SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Am citit acum ca este critic... Ma gandesc si la varianta: se duc, le pun alora banii pe masa. Le mai trebuie formularul? Nu se pot obtine ei banii dupa, de la statul roman (ma refer la Siluan si parintii...) (sa zicem ca se imprumuta, fiindca nu mai este timp!!, si dau apoi banii inapoi de la staul roman)... zic si eu... ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Nico si eu cred ca de aia Innsbruck-ul tot cere formularul. Sunt bani multi si le e frica ca raman cu gaura-n buget.
sovietica spune:
randunici inimoase, rugaciunea la unison s-a stabilit zilnic?
la ce ore? tot la 10 si 18? sa stiu sa imi pun alarma.
va imbratisez pe toate cu drag.
cory3maz
, nu imi imaginam sa te mai vad vreodata aici pe forum! dar cat ne urneste o cauza nobila...o surpriza placuta!
sper ca sunteti bine cu totii.
in rest... nu am cuvinte. am un mare sentiment de iubire fatza de voi si de... zdrobire amestecata cu speranta -fatza de Siluan si familia.
eu inca nu am facut cunoscut cazul la cunoscuti, astept sa apara pe site documentele, sa se puna punctul pe i cu conturile. sper ca n-am procedat gresit. 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mihatp spune:
pana acum ne-au sprijinit (pana la cap 435, deci mai am de sapat )...in ordine alfabetica
Al_ma, Alina023, Alinuk, Ancadragoman, Cleo78 si mugurasi& mladite 2008, Eunice78, Grati.ela, Housepocket480, Ioanaiub, Kay, LAlexandra, Lorich, Maryb, Miereamara, Mihailescu Teodora, Mychydutza, Plateea, RGE, Selene-Bunny si Licurici de ianuarie-februarie 2009, Simplicity
de revazut cazul asta...
http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/21/stelutele-de-mare-ioana-ciubotaru-pierduta-printre-formulare/
seamana mult cu al nostru
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
cory3maz spune:
Dragi Randunici, multumesc pentru imbratisari; dar sa lasam astea pentru alte pagini, ceva mai vesele... pe aici DOAR DESPRE SILUAN!
Multumesc, MADAMAR, pentru e-mail; datorita tie am revenit printre Randunici; m-a izbit in moalele sufletului titlul e-mailului: " O veste trista... cred ca ati fost colege de Odisee"; am recunoscut-o pe Simo27... mama lui David, a lui Samu-Barosanu', si mai nou, a lui Siluan... m-au topit filmuletele postate de Nicoleta ieri.
Si mie mi se pare ca intarzierea plecarii la clinica din Germania are un puternic substrat financiar... dincolo de medici se afla administratorii clinicii... ei vad doar consumabile si costuri; daca medicii vad oameni, administratorii vad doar CIFRE.
Sa speram ca va fi timp dincolo de toata birocratia!
DOAMNE AJUTA!
Cory, mamik de
Larisik (8 ani) si de
Alex - 30 martie 2008
gudinde spune:
| citat din mesajul lui mihatp pana acum ne-au sprijinit (pana la cap 435, deci mai am de sapat )...in ordine alfabetica Al_ma, Alina023, Alinuk, Ancadragoman, Cleo78 si mugurasi& mladite 2008, Eunice78, Grati.ela, Housepocket480, Ioanaiub, Kay, LAlexandra, Lorich, Maryb, Miereamara, Mihailescu Teodora, Mychydutza, RGE, Selene-Bunny si Licurici de ianuarie-februarie 2009, Simplicity de revazut cazul asta... http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/21/stelutele-de-mare-ioana-ciubotaru-pierduta-printre-formulare/ seamana mult cu al nostru Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
si plateea
Nicoleta spune:
Am vorbit cu Simo. Maine George va merge la Innsbruck, sa vorbeasca acolo cu directiunea. Se pierde timp extrem de pretios in asteptarea formularului! Seful clinicii sin Salzburg, cel care le media relatia cu Innsbruck-ul, a plecat de azi in concediu. Si lor nu le-a spus... in sensul ca uite, ar fi trebuit sa stie ca nu mai are cine sa insiste la Innsbruck..
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Nicoleta,
1) Formularul E112 nu se aproba decat daca familia nu a platit nimic spitalului unde se face interventia. Trebuie obtinut in avans. Se face spitalizarea si tratamentul si apoi, pe baza de facturi (emise de spital), Casa face decontul. Deci nu se pune problema de imprumutat PENTRU costul transplantului, nu pot achita ca atunci nu se mai da formularul. Problema mare e ca pana la transplant ei stau in continuare in spital si asta costa enorm si asta nu va fi acoperit de nimic deocamdata (pt ca sunt la alt spital, la alegerea lor, intelegi?). de-aia strangerea de fonduri e o urgenta cel putin la fel de mare ca E112.
2) Spitalul din Innsbruck le trimite o hartie ca au ok-ul lor pt transplant; hartie ce urmeaza a fi atasata dosarului pt E112. E logic ca daca si-au dat ok-ul pt a se face dosar de formular sa...astepte formularul. Suna crud, teribil de birocratic si materialist dar e de fapt cat se poate de corect sa procedeze asa.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Am vorbit cu Simo. Maine George va merge la Innsbruck, sa vorbeasca acolo cu directiunea. Se pierde timp extrem de pretios in asteptarea formularului! Seful clinicii sin Salzburg, cel care le media relatia cu Innsbruck-ul, a plecat de azi in concediu. Si lor nu le-a spus... in sensul ca uite, ar fi trebuit sa stie ca nu mai are cine sa insiste la Innsbruck.. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Asta e nasol. Si nu mai vine maine in tara??
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler