SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Intrebare de om tare, tare obosit: cum de in tara la eco nu s-a vazut ca lipsesc caile biliare?

In rest, pt incarcarea cartelei Simonei exista:
*144# pt a incarca cu plata la factura urmatoare
Aici exista un plafon in functie de tipul de abonament pe care-l aveti. Dupa ce s-a atins plafonul se mai poate incarca o cartela platind direct cu cardul, pe internet prin intermediul My Vodafone.

Tocmai i-am incarcat cartela folosind optiunea My Vodafone si este facil de utilizat. Deci, daca mai doreste cineva, se face usor, cu o legatura la internet, un card si contul vostru de My Vodafone. In special acum, cand urmeaza sa se decida cei de la Innsbruck cred ca va avea nevoie de telefon.

pot sa ii incarc platind online ?
te intreb pentru ca abonamentul nu este pe numele meu si nu stiu parola

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Anca,

By default porola este formta din ultimele 4 cifre ale CNP-ului titularului de abonament. Aceasta parola se poate schimba, evident.

Pe internet se poate incarca de pe my vodafone. Deci, daca ai setat utilizator cu parola pe site-ul vodafone. De pe internet se poate incarca o cartela:
- cu plata la factura intr-o anumita suma (ca si de pe tel cu *144#)
- cu plata de pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dati-mi si mie nr Simonei pe PM, ii incarc si eu, va rog!

Multumesc

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Inca o zi... pierduta, as zice... Sper sa fie printre putinele! Doamne, lumineaza-le mintile tuturor si netezeste-i calea lui Siluan!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Anca,

By default porola este formta din ultimele 4 cifre ale CNP-ului titularului de abonament. Aceasta parola se poate schimba, evident.

Pe internet se poate incarca de pe my vodafone. Deci, daca ai setat utilizator cu parola pe site-ul vodafone. De pe internet se poate incarca o cartela:
- cu plata la factura intr-o anumita suma (ca si de pe tel cu *144#)
- cu plata de pe card

acum incerc

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vreau si eu numaruuuuul....cred ca mi-a dat cineva un business card si i-am dat cancel

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca ai cont pe My Vodafone, Anca.

Fetelor, donati in conturile lui George, momentan. Nu asteptati alte conturi, ca nu se stie cand le vom obtine. Si care mai puteti, incarcati cartela Simonei.

Sincer, nici eu nu vad gresit faptul ca sunt mai multe bloguri/site-uri care trateaza problema lui Siluan. Luati si mediatizati fiecare pe care doriti, ce e asa greu? Atata timp cat informatiile sunt aceleasi, nu vad care e problema. Dar sa nu facem din tantar armasar!

Adriuta, Mihuta, sunteti enorm de apreciate amandoua pt ce ati facut si faceti. Eu nu am inteles la inceput de ce ati muncit in paralel, una la blog, alta la site, dar sunt bine facute, v-ati straduit si va multumesc in numele tuturor. Acum mergem inainte!

Alegeti-va pe cel care va place mai mult si mediatizati-l! Impreuna cu conturile lui George de la Unicredit!

In rest, sa lasam totul (orgolii, exces de zel) si sa ne rugam pentru Siluan al nostru! Familia nu are de ce sa se supere. Ce ar fi facut daca ar fi fost singuri in asta!? Un ajutor este oricand binevenit si, sincer, nu cred sa fi rezolvat altcineva cu formularul mai rapid ca randunicile noastre.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

hai ca merge,la nume trec Simona?

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu am trecut Simona cecilia Bota, dar nu are importanta, mai incolo nu apare decat numarul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Incarc si eu cartela Simonei.In cazul in care nu mai este nevoie, sa anuntati aici, va rog.
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Mergi la inceput