (cu cit mai cheesy, cu atit mai bine:))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

ceva comedii:
- romantice: Couples Retreat& Invention of lying( sunt fan Ricky Gervais)
- comedii: 27 dresses, Don't mess with the Zohan( vazut de mai multe ori, am ras cu lacrimi), He's not that into you, Slammin' salmon, Old Dogs-John Travolta, Tooth Fairy
- clasica saga Fockers: Meet the Parents(2000), Meet the Fockers(2004)& Little Fockers
si un film care mi-a placut mult, drama: 7 pounds( Will Smith- nu e de actiune)
Book of Eli(Denzel W.)& Gran Torino(Clint Eastwood- nu e western/politic) merita si ele vazute.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

no buna seara domane dragi si frumoase!
cum vreti sa raspund la 5 pagini?:-)))))

Allure multumesc frumos, as vrea eu parul, ochii,etc ale tale:-)

acuma sunt tonifiata, dar trag tare..asta-i jobu deci nu ma pot compara cu voi! voi aveti ambitie si lucrati noaptea dupa diferite job-uri asa ca toata stima pt toate

Baby- multumim, va asteptam!

Lumi sigur ca impart ciupercuta cu oricine pofteste la sanatate
am citit o chestie draguta spusa de o persoana care mananca doar raw food..nu incerca sa convingi pe nimeni ca il stresezi ca si persoanele religioase ce bat din poarta in poarta, vezi-ti de viata ta si daca persoana de langa tine observa ca te simti bine , ca arati bine, ca ai energie, ca ai ce sa mananci si nu pasti toata ziua o sa-si schimbe singura parerea:-)

Claucia multumim...esti draguta:-)

oare ne tin plamanii sa povestim 20 de km? eu altfel si mor de plictis sa alerg 20 de km:-)))) trebuie sa caut adanc motivatia

poate o pun pe lista de must do list ca si inca 2 tatuaje, saritul cu parasuta,zburatul cu parapanta, catarat pe un munte de peste 2500 m, inotat cu delfini, condus carturi, scris o carte/brosura macar, cantat la karaoke in fata unui public mai numeros decat 3 plictisiti,facut un drum complet pe Rout 66, vazut Yellowstone, mers cu rulota 1 luna prin Europa, etc....lunga lista, trebuie sa o inchei ca in felul asta se face prea lunga:-)))

magneB6 - foarte bine, depinde cat si daa a fost putin este ok...asculta de corpul tau in primul rand!

catre doamnele cu diverse dureri...am tot citit in ultima vreme si am cautat in cutia cu amintiri(creier) informatii legate de dureri/psihic si sunt foarte multe date care arata ca, in special durerile de spate au f multi corespondenti: stress, probleme personale:familie, relatii,frustrari, alte multe lucruri de la alimentatie, medicamente, stil de viata....Am observat pe pielea mea ca eu am dureri de coloana cervicala cand sunt stresata!
Plus, din cate imi spune o clienta psiholog specializat in hipnoza, multe afectiuni noi le comandam creierului.exemplu: candva am asociat o durere de cervicala cu vremea proasta. Am facut fixatia si de atunci, de cate ori apare un nor pe cer, trimitem involuntar creierului informatia: gata vine ploaia o sa ma doara cervicala:-)

ce am uitat?

raportul meu:
sport (nu se pune ca eu am fost la sala 8 ore si am testat 3 ore ale colegilor si eu am avut 1 ora cu o clienta personala)
am mancat: fresh cu multe minunatii si seminte,
1 baton proteic, orez, ciuperci, cas, legume variate,grisine si am baut bere:-)

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput