SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu stiu ce naiba are ca merge f greu,incerc mai tarziu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

pentru Micul nostru!!

Daca puteti/cine poate,donati in contul lui George,mediatizati ce si cum puteti,nimic,inafara de binele puiului nu conteaza!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Deschide cineva sub la umanitare?

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Din cate am inteles nu se va deschide pana nu avem conturile lui George (unele noi, si cu Paypal), la care Naty va fi imputernicita.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

DOAMNE, AJUTA-L SI VINDECA-L PE MICUL NOSTRU, SILUAN!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

pai sa treaca conturile de acum si adauga pe parcurs,se pierde timp

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Deschide cineva sub la umanitare?

poze si filmulete
povestea nasterii

Anca , o sa se deschida in momentul in care o sa se POATA! Se lucreaza la asta, crede-ne!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

DOAMNE, AJUTA-L PE MICUL SILUAN SA SE INTOARCA SANATOS LA FRATIORII LUI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stiu, dar ziceau ca nu poate posta George aici extrasele de cont sa demonstreze cat s-a donat. Nu stiu... Poate ar trebui sa se deschida. Eu am zis de la inceput, la celelalte subiecte de la umanitare isi punea un moderator la dispozitie contul de paypal si dadea print screen cu actele de la banca... Trebuie sa ne hotaram. Naty zicea sa asteptam...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata, saru'mana pentru numar! I-am incarcat din contul meu de abonat, e ffff simplu pentru cine are abonament la Vodafone.

Adriuta, nu te supara, please please please. Si nimeni sa nu o faca, totul a fost facut cu maxim entuziasm, maxim am zis, daaa ? Ce vreau eu sa spun este ca daca dati o cautare dupa Siluan Bota, primul link pe care vi-l arata Goagal este site-ul Adriutei. Deci e cel mai vizibil dintre toate. On the other hand, blogul e mai dinamic decat un site, Goagal iubeste blogurile, indexeaza comentariile, deci blogul Mihutei trebuie actualizat in permanenta daca vrem sa fie util. Acum nu e prima pagina a lui Goagal, e site-ul Adriutei si tot ce a facut matusa. Poate Simo ar trebui sa stie ca cel mai util e cel mai vizibil pe internet. Si nu cred ca e vreo problema daca mergem in paralel cu site si blog, dar trebuie "muncite" amandoua, in permanenta! Daca se pune problema unui SINGUR site/blog, cu ale rudelor cum ramane? Nu va suparati niciuna, sunt fffff utile si frumoase, eu una as ramane si cu site-ul si cu blogul Mihutei!

Si da, de ce sa nu se faca doua campanii in paralel? Rudele strang din mediul lor, noi din al nostru. Care e problema? Au nevoie de bani, asta e cert, nu conteaza cine si cum strange mai mult! Cred in continuare, desi inteleg perfect motivele care au dus la deschiderea de alte conturi, ca cel mai sanatos este sa fie facute donatiile in conturile lui George Bota. Nu mai detaliez, ca nu stiu daca gasesc cuvintele potrivite. Asa cum spuneam ieri, e nevoie de ajutorul lui George, formularul nu poate fi facut fara el, treaba cu extrasele...cat de mult dorim sa ii protejam de rahaturile astea hartogaresti, nu se poate! Nu poate face Naty cu Ariel tot, cardul de sanatate a fost un mega-noroc...

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, m-au bulversat complet vestile despre Mic. Tot astept sa se mai intample si ceva bun, si tot nu se intampla...

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput