SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

ok, intrebare: a mai pus cineva povestea lui siluan pe alte forumuri de mamici? nu as vrea sa ne suprapunem. nu putem da nume de site-uri din cauza concurentei( dar astept un PM, sa nu exista discutii), insa esentialul este sa facem cunoscuta povestea Micului! asa reusim sa stragem cat mai multi banuti.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

pe parinti. com am si eu un cont vechi, as putea pune eu acolo

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ma duc si eu la somn dar nu inainte de a ma Bunului D-zeu sa-l ajute pe George maine la Innsbruck doamne ajuta sa fie totul in favoarea Micului nostru

noapte buna!!!!

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mihuta, am pus pe mailul comun documentele care trebuie folosite pt donatii (act de mecenat, cerere de sponsorizare, contract sponsorizare). Sunt in format word, daca poti tu sa le pui pe blog, eu nu am reusit...voiam sa le pun sub forma de link cu descarcare...nu stiu sa o fac.

cam atat.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cine vorbeste maine cu simo sau cu george, intrebati ce facem, adaugam pe blog contul de donatii dat de finii lor din UK, pentru cei din UK? ei ni l-au dat pe mail...
mersi

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am vazut discutiile de azi si parerile voastre despre una-alta, plecand de la conturi, ajungand la acte si formulare...si ma bag si eu vb aia singura in seama ca si asa nu ma baga nimeni...hahaha....mda

Cu siteul ala ... voi ati venit cu ideea sa scriem o poveste si sa facem un site si m-am oferit, am rupt o zi de mamiceala am scris povestea...ma rog...am platit domeniul (ala nu-i pe free) ca deh... vorba-i vorba, am mai rupt o zi sa fac un site si sa pun pe el totul. Si ca tot e vorba de povestea cu povestea....povestea scurta povestea lunga ...povestea povestilor. Povestile erau aceleasi amandoua doar ca (asa mi s-a spus) Simo si familia nu au vrut sa fie acolo unele pasaje, lucru de care eu am aflat mai tarziu...ca deh fusul orar cum spunea cineva. Bun, dupa ce povestea x= povestea y = povestea z... se ajunge la concluzia ca nu-i destul,ca una ca alta...mergem cu blogul ca e mai dragut colorat....
In fine, eu partea asta cu un singur site , un singur blog un singur...x...o vad ca pe o lipsa de logica si ca pe o dovada de EGOISM MAJOR. Va arat cazuri cu frati,prieteni, unchi...matusele cu bannere, bloguri twitere, facebookuri si siteuri care toti incearca sa adune ceva ...undeva pentru cineva. Si nu rade nimeni de ei, cu siguranta si nu opreste pe nimeni sa doneze. In fond toate drumurile ajung la Roma, asa ca parerea mea e clara. Plus ca sa renunti la un website cu care puteai face ceva extraordinar si intr-adevar daca vroiai mediatizare pentru caz online...putea sa fie ceva deosebit cu forum, desenute, banere, casuta de mail...etc, si sa ramai la blog... mi se pare ilogic. A ales Simona,... saracuta ea nici nu-i arde ei de astea si nu sta cu nasu'n pc sa compare siteuri si bloguri...sa fim seriosi, ea vede situatia acolo, durerea ei e acolo si sa nu uitam ca de multe ori si parerea mesagerului conteaza. Da e frumos sa ai blog dar sa ai site...anyway .
Sau se prefera blogul ca se poate controla mai usor ce se scrie pe el si ca NU NECESITA abilitati calculatoresti de care nu prea dispunem decat f putine?:)...sa fim seriosi?? Ok...I don't care ...
Ca si noutate, ieri pe siteul lui Siluan am avut 1054 page viewers si 787 vizitatori unici si azi din lispa de timp numai 351 de pageviewers si 331 de vizitatori unici. So.. eu l-am mediatizat asa cum m-am priceput si sper ca urmarea sa fi adus macar 100 lei in cont pentru Micu. Vreau sa multumesc pentru traducerea in engleza,pentru ca avem acum si traducere la site, ... da... azi am stat poate o ora pe tel cu neshte tanti de la cateva fundatii care a donat milioane de $ in lumea mare si care mi-a facut mici ff mici promisiuni. Daca cineva vroia eu ii dau bucuroasa datele de la site sa se joace cu el si sa-l infrumuseteze....nu sa-l ruineze...si va spun ca eu era sa sterg tot azi(ma refer la ala.com) Nu astept gratitudini, tot ce am facut am facut ca am vrut si o sa continui sa fac atat cat imi permite timpul si cunostintele. Dar va rog sa aratati toleranta, sa faceti ce spuneti ca faceti, ca suntem buni si transparenti, si sa nu mai jucati joculete de copii mici de gradinita, suntem mame de copii, ce Dumnezeu.
Parerea mea e ca sa se puna link si catre site-ul matusicii, ne place nu ne place acoloe e familia lui, e sora mamicii lui, are dreptul sa spuna ce vrea si multa lume acolo ii cunosc si scriu cuvinte frumoase despre ea, dar si catre siteul aboutsiluan. Nu mai fiti de piatra de parca ati conduce armata romana spre victorie...s cu capetenii, cavaleri si soldati. Fiti tolerante si intelegatoare si TRANSPARENTE. Eu nu tin neaparat sa fie site-ul fruncea, voi vorbiti despre ceva unic si de neegalat.... voi alegeti si voi culegeti...eu imi continui munca mea de internist care-si baga coada pe unde poate numa' banutii sa se duca la Siluan.

Bunn, acum o alta precizare...la banuti ca tot veni vorba. da este de preferat ca parintii sa faca cont pe numele lor, dar atunci cand cazul e mai delicat si situatia nu a permis, ca acum de ex, era ok sa faceti cont si pe alte nume, perfect normal. Unde s-a gresit??!! Puneti undeva situatia financiara.... asa: s-a primit de la contul xxxxx...xx567 Ron, de la contul...xxxx909.20Ron. sau mihalea 50 roni. Si lumea se gasea acolo, isi recunostea ultimile cifre...numarul de tranzactie, stia ca totul e public si era ok. Nu trebuiau date nume si prenume, numele mici era de ajuns. Nu face nimeni concurs dar transparenta duce la credibilitate, sa nu nu uitam.Puteam face conturile noastre ale randunicilor si uite ...atata s-a strans prin munca randunicilor. La asta v-ati gandit???

Dupa ce au trecut atatea zile de cand au plecat in Austria si ne-a mai scazut adrenalina stau si ma gandesc la un lucru... oare nu facem prea mult, si nu intelegeti gresit ideea, nicicand nu e prea mult, dar oare ei vor implicarea noastra chiar atata de mult?? Sa nu uitam ca Simo are familie, rude... ei sunt toti acolo si au o situatie sociala....cat de cat si sunt mai aproape de ea sufleteste decat noi, este familia ei de sange. Da este binevenit sa facem tot ce putem insa fiecare lucru pe lumea asta are limite si modus operandum... Vreau doar sa nu fim prea pushy si sa cautati fiecare sa va ganditi limpede la aspectul asta macar 2 secunde. In fond de o saptamana ne agitam de numa si nu stim nici cati bani am adunat, nici n-am ajuns la umanitare... ...si sunt atatea goals-uri ramase...pe care nu are rost sa le amintesc. Mi se pare ca undeva ...o veriga sau multe lipsesc si caruta nu merge ca unsa.

In incheiere va multumesc tuturor pentru ce a-ti facut, este extraordinaramunca si ma impresioneaza de multe ori. Cred ca s-ar potrivi mai bine numele de pusuroiu cu furnici decat de randunici:). Sa ne rugam ca totul sa se termine cu bine ca tare scump si dulce e puiul Micu.
Simo daca vreodata citesti...sa sti ca esti in gandurile mele, si micutul tau pui de asemenea. Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

chiar voiam sa spun si eu doua trei lucruri, cam ca Adriuta.. ma intrebam si eu daca nu cumva ii stresam pe Simo si George prea mult pt orice chichineata.. sau poate chiar familia lor se pot simti deranjati de ceea ce incercam noi sa facem, tocmai pt ca au celalalt blog, si cumva e mult mai in problema ca sa zic asa, ca doar sunt familia lor..
In plus legat de transparenta: nu consider ca daca exista si site si blog asta inseamna neseriozitate, ci mai degraba lipsa unor update-uri cu ce s-a facut/cat s-a strans - asta conteaza cel mai mult pt cel care doneaza bani.. si aici nu ma refer la noi (care suntem aici si stim ca banii indif ca se vireaza in contul lor sau al lui Naty, sau mai stiu eu cui in final tot la Siluan ajung), dar pt o persoana din afara dispusa sa ajute, acel om vrea sa stie doua lucruri: dovezile medicale si daca banii lui au ajuns la destinatie.. eu cel putin asta as vrea sa stiu! asta inseamna TRANSPARENTA, si nu ca sunt mai multe site-uri..
Da, daca Simo precizeaza ca nu vrea site/blog sau mai stiu eu ce mediatizare, e dreptul ei sa se faca asa cum vrea!!
sper ca nu ma intelegeti gresit.. ca nu am scris sa isc polemici, doar mi-am exprimat punctul meu de vedere..

In rest ma duc la somn ca maine am zi grea, si ma rog pt Siluan sa se rezolve cu birocratia, sa reuseasca transplantul si sa il vedem din nou zambaret si plin de viata!
Simo esti in gandurile mele! Maicuta Domnului sa iti dea in continuare putere!

in alta ordine de idei: Daciana felicitari pt

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Blog Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
eu dau o pentru randunicile muncitoare!

in rest, dau si eu linkul mai departe, sperand sa afle cat mai multa lume despre Siluan!
Imi doresc sa se faca si sa reuseasca transplantul si sa fie Micu bine.

si imi mai doresc sa nu se ajunga la cearta din prea mult zel!
atat.

cat despre caile biliare vazute/nevazute de doctorii romani...imi amintesc ca inca de la primele ecografii i s-a zis ca are colecistul foarte mic....insa n-a avut nimeni curajul sa se gandeasca ca e vorba de ceva mai rau.
Din pacate, timpul nu se poate da inapoi, conteaza doar viitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Simo Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere sa zambesti in continuare pentru Siluan! Sunteti in gandurile si in rugile mele. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vegheze asupra voastra!
Mai multe nu am cuvinte sa spun.

Fetelor sunteti minunate!

PS: astept date exacte despre contul in care se pot dona bani.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SILUAN
Simo,Maica Preabuna impreuna cu toti Sfintii sa aiba grija de micutz si cu minunile lor,sa-l ajute sa treaca cu bine peste aceasta incercare!
DOAMNE AJUTA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Sunt noua pe-aici dar va urmaresc cu sufletul la gura. Si ma rog pentru SILUAN, pentru parintii lui, pentru medici -sa le dea Dumnezeu intelepciune in luarea deciziilor, pentru voi, toate, cele care ajutati si va implicati.
Stiu ca Dumnezeu este mare si va raspunde rugaciunilor printr-o minune.Am avut multe dovezi ale interventiilor Sale si cred cu tarie ca nu-l va lasa pe Siluan.
Eu prima data am intrat pe site.Admirabil.
Parerea mea,si site-ul si blog-ul sunt importante.Iar amanuntele care fac diferenta.....pentru noi, ceilalti chiar nu conteaza. Poate pentru media. In rest, sa fie cat mai multe pagini pe internet, ca sa afle cat mai multi: SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Mergi la inceput