SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 12
daciana.t spune:
deci:
-ramanem doar cu blogul mihutei pentru mediatizare?( pana la urma e vorba sa ajunga aceeasi informatie peste tot...)
-cotul paypal il face george cand vine in tara, cand o sa ajunga?
-pana la urma e bun formularul 112, ceea ce este imbucurator, doar ca si biroctatic, dar sa speram ca totul se va termina cu bine 
-siluan nu e bine, insa mai e mult pana vor ajunge acolo unde trebuie
sa de-a domnul sa reziste micutul 
as mai sta as mai gandi, insa sunt terminata dupa curatenie, si inca mai am...offf cine m-o fi pus? data viitoare fac asa mai usurel ca nu vine regele in vizita
Siluan trebuie sa traiansca!http://bebesiluan.blogspot.com/ cu cativa banuti putem cumpara 5 minute pentru Siluan
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+19 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
mi s-a pus un nod in gat...
Kya, noroc cu intrebarea ta, ca nici eu nu intelegeam mare lucru..
vad ca ceea ce vorbeam azi al tel cu Olgu, se va pune in practica, si noi eram de aceeasi parere, ei sa fie titularii contului, un singur link, etc... mi se pare cel mai simplu si eficient de mediatizat asa..
Miha
, ca ai adunat fetele care ne-au sprijinit!
va rog , face cineva un rezumat, scris mare, cu ce ramane valabil, care link, care conturi, sa stim toate si numai p-alea sa le dam mai departe?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Cory, ma bucur sa te revad!!
naty, zoze, cum o cheama pe dr voastra de la Giulesti?
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Ok, eu nu sunt la curent cu info despre formular. Si nu stiam detaliile pentru maine...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
luny, momentan nu se poate face rezumatul si sa garantam ca ramane acelasi pana maine. eu incerc sa urmaresc 2-3 zile ce se face, ce se decide in austria, cine vine, daca vine, ce se deschide, daca da si atunci voi lua o decizie daca pot sau nu sa mai fac ceva. astept...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
daciana.t spune:
ok, intrebare: a mai pus cineva povestea lui siluan pe alte forumuri de mamici? nu as vrea sa ne suprapunem. nu putem da nume de site-uri din cauza concurentei( dar astept un PM, sa nu exista discutii), insa esentialul este sa facem cunoscuta povestea Micului! asa reusim sa stragem cat mai multi banuti.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+19 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
kay spune:
buna !
Eu nu am ajuns la banca,suntem si noi cu programari si cautari de clinici.. maine o sa ajung cu siguranta. am trimis mail unei prietene dragi de la ziarul Gandul - Diana Marcu, care a scris despre Sonia si mi-a promis ca va publica ceva. Sper din suflet sa se miste totul bine...
Va pup,
Oana
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Cory, ma bucur sa te revad!! naty, zoze, cum o cheama pe dr voastra de la Giulesti? Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
MANUELA NEAGU
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 luny, momentan nu se poate face rezumatul si sa garantam ca ramane acelasi pana maine. eu incerc sa urmaresc 2-3 zile ce se face, ce se decide in austria, cine vine, daca vine, ce se deschide, daca da si atunci voi lua o decizie daca pot sau nu sa mai fac ceva. astept... mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
am inteles, asteptam..

Iubirea mea,

Teodor Mihai (10.04.2008)