SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine care e treaba cu conturile. Eram pregatita cand am plecat de la birou sa ma duc la banca si cand am intrat sa iau nr contului am vazut ca erau nu stiu ce discutii, ca deschideti alt cont..in fine..contul de la Unicredit nu mai e bun? E bun cel de la Transilvania? va rog sa ma lamuriti si pe mine sa stiu unde ma duc dimineata.

Multumesc!

Si ca o sugestie, sper sa nu se supere nimeni pe mine, discutiile referitoare la eventuala neincredere sau chestii din astea poate ar fi bine sa fie private, sa nu iunterpreteze in nici un fel sau sa existe vreo umbra de indoiala asupra ajutorului oferit. Ca numai Siluan ar avea de suferit si ar fi pacat la cat de sufletiste sunteti. Dar asta e doar parerea mea, de outsider, sper sa nu se supere nimeni pe mine.

Baietzii mei

eunice, conturile lui George sunt valabile, poti dona acolo daca ti-e mai usor. Conturile deschise de naty, la fel sunt valabile, le vom folosi STRICT in camapania pe care o deschidem la umanitare, ca sa putem justifica prin extrase de cont. altfel, noi nu avem acces la extrasele lui george.
deci, poti folosi linistita, oricare dintre conturi.

cat despre discutiile fetelor, la fel, voiam si eu sa le rog sa-si editeze mesajele respective, caci nu se stie cine citeste si nu da bine. iar urmatoarele discutii, daca vor mai fi sa se faca pe pm sau mess.

multumesc de ajutor! diseara speram sa deschidem la Umanitare.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pentru lamuriri.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu am sters postarile, dar nu vreau sa creada cineva ca a fost o neintelegere cu conturile sau cu altceva legat de cazul lui Siluan si de ajutorul pe care incercam sa-l oferim. Nici gand!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

deci, eu ma uit in spate dupa info ce cred ca le-am pierut si s-ar putea sa avem nevoie de ele, ca de exemplu cum au fost rezolvate alte cazuri

si numele celor ce vor sa ne sprijine, sau au facut-o deja, pentru o rubrica de multumiri

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A sosit rezultatul biopsiei. Siluan are atrezie de cai biliare, S-A NASCUT ca malformatia asta iar hepatita cu CMV a fost doar un epifenomen (adica o intamplare colaterala).
Maine George vine in tara pt demararea de urgenta a dosarului medical pt rambursare. Ei raman acolo, cu Siluan plin de perfuzii

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si cu Innsbruck-ul cum ramane?

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty, offf ce vesti... sa fie bine, sa fie dr de acord cu transplatul, da-i doamne putere puiului mic pentru tot ce va urma, putere parintilor pentru

Siluan trebuie sa traiansca!http://bebesiluan.blogspot.com/ cu cativa banuti putem cumpara 5 minute pentru Siluan

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Si cu Innsbruck-ul cum ramane?

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

George va obtine hartia prin care clinica din Innsbruck isi da ok-ul pt transplant (e obligatoriu pt dosar) insa deocamdata nu-i primeste pt ca asteapta...formularul! Iar Siluan e musai sa ramana spitalizat pt ca e f grav, deci vor ramane in continuare la Salzburgh.
Am vorbit cu Elara, am studiat legile, parerea noastra comuna e ca se va aproba E112 (in timp ce cu legea 50 a Ministerului sunt sanse mai mici) si omul meu de contact mi-a promis ca va urgenta pe cat posibil aprobarea dosarului, dupa ce-l avem complet. Maine cand va veni George ii voi pune in legatura.De asemenea, ii voi trimite acum mail lui George cu toate sfaturile Elarei (care s-a consultat cu cineva de la asoc MAME) pt ca dosarul sa fie corect facut.

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

doamne ajuta sa se reuseasca cu formularul cat mai repede ca Micu'nostru sa fie ajutat...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

A sosit rezultatul biopsiei. Siluan are atrezie de cai biliare, S-A NASCUT ca malformatia asta iar hepatita cu CMV a fost doar un epifenomen (adica o intamplare colaterala).
Maine George vine in tara pt demararea de urgenta a dosarului medical pt rambursare. Ei raman acolo, cu Siluan plin de perfuzii

Mi-e si frica sa intreb... asta e de bine sau de rau?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput