SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Intrebare de om tare, tare obosit: cum de in tara la eco nu s-a vazut ca lipsesc caile biliare?

In rest, pt incarcarea cartelei Simonei exista:
*144# pt a incarca cu plata la factura urmatoare
Aici exista un plafon in functie de tipul de abonament pe care-l aveti. Dupa ce s-a atins plafonul se mai poate incarca o cartela platind direct cu cardul, pe internet prin intermediul My Vodafone.

Tocmai i-am incarcat cartela folosind optiunea My Vodafone si este facil de utilizat. Deci, daca mai doreste cineva, se face usor, cu o legatura la internet, un card si contul vostru de My Vodafone. In special acum, cand urmeaza sa se decida cei de la Innsbruck cred ca va avea nevoie de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu dosarul repejor, sa poata beneficia Micu de transplant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, nu stiu...ce li s-a spus e ca daca diagnosticul era pus in primele 2 luni de viata se putea opera prin reconstructie de cai biliare, fara a se ajunge la distrugerea ficatului (care, apropo, acum e praf). Alte comentarii n-am la mine acum, lipsesc cuvintele.
Altceva, f important: LA DORINTA LUI SIMO, sfatuita de o tv locala din Brasov, pt a avea credibilitate si a nu pica in ridicol, 1) renuntam la conturile avandu-ma ca titular pe mine; joi cand George va veni in Bucuresti va deschide cont pe numele lui, punandu-ma pe mine ca imputernicit (asta pt Umanitarele DC, la care George nu poate posta si nu poate deci face update la situatia fondurilor, etc). 2) Va trebui, fara sa se supere nimeni, sa avem UN SINGUR LINK de internet iar Simo doreste ca acesta sa fie blogul Mihutzei si nicio alta sursa. Mie mi se pare corect si potrivit daca vrem sa facem ceva unitar si serios.
Ca urmare, am sters datele conturilor deschise de mine si temporizam trimiterea documentatiei la Umanitare DC pana in momentul in care vom avea noile conturi deschise -definitiv- pe numele lui George.
Dar toate astea sunt detalii. Siluan este FOARTE GRAV BOLNAV! MULT MAI IMPORTANT este sa se roage toata lumea (iata, eu azi ocupandu-ma de toate chestiile astea am ratat ambele ore de rugaciune), sa raspandeasca povestea toata lumea pt ca Siluan trebuie salvat!!!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mesaj de la Simo: 15:55 "Numai miercuri plecam de aici...". Si dupa ce am intrebat-o cum este Siluan: "E super marait, dar nu poate dormi. ... Aia de la Innsbruck se cramponeaza ca nu avem formularul ala... poate de-aia nici nu ne primesc...".

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sunt si eu in lacrimi...

SPER CA TIMPUL SA AIBA RABDARE CU SILUAN!

Mi se pare ca pe fond sunt intrunite conditiile pentru ca lui Siluan sa i se acorde beneficiile formularului E 112:

- "Formularul E 112 este utilizat si īn cazul īn care este necesara deplasarea īntr-un alt stat membru pentru a beneficia de tratament medical adecvat";
- " Eliberarea formularului E 112 [...] nu poate fi refuzata de catre institutia competenta daca tratamentul respectiv se regaseste printre prestatiile acordate īn baza legislatiei statului membru pe al carui teritoriu īsi are resedinta persoana īn cauza, careia nu i se poate acorda un asemenea tratament īn statul membru de resedinta; īn intervalul de timp necesar īn mod normal pentru obtinerea tratamentului respectiv, luānd īn considerare starea curenta de sanatate si evolutia probabila a bolii."

Sper ca maine sa se poata prelua datele cazului Siluan si pe pagina on-line a unui cotidian important din Iasi ( unde sotul meu e editor); speram ca demersul nostru sa dea roade!

Doamne-Ajuta!

Cory, mamik de Larisik (8 ani) si de Alex - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu n-am reusit sa incarc la *144, cA nu stiu o parola pe care mi-o cer. Se poate insa pe My Vodafone cu plata tot in abonamentul tau, deci nu neaparat cu card.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, in primul rand nu-ti poti inchipui cata bucurie am sa te revad alaturi de noi.
In al doilea rand, da, exact asta am convenit si eu cu Elara, ca pe fond conditiile sunt indeplinite.Mai mult, NICAIERI din textul legii nu reiese ca E112 nu ar acoperi costurile unui transplant, e vorba de orice procedeu terapeutic.
E112 poate fi aprobat chiar si dupa plecarea in strainatate DACA medicul curant mentioneaza ca a fost o situatie de forta majora determinata de agravarea starii pacientului.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Am editat mesajele.

Am citit si vestile... Am inteles ca nu are cai biliare si ca este grav. Insa acesta este rezultatul biopsiei? Nu se stie nimic despre starea ficatului (speram sa castige putin timp...)? Eu asa credeam. Simo zicea de sambata ca la ecografie nu au vazut caile biliare (va ziceam de ficatul de la donator, de luat ca sa se poata face si cai biliare). IN ROMANIA le-au vazut!!! Si au fost la atatea ecografe! OOOF!

Mergi la inceput

Am citit acum ca este critic... Ma gandesc si la varianta: se duc, le pun alora banii pe masa. Le mai trebuie formularul? Nu se pot obtine ei banii dupa, de la statul roman (ma refer la Siluan si parintii...) (sa zicem ca se imprumuta, fiindca nu mai este timp!!, si dau apoi banii inapoi de la staul roman)... zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Am editat mesajele.

Am citit si vestile... Am inteles ca nu are cai biliare si ca este grav. Insa acesta este rezultatul biopsiei? Nu se stie nimic despre starea ficatului (speram sa castige putin timp...)? Eu asa credeam. Simo zicea de sambata ca la ecografie nu au vazut caile biliare (va ziceam de ficatul de la donator, de luat ca sa se poata face si cai biliare). IN ROMANIA le-au vazut!!! Si au fost la atatea ecografe! OOOF!

se pare ca n-au vazut si n-au facut nimic..inca o data gust amar...mai mult rau i-au facut decat sa-l ajute..saracu'puiutz...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput